Connect with us
Novosti

Takmi─Źenje za otkrivanje inovativnih tehnologija

Kompanija LG predstavila ÔÇ×GLOBALNI LG INOVACIONI IZAZOV ZA DOM BUDU─ćNOSTIÔÇŁ

U partnerstvu sa Wolves Samitom, kompanija pokre─çe takmi─Źenje za otkrivanje inovativnih tehnologija i re┼íenja za bolji ┼żivot kod ku─çe

Kompanija LG Electronics (LG) objavila je Globalni LG inovacioni izazov za dom budu─çnosti na Alpha Wolves Sumitu u Var┼íavi. Prvenstveno targetiraju─çi startapove i brzorazvijaju─çe kompanije, na ovaj na─Źin se traga za inovacijama i re┼íenjima za prakti─Źniji, povezaniji i zdraviji ┼żivot kod ku─çe.

Alpha Wolves Samit odr┼żavan je pod pokroviteljstvom Wolves Samit-a, hibridne platforme za investitore i tehnolo┼íke kompanije u centralnoj i isto─Źnoj Evropi. Ova platforma nastoji da pove┼że etablirane igra─Źe tehnolo┼íke industrije sa menad┼żerima investicionih fondova. Kompanija LG i Wolves Samit partnerski rade na LG Future Home Global Innovation Challenge.

Na izazovu ─çe svaki u─Źesnik imati prilike da podeli svoje najbolje ideje za inovacije koje unapre─Ĺuju kvalitet ┼żivota i korisni─Źko iskustvo od ku─çe. Pobednici ─çe raditi sa LG Future Home, novom poslovnom jedinicom za klijente kompanije, i bi─çe im obezbe─Ĺeni resursi i nov─Źana ulaganja za potrebe daljeg unapre─Ĺenja koncepata i razvijanja biznisa. Ova nova inicijativa ─çe tako─Ĺe poslu┼żiti i kao odli─Źna prilika za startapove, tako ┼íto ─çe ih pribli┼żiti njihovim komercijalnim potrebama, a to je privla─Źenje dodatnih investicija. ┼átavi┼íe, top 10 finalista bi─çe pozvano da prezentuje na godi┼ínjoj konferenciji Wolves Samita, koja ─çe od 24. do 27. maja biti odr┼żana u Vroclavu, u Poljskoj.

Prijave za Globalni LG inovacioni izazov za dom budu─çnosti trebalo bi da budu fokusirane na re┼íenja u okviru jedne od ─Źetiri kategorije: ÔÇ×Nove karakteristike, dodaci ili usluge za nadogradive ure─Ĺaje kompanije LGÔÇť, ÔÇ×Ku─çni ure─Ĺaji koji karakteri┼íu nove Lifestyle trendoveÔÇť, ÔÇ×Inovacije u domenu materijala, komponenti i kontrole ku─çnih aparataÔÇť i ÔÇ×Budu─ça transformacija ku─çnih aparataÔÇť.

ÔÇ×LG inovacioni izazov za dom budu─çnosti, lansirali smo zajedno sa Wolves Samitom, sa ciljem da kreiramo inteligentna i pogodna re┼íenja za domove budu─çnostiÔÇť, rekao je Oh Sai-kee, izvr┼íni potpredsednik i ┼íef R&D centra za ku─çne aparate i air solution, kompanije LG. ÔÇ×Nastavi─çemo da podsti─Źemo otvorene inovacije i tragamo za partnerima koji su na┼íi istomi┼íljenici, kako bismo zajedno kreirali nenadma┼ína korisni─Źka iskustva i bolji ┼żivot za sveÔÇť.

Prijave za LG inovacioni izazov za dom budu─çnosti, traju do 9. maja. Kako biste se prijavili i saznali sve o ovom izazovu, posetite: challenges.wolvessummit.com/lg