Connect with us
Promo

Nova lokacija za ┼żivot po va┼íoj meri

Dobrodo┼íli u Kalman Dedinje, gde luksuz susre─çe tradiciju, stvaraju─çi jedinstveno iskustvo ┼żivljenja u srcu Beograda. Na┼í stambeni kompleks predstavlja simbiozu elegancije, modernog dizajna i bogate kulturne ba┼ítine.

Pozicioniran u jednom od najlepših i najšumovitijih delova Beograda

Istorija Dedinja ─Źini ovu lokaciju posebnu po mnogo ─Źemu, povezuju─çi nas s pro┼ílim epohama. Kalman Dedinje je pozicioniran u jednom od najlep┼íih i naj┼íumovitijih delova Beograda, zajedno sa mnogim objektima izuzetne arhitektonske vrednosti. Autenti─Źnost i izolovanost od gradske vreve ─Źine ovaj kompleks pravom oazom na deset minuta od centra grada.

Osim prostranih stanova, Kalman Dedinje nudi dodatne pogodnosti koje ─çe va┼í ┼żivot u─Źiniti lep┼íim. Dvori┼íte od preko 300 m2 predstavlja prostor za opu┼ítanje i dru┼żenje, dok pametni sistemi i moderna teretana omogu─çavaju zdrav na─Źin ┼żivota i olak┼íavaju svakodnevnicu.

Stambeni kompleks Kalman na Dedinju

3D vizualizacija stambenog kompleksa Kalman na Dedinju

Prostor prilago─Ĺen Vama

Sme┼íten u mirnom kraju, projekat Kalman Dedinje, predstavlja zatvoreni stambeni kompleks koji spaja modernu arhitekturu sa mirnim okru┼żenjem. Ukupno 57 stanova raspore─Ĺenih u dve lamele, povr┼íine od 23 do 140 m2, s pa┼żljivo osmi┼íljenim rasporedom prostorija i obiljem prirodnog svetla. Lamela 1 sastoji se od 26 stanova i 32 gara┼żna mesta s pristupom iz ulice Miloja ─Éaka, dok Lamela 2 ima ukupno 31 stan i 42 gara┼żna mesta s pristupom iz ulice Mi─çe Orlovi─ça.

3D vizualizacija stambenog kompleksa Kalman na Dedinju

3D vizualizacija stambenog kompleksa Kalman na Dedinju

Ne propustite priliku ÔÇô Izaberite dom za klasu bolji

Na┼í projekat je vi┼íe od stambenog prostora i zato ne propustite priliku da izaberete svoj dom, zaista za klasu bolji, na mestu koje odra┼żava va┼í stil i vrednosti.

  • Naziv projekta: Kalman Dedinje
  • Investitor: Kalman Omladinska
  • Lokacija: Beograd
  • Po─Źetak gradnje: 2024.
  • Autor projekta: Studio ┼áavikin

Kalman Dedinje logo

Pariske komune 26/I sprat, 11070 Novi Beograd, Srbija
office: +381 11 319 41 37 | prodaja: +381 65 274 10 06
office@kalman.rs
www.kalman.rs