Connect with us
Novosti

Uskoro po─Źinje ÔÇ×Sfera 2022: Otvori u gra─ĹevinarstvuÔÇť regionalna konferencija

Sarajevo ─çe i ove godine biti doma─çin XII po redu regionalne nau─Źno stru─Źne konferencije iz domene gra─Ĺevinarstva i arhitekture. ÔÇ×Sfera 2022: Otvori u gra─ĹevinarstvuÔÇť naziv je konferencije koja ─çe se odr┼żati 4. i 5.10.2022. u Hotelu Hills.

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne putem linka

Konferencija se sastoji iz dva dela, sajamskog i nau─Źnog. Sponzori i partneri konferencije su tr┼żi┼íni lideri kada su u pitanju otvori u gra─Ĺevinarstvu, te ─çe putem prezentacija i izlo┼żbenih ┼ítandova ukazati na novitete i sisteme koji doprinose razvoju sektora otvora u gra─Ĺevinarstvu.

Generalni sponzor je kompanija Feal d.o.o.
Sponzori su: Alumil Yu Industry A.D. Profine BH d.o.o., Tkk, Sika BH d.o.o., Deceuninck d.o.o., Kovinoplastika d.o.o., T&B Investment d.o.o.
Partneri, izlaga─Źi i prijatelji: Kristal d.o.o., Emerus d.o.o., Velux d.o.o., Men d.o.o., Ytong BH d.o.o., Tuyap – International Trade Fair, Euroroal d.o.o., Schachermayer d.o.o., GeoINOVA d.o.o., Vbh d.o.o., Gealan d.o.o., Pressglass d.o.o., Reynaers Aluminium, Aluplast d.o.o.

Najava konferencije ÔÇ×Sfera 2022: Otvori u gra─ĹevinarstvuÔÇť

Najava konferencije ÔÇ×Sfera 2022: Otvori u gra─ĹevinarstvuÔÇť

I ova konferencija ─çe ugostiti regionalne stru─Źnjake, vrhunske arhitekte i biroe, te govornike koji ─çe tokom dva dana prezentirati projekte, inovacije i trendove, a sve predava─Źe pogledajte na linku

Drugog dana konferencije bit ─çe odr┼żana i panel diskusija o temi konferencije, a zaklju─Źci koji ─çe biti doneseni bit ─çe poslati vladinim institucijama na razmatranje, te ─çe isti biti za─Źetak zajedni─Źke saradnje Univerziteta i privrednog sektora u cilju pobolj┼íanja edukacije kadra i struke.

Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dela je i osigurati u─Źesnicima kvalitetan ambijent za odr┼żavanje poslovnih sastanaka i prezentacija, a sve u cilju unapre─Ĺenja poslova.

Organizator doga─Ĺaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Ma┼íinskim fakultetom Zenica, Gra─Ĺevinskim fakultetom Univerziteta ÔÇ×D┼żemal Bijedi─çÔÇť Mostar, Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, T├ťV NORD Adriatic d.o.o., ift Hrvatska d.o.o. Zagreb, a u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

Sfera logo

Sfera d.o.o. Mostar
─îevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba