Connect with us
Materijali

Veče u kome je svaki kvadrat važan- Kompanija Keramika Kanjiža otkrila novo ime

Kompanija Keramika Kanjiža je sinoć u Karbon event centru, svojim gostima predstavila novine kojima je unapredila dosadašnju uspešnu istoriju poslovanja ali i započela novu.

Jovan Milivojević, direktor prodaje i marketinga

Zahvaljujući najnovijoj modernizaciji opreme, brend je evoluirao kako bi otvorio nove mogućnosti za redefinisanje prostora. Sa pločicama različite namene, novih formata, dezena i širokim spektrom njihovog kombinovanja, Keramika Kanjiža postala je pouzdan partner svačijeg životnog stila, što kruniše novim imenom – Square Affair.

Nove pločice Square Affair Keramika Kanjiža

“Prošlo je godinu dana od poslednjeg sličnog događaja, a mi smo od tada rasli i razvijali se kako bismo još jednom postavili nove standarde u proizvodnji keramičkih pločica. Modernizovali smo pogon, unapredili dizajn, povećali dimenzije, uveli Gres kvalitet pločica, da bismo sada i zvanično izašli pred vas i tržište kao Square Affair. Bio je to put pun velikih izazova na koje smo uspešno odgovorili, ali se ovde nećemo zaustaviti – čekaju nas novi ciljevi” ovom prilikom rekla je Jovana Nikčević, PR menadžer kompanije Square Affair Keramika Kanjiža.

Atmosfera

Pored evolucije brenda, kompanija Sqare Affair Keramika Kanjiža je zahvaljujući potpunoj digitalizaciji procesa dekorisanja, svojim potrošačima obezbedila preko 200 dekora, među kojima se mogu naći i realne imitacije prirodnih i građevinskih materijala kao što su drvo, mermer, kamen, beton i cigla, kao i šare majolike i platna.

Generalna direktorica Kanjiže, Ivana Veselinović

Time su pokriveni zidni, podni i fasadni program sa rešenjima za najrazličitije ukuse i namene. Glavni cilj Square Affair je da svoje potrošače inspiriše da pločicama dugotrajno unaprede svoj prostor, a da svaki njegov kvadrat bude pokriven proizvodom pouzdanog kvaliteta i jedinstvenog izgleda.