Connect with us
Gra─Ĺevina

LINEA INVEST doo – Budu─çnost izgradnje uz odli─Źnu lokaciju i kvalitetne materijale

PREDUZE─ćE LINEA INVEST DOO IZ NOVOG SADA BAVI SE INVESTIRANJEM U GRA─ÉEVINARSTVU, IZGRADNJOM I PRODAJOM STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA. NA┼á TIM IMA VI┼áEGODI┼áNJE ISKUSTVO U BRAN┼áI, A POSEBNO U PRA─ćENJU I PO┼áTOVANJU PROPISA KOJE NAM STRUKA NALA┼ŻE.

Na osnovu prethodnih iskustava, dobro znamo da prepoznamo i tr┼żi┼íni trenutak i u skladu sa njim da izgradimo objekat kakav je tr┼żi┼ítu potreban. Pa┼żljivim odabirom lokacija na kojima ─çemo graditi velikom brzinom sti─Źemo nove, dugoro─Źno verne kupce.

Obezbedite sebi stambeni prostor u centru Novog Sada, nadomak ure─Ĺenog pozori┼ínog trga i nove gara┼że za javno parkiranje koja ─çe se uskoro graditi. Zgrada je zidana termo klima blokom proizvo─Ĺa─Źa ZORKA OPEKA iz ┼áapca. U stanove se ugra─Ĺuju panelni radijatori, ugra─Ĺeni su kalorimetri i grejanje je re┼íeno priklju─Źkom na gradsku toplanu tako da se grejanje pla─ça po utro┼íku. U stanovima je re┼íena i klimatizacija ugradnjom SAMSUNG klime u svaku jedinicu.

LINEA INVEST doo prodaja stanova - Novi Sad, Šafarikova 25 i 27

LINEA INVEST doo prodaja stanova – Novi Sad, ┼áafarikova 25 i 27

  • Ulazna sigurnosna vrata 62 mm debljine sa ispunom od HOMANIT izolacionih plo─Źa. Opremljena SECUREMME sigurnosnom bravom i ┼íirokougaonom ┼ípijunkom, HOPPE Stockholm kvakom…
  • Italijanska keramika prve klase, a u kuhinjama su postavljene granitne plo─Źice visokog kvaliteta.
  • Hrastov parket prve klase – vi┼íeslojni podovi su izra─Ĺeni od ┼íperplo─Źe 9 mm debljine i hrastove lamele 5 mm debljine.
  • Ram sobnih vrata je izra─Ĺen od drvenih letvica, sa ispunom. Obostrano su oblo┼żena furniranim MDF-om 4-6 mm debljine. Opremljena su AGB bravom, HOPPE Utrecht kvakom i SCHLEGEL dihtung gumom.
  • Ugra─Ĺene baterije i slavine su iz asotimana kompanija GROHE i HERC UNITAS. A Bojleri za toplu vodu su marke ARISTON.
  • Visoko kvalitetne ograde na stepeni┼ítu u zgradi su kompletno plastificirane sa hrastovim rukohvatima.
  • U zgradu se ugra─Ĺuje elekti─Źni lift, a ulaz u zgradu je obezbe─Ĺen video nadzorom.
  • ALING-ov modularni program – Experience smo izabrali kada smo ugra─Ĺivali sklopke i priklju─Źnice. Svi kablovi koji su ugra─Ĺeni u zgradu su od nema─Źkog proizvo─Ĺa─Źa. Razvodne kutije marke HABER su, tako─Ĺe, ugra─Ĺene u na┼íoj zgradi.
  • ┼áto se ti─Źe hidropremaza i za┼ítitnih premaza, opredelili smo se za brend SIKA.
  • Aluminijumska fasadna stolarija.

www.lineainvest.rs

Linea Invest doo logo