Connect with us
Novosti

Vidimo se na KGH u decembru!

51. Međunarodni kongres i izložbu o KGH

Društvo za KGH je spremno za 51. Međunarodni kongres i izložbu o KGH.

  • Prve prijave radova su već stigle.
  • Sava centar nas čeka 2–4. decembra.
  • Materijal za štandove je spreman.
  • Učesnici izložbe već potpisuju ugovore.

Organizacioni odbor pažljivo prati zdravstvenu situaciju u zemlji i svetu i, ako bude potrebno, deo kongresa će biti održan onlajn, štandovi će biti zaštićeni pleksiglasom, na svakom koraku će biti sredstva za dezinfekciju i stalno će se kontrolisati broj posetilaca.

Pedeset prvi Međunarodni kongres i izložba o KGH održavaju se od 2. do 4. decembra 2020. godine u Sava centru u Beogradu.

Molimo, kliknite na LINK i popunite anonimnu anketu, da bismo se što bolje pripremili za naš i vaš Kongres i izložbu.

Teme kongresa i izložbe su metodi, tehnologije, tehnike, standardi i softveri namenjeni integralnom projektovanju, gradnji, tehničkom pregledu, ispitivanju, monitoringu i pametnom korišćenju energetski efikasnih održivih zdravih novih zgrada i temeljno obnovljivim izvorima energije integrisanom energetskom rehabilitacijom obnovljenog postojećeg urbanog građevinskog sektora u cilju postizanja održivosti, bezbednosti, ozelenjavanja i prilagodljivosti urbanih sistema klimatskim promenama i otpornosti ne samo u odnosu na vremenske ekstreme i geološke poremećaje, već i u odnosu na izloženost rizicima terorizma, političkih ekstrema nekontrolisanih migracija i imigracija.

Društvo za KGH Srbija logo