Connect with us
Novosti

ACO StormClean tehni─Źki filter

Pre─Źi┼í─çavanje povr┼íinskih voda ─Źini jako bitan faktor neophodan za ─Źuvanje kvaliteta podzemnih voda koje se nalaze u blizini bilo kog objekta, a samim tim i o─Źuvanja ┼żivotne sredine i zdravlja ljudi.

Kao potpuno nov proizvod u oblasti modernog pre─Źi┼í─çavanja povr┼íinskih voda na na┼íem tr┼żi┼ítu, ACO StormClean Tehni─Źki filter nalazi svoju ulogu u situaciji kada ─Źestice te┼íkih metala sa povr┼íine ne mogu biti uklonjene gravitacijskom separacijom.┬á

Tehni─Źki filter se koristi kako bi se uklonile substance poput mineralnih ulja, te┼íkih metala (bakar, cink i olovo), kao i fosfora koji postaju sastavni deo povr┼íinskih voda posle padavina usled razli─Źitih tipova saobra─çaja i industrijskih procesa koji se tu odvijaju. U ki┼ínici, ve─çina te┼íkih metala se zaka─Źi za suspendovane materije – ─Źestice mulja koje su manje od 63 mikrona (0.063mm) veli─Źine i koje ne mogu biti uklonjene putem gravitacijske separacije. Usled ove situacije potrebna je alternativa gravitacijskoj separaciji, gde upravo tehni─Źki filter pronalazi svoju ulogu.

ACO StormClean

ACO StormClean

Prednosti

  • Simultano ─Źi┼í─çenje vode uklanjenjem mineralnih ulja, te┼íkih metala i suspendovanih ─Źvrstih materija
  • Tehni─Źki filter je ve─ç sastavljen, tako da ga je dovoljno samo uklju─Źiti
  • Optimalan pristup separatoru radi odr┼żavanja, ─Źi┼í─çenja i uklanjanja
  • Lagan kao plastika, ─Źvrst kao beton
  • Jednostavan transport i instalacija zahvaljuju─çi GRP materijalu i ve─ç napunjenom filter supstratu
  • 3-u-1 sistem (zamka za mulj, tehni─Źki filter, uzorkovanje) za maksimalnu efikasnost tokom instalacije i rada

ACO Stormclean tehni─Źki filter

Sa ACO StormClean tehni─Źkim filterom povr┼íina od 4m2 filtera je dovoljna za pre─Źi┼í─çavanje povr┼íine od 1,000 m2.┬áZahvaljuju─çi integraciji najmodernijih GRP kontejnera sistem je pogodan za upotrebu na razli─Źitim povr┼íinama uklju─Źuju─çi i one sa u─Źestalim te┼íkim saobra─çajem.

ACO StormClean Tehni─Źki filter G-V

ACO StormClean Tehni─Źki filter G-V

ACO StormClean Tehni─Źki filter G-V

ACO StormClean tehni─Źki fitler G-V koristi vertikalni tank kao konstrukciju i sti┼że sa jedinicom za uzorkovanje. Zamka za mulj nije uklju─Źena u ovu verziju. U samoj specifikaciji se mo┼że birati izme─Ĺu standardnog skladi┼íta za mulj ili „Sedismart“-a koji pru┼ża ve─çu efikasnost u sedimentaciji, a kao dodatni rezultat i produ┼żen ┼żivotni vek filtera.

ACO StormClean Tehni─Źki filter G-H

ACO StormClean Tehni─Źki filter G-H

ACO StormClean Tehni─Źki filter G-H

ACO StormClean Tehni─Źki filter G-H koristi horizontalnu konstrukciju tanka koja sadr┼żi kako zamku za mulj, tako i jedinicu za uzorkovanje. Zahvaljuju─çi svojoj horizontalnoj konstrukciji mogu─çe je modifikovati du┼żinu kompletnog tanka i konfigurisati je tako da precizno odgovara zahtevima za odvodnjavanje bilo koje povr┼íine. Kao dodatak na stadardne specifikacije, ACO StormClean TF G-H mo┼że biti specijalno napravljen tako da odgovara bilo kojim individualnim zahtevima aplikacije.

www.aco.rs

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs