Connect with us
Budu─çnost

ChoruSmart: Pametna rešenja za svaki stambeni i kancelarijski prostor

GEWISS predstavlja novi asortiman povezanih, svestranih rešenja i sistema dizajniranih da pojednostave sve automatizovane funkcije.

ChoruSmart je inovativni ekosistem kompanije Gewiss koji nudi ─Źitav niz funkcionalnih i estetskih re┼íenja za sve potrebe instalacije, od stambenih do malih i srednjih poslovnih prostora.

Izaberite izme─Ĺu razli─Źitih tehnologija (tradicionalnih, be┼żi─Źnih ili BUS) koje korisnicima nude zna─Źajne prednosti ka unapre─Ĺenju komfora, sigurnosti, u┼ítedu energije i odr┼żivost, kao i ┼íiroke opcije za personalizaciju.

ChoruSmart vam omoguc╠üava da dizajnirate i instalirate, potpuno i skalabilno, tradicionalne, Connected Smart Home ili Home&Building Pro sisteme, koristec╠üi najbolje dostupne tehnologije, dopunjene ┼íirokim spektrom oblika, boja i zavr┼ínih obrada za ure─Ĺaje i dekorativne maske koje nudi GEWISS.

Tradicionalni sistem – ChoruSmart predlog za tradicionalne sisteme sastoji se od ┼żi─Źanih estetskih i tehnolo┼íkih re┼íenja, jednostavnih i naprednih, za bilo koju vrstu zgrade. Nudi inovativne kontrolne jedinice kao ┼íto su EVO aksijalne verzije i varijante na dodir, koje vam omoguc╠üavaju da lako centralizujete svetla i roletne, pored tradicionalnih komandi sa prekida─Źima ili soft touch. Ponuda tako─Ĺe uklju─Źuje standardne uti─Źnice, sistemske alarme i ure─Ĺaje za prijem signala, za┼ítitu, li─Źnu bezbednost i upravljanje kuc╠ünim komforom.

Connected Smart Home – ChoruSmart je pobolj┼ían povezanim ure─Ĺajima za kreiranje niza pametnih, prakti─Źnih i be┼żi─Źnih re┼íenja. EGO SMART paneli specifi─Źnih karakteristika ─Źitavog ekosistema, nude jedinstven i prilagodljiv interfejs za upravljanje bezbedno┼íc╠üu, udobno┼íc╠üu i potro┼ínjom u domac╠üinstvu. Standardni protokol Zigbee, aplikacija Home Gateway i integracija sa pametnim zvu─Źnicima vode─çih proizvo─Ĺa─Źa na tr┼żi┼ítu i sa Google Home IoT platformama, Amazon Alexa i IFTTT omoguc╠üavaju upravljanje svetlima, roletnama i scenarijima dodirom prsta i glasom, potro┼ínjom energije i otkrivanjem kriti─Źnih situacija. Kontrolne jedinice bez baterije i be┼żi─Źne kontrolne jedinice daju vam moguc╠ünost da dodate ┼żeljene kontrolne ta─Źke po potrebi.

Home&Building Pro – Ako upotpunite ChoruSmart ponudu sa BUS o┼żi─Źenjem, konfigurisanim po KNX me─Ĺunarodnom standardnom protokolu, mo┼żete kreirati napredni i pro┼íireni sistem za stambene ili male i srednje kancelarije. Kreirani sistem c╠üe biti pametan i prilagodljiv, kompletan sa svim funkcijama, sposoban da se integri┼íe sa ure─Ĺajima i third-party sistemima (video, pametna brava, zabava), kontrolisan preko aplikacija, glasovnih poruka ili dodirnih panela.

NAPREDNI URE─ÉAJI ZA SVAKI ZAHTEV

ChoruSmart je prava inovacija na tr┼żi┼ítu upravljanja kuc╠üama i zgradama, sa raznovrsnim i pristupa─Źnim re┼íenjima za svaki zahtev. Neki od najva┼żnijih su:

ÔÇó EVO Axial Controls. Familija komandi sa aksijalnim upravljanjem za kontrolisanje rasvetnih ure─Ĺaja i elektromotora. Nudi centralizaciju kontrole svetla i roletni, uklju─Źujuc╠üi ga┼íenje svih svetala i zatvaranje roletni sa jednom komandom, bez potrebe za aplikacijom ili vezom u cloud sistemu. Centralizacija se vr┼íi jednostavnom ┼żi─Źnom vezom.

ÔÇó EGO Smart Plates. Savr┼íen primer spoja dizajna i tehnologije. EGO Smart paneli poseduju integrisani grafi─Źki displej (nevidljiv kada je panel isklju─Źen) koji prikazuje animirane ikone i pomerajuc╠üe tekstualne poruke, obojeni LED sistem osvetljenja po obodu i senzor blizine. Izra─Ĺeni su od tehnopolimera, u 12 razli─Źitih boja i satenskih zavr┼ínih obrada, i mogu se kombinovati sa svim ChoruSmart ure─Ĺajima.

ÔÇó ECO Push-button Panel. Interfejs sposoban za slanje be┼żi─Źnih komandi zahvaljujuc╠üi 4 prednja dugmeta, bez potrebe za ┼żi─Źnim vezama, napajanjem ili baterijama. Mo┼że se montirati na bilo koju povr┼íinu, na ili u zid, ili jednostavno postaviti na povr┼íinu (sto, noc╠üni ormaric╠ü) poput daljinskog upravlja─Źa. Upravlja sa do 4 kontrolne jedinice, koje se mogu konfigurisati da rade pojedina─Źno ili u paru (za kontrolu zamra─Źivanja i roletni), i napaja se pomoc╠üu energije koja se generi┼íe pritiskom na dugmad. Ekolo┼íki je prihvatljiv jer ne zahteva baterije, ┼íto elimini┼íe rad potreban za njihovu zamenu.

VAŠ DOM NA DODIR PRSTIJU: APLIKACIJA HOME GATEWAY I APLIKACIJA SMART GATEWAY

Aplikacije Home Gateway i Smart Gateway za pametne telefone i tablete omoguc╠üavaju vam da brzo i intuitivno upravljate ─Źitavim sistemom ChoruSmart.

Aplikacija Home Gateway vam omoguc╠üava da kontroli┼íete sistem Smart Home Connected, od konfiguracije do pune upotrebe. Sa modernom, pojednostavljenom grafikom, pristupom jednim ili dva dodira svakoj funkciji na ekranu za pristup svim komandama i interaktivnom po─Źetnom stranicom, mo┼żete jednim pogledom da nadgledate ceo svoj dom.

Sli─Źno tome, Smart Gateway aplikacija vam omoguc╠üava da podesite i pokrenete slo┼żene scenarije na Home&Building PRO sistemu, uklju─Źujuc╠üi vremenske rasporede (npr. zalivanje ba┼íte), analizu potro┼ínje, logiku i obave┼ítenja o alarmima ili sistemskim anomalijama, koja se mogu poslati direktno na pametni telefon i/ili putem e-po┼íte.

Izvor: Gewiss.com

OVLA┼á─ćENI DISTRIBUTER

Sion Net logo

Sion Net d.o.o.
Bul. Zorana ─Éin─Ĺi─ça 73, 11070 Beograd
+381 11 301 88 34
office@sionnet.rs
www.sionnet.rs