Connect with us

Novosti

Takmičenje za otkrivanje inovativnih tehnologija

Objavljeno

:

Globalni LG inovacioni izazov za dom budućnosti

Kompanija LG predstavila „GLOBALNI LG INOVACIONI IZAZOV ZA DOM BUDUĆNOSTI”

U partnerstvu sa Wolves Samitom, kompanija pokreće takmičenje za otkrivanje inovativnih tehnologija i rešenja za bolji život kod kuće

Kompanija LG Electronics (LG) objavila je Globalni LG inovacioni izazov za dom budućnosti na Alpha Wolves Sumitu u Varšavi. Prvenstveno targetirajući startapove i brzorazvijajuće kompanije, na ovaj način se traga za inovacijama i rešenjima za praktičniji, povezaniji i zdraviji život kod kuće.

Alpha Wolves Samit održavan je pod pokroviteljstvom Wolves Samit-a, hibridne platforme za investitore i tehnološke kompanije u centralnoj i istočnoj Evropi. Ova platforma nastoji da poveže etablirane igrače tehnološke industrije sa menadžerima investicionih fondova. Kompanija LG i Wolves Samit partnerski rade na LG Future Home Global Innovation Challenge.

Na izazovu će svaki učesnik imati prilike da podeli svoje najbolje ideje za inovacije koje unapređuju kvalitet života i korisničko iskustvo od kuće. Pobednici će raditi sa LG Future Home, novom poslovnom jedinicom za klijente kompanije, i biće im obezbeđeni resursi i novčana ulaganja za potrebe daljeg unapređenja koncepata i razvijanja biznisa. Ova nova inicijativa će takođe poslužiti i kao odlična prilika za startapove, tako što će ih približiti njihovim komercijalnim potrebama, a to je privlačenje dodatnih investicija. Štaviše, top 10 finalista biće pozvano da prezentuje na godišnjoj konferenciji Wolves Samita, koja će od 24. do 27. maja biti održana u Vroclavu, u Poljskoj.

Prijave za Globalni LG inovacioni izazov za dom budućnosti trebalo bi da budu fokusirane na rešenja u okviru jedne od četiri kategorije: „Nove karakteristike, dodaci ili usluge za nadogradive uređaje kompanije LG“, „Kućni uređaji koji karakterišu nove Lifestyle trendove“, „Inovacije u domenu materijala, komponenti i kontrole kućnih aparata“ i „Buduća transformacija kućnih aparata“.

„LG inovacioni izazov za dom budućnosti, lansirali smo zajedno sa Wolves Samitom, sa ciljem da kreiramo inteligentna i pogodna rešenja za domove budućnosti“, rekao je Oh Sai-kee, izvršni potpredsednik i šef R&D centra za kućne aparate i air solution, kompanije LG. „Nastavićemo da podstičemo otvorene inovacije i tragamo za partnerima koji su naši istomišljenici, kako bismo zajedno kreirali nenadmašna korisnička iskustva i bolji život za sve“.

Prijave za LG inovacioni izazov za dom budućnosti, traju do 9. maja. Kako biste se prijavili i saznali sve o ovom izazovu, posetite: challenges.wolvessummit.com/lg

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno