Connect with us
Novosti

Vidimo se na KGH u decembru!

Dru┼ítvo za KGH je spremno za 51. Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żbu o KGH.

  • Prve prijave radova su ve─ç stigle.
  • Sava centar nas ─Źeka 2ÔÇô4. decembra.
  • Materijal za ┼ítandove je spreman.
  • U─Źesnici izlo┼żbe ve─ç potpisuju ugovore.

Organizacioni odbor pa┼żljivo prati zdravstvenu situaciju u zemlji i svetu i, ako bude potrebno, deo kongresa ─çe biti odr┼żan onlajn, ┼ítandovi ─çe biti za┼íti─çeni pleksiglasom, na svakom koraku ─çe biti sredstva za dezinfekciju i stalno ─çe se kontrolisati broj posetilaca.

Pedeset prvi Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żba o KGH odr┼żavaju se od 2. do 4. decembra 2020. godine u Sava centru u Beogradu.

Molimo, kliknite na LINK i popunite anonimnu anketu, da bismo se ┼íto bolje pripremili za na┼í i va┼í Kongres i izlo┼żbu.

Teme kongresa i izlo┼żbe su metodi, tehnologije, tehnike, standardi i softveri namenjeni integralnom projektovanju, gradnji, tehni─Źkom pregledu, ispitivanju, monitoringu i pametnom kori┼í─çenju energetski efikasnih odr┼żivih zdravih novih zgrada i temeljno obnovljivim izvorima energije integrisanom energetskom rehabilitacijom obnovljenog postoje─çeg urbanog gra─Ĺevinskog sektora u cilju postizanja odr┼żivosti, bezbednosti, ozelenjavanja i prilagodljivosti urbanih sistema klimatskim promenama i otpornosti ne samo u odnosu na vremenske ekstreme i geolo┼íke poreme─çaje, ve─ç i u odnosu na izlo┼żenost rizicima terorizma, politi─Źkih ekstrema nekontrolisanih migracija i imigracija.

Društvo za KGH Srbija logo