Connect with us
Novosti

Po─Źinje dvodnevna konferencija „Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventiliraju─çe obloge“

Sutra, 29.marta 2022, po─Źinje dvodnevna XI konferencija „Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventiliraju─çe obloge“ u Sarajevu, Hotel Hills, koja ─çe okupiti privrednike i preduzetnike iz celog regiona.

Organizator je Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Gra─Ĺevinskim fakultetom „Univerziteta D┼żemal Bijedi─ç“ iz Mostara, Arhitektonskim fakultetom Sveu─Źili┼íta iz Zagreba i u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

Konferencija ─çe okupiti regionalne predava─Źe i stru─Źnjake koji ─çe govoriti o razli─Źitim tematskim jedinicama koje ─çe se obra─Ĺivati. Predava─Źe pogledajte na linku: https://2022fasade.sfera.ba/gostujuci-predavaci/

Teme konferencije i program pogledajte na linku: https://2022fasade.sfera.ba/program/

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijaviti se mo┼żete putem linka: https://2022fasade.sfera.ba/online-registracija/

konferencija SFERA

Foto: konferencija Sfera

Konferencija se sastoji od sajamskog i nau─Źnog dela. U sajamskom delu, kompanije s podru─Źja cele regije predstavljaju svoje novitete i proizvode, dok se u nau─Źnom delu predstavljaju aktuelni projekti, inovacije i novosti.

Na konferenciji ─çe se predstaviti i Online izlo┼żba fasadnih sistema koju je kompanija Sfera d.o.o. organizovala 2021. godine, a ─Źiji ─çe projekti regionalnih arhitekata biti predstavljeni u nau─Źnom delu konferencije.

Drugog dana doga─Ĺaja odr┼ża─çe se i panel diskusija o temi konferencije, a cilj konferencije je razmena znanja i iskustva, uspostavljanje me─Ĺunarodne i doma─çe saradnje i spajanje struke i nauke.

Sponzori konferencije su: Terrasit Insulation, Baumit, Sika, Eps Laštro, Feal, Fundermax, Krug, Alumil.

Partneri: Metal tehnologija, Knauf Insulation, Ejot, Knauf, Iso Span, Xella, Austrotherm, TKK, Laminam. Izlaga─Źi i prijatelji: Lunos, Proventuss, Ceresit, Senigor, Sport net in┼żenjering.

SFERA logo

Sfera d.o.o. Mostar
─îevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba