Connect with us
Energetska efikasnost

ALUMINCO nudi prvoklasni aluminijumski sistem za pasivne objekte

Na┼ía vizija za proizvode sa smanjenim ugljen-dioksidom CO2 postaje realnost sa pridru┼żivanjem vode─çim kompanijama koje imaju za cilj i planiraju proizvodnju sa smanjenim ugljen-dioksidom CO2: IKEA, APPLE, ALUMINCO, BMW, TOYOTA, COCA COLA, NISSAN, kao ┼íto je navedeno zvani─Źno u kompaniji UC RUSAL, vode─çim svetskim proizvo─Ĺa─Źem aluminijuma.

Apsolutni dana┼ínji trend svetskih kompanija je da smanje ugljen-dioksid u svojim proizvodima. Aluminijum je deo globalnih napora za pove─çanje sigurnosti ┼żivotne sredine i ubla┼żavanja rizika za klimatske promene. Proizvodnja aluminijuma je jedan od ekolo┼íko prihvatljivih procesa u ─Źitavoj metalnoj industriji. Aluminijum se mo┼że beskrajno reciklirati, zadr┼żavaju─çi svoje karakteristi─Źne osobine. Pored toga, koristi se za izgradnju ekolo┼íkih objekata. Primarni aluminijum sa niskim ugljen dioksidom, zajedno sa efikasnijim recikliranjem, predstavlja re┼íenje za nisku vrednost CO2.

ALUMINCO W4900

ALUMINCO W4900

Razvoj i budu─çnost ─Źove─Źanstva se oslanjaju na to.

ALUMINCO poma┼że ubla┼żavanju klimatskih izazova smanjenjem ugljen dioksida u proizvodima

Vizija pasivne energetske modernizacije kao rezultat novih izazova, postala je stvarnost sa postizanjem najvi┼íih performansi za pasivni sistem, koji zadovoljava stroge kriterijume koje je postavio Nema─Źki Institut za pasivni objekat PHI (Passive House Institute).

Novi sistem W4900 ALUMINCO nalazi se na Olimposu globalne sertifikacije za pasivne objekte, sa izuzetnim performansama Uw=0,78 W/m2K, koja je rangirana me─Ĺu prvim u Gr─Źkoj i me─Ĺu vode─çim svetskim kompanijama.

Svetska premijera sistema i sertifikovanja odr┼żana je u Parizu od 6ÔÇô10 novembra na me─Ĺunarodnom sajmu Batimat.

Pasivni objekti ili Passive Houses, kako se naj─Źe┼í─çe nazivaju u EU,su objekti u kojima je tokom cele godine karakteristika velike toplotne udobnosti, odr┼żavanjem stabilne temperature u svim delovima objekta, bez vlage, sa odli─Źnom ventilacijom i dokazanom veoma niskom potro┼ínjom.

35 godina smo uz vas, nude─çi vrhunske aluminijumske sisteme, strogih performansi, sa visokim nivoom li─Źnog i brzog servisa, koji gradi poverljive odnose.

Jer za nas ste jedinstveni!

Aluminco - aluminijumski sistemi profila za prozore i vrata

Aluminco logo

ALUMINCO SRB d.o.o.
29. Novembra bb, 11460 Beograd ÔÇô Barajevo SRBIJA
╬Ą: +381 11 787 5530
F: +381 11 787 5540
E: aluminco.sar@aluminco.com
W: www.aluminco.com