Connect with us
Energetska efikasnost

Učini svoj život jednostavnijim uz Magiestu i Alexu!

Brz način života odnosno tempo koji nam današnjica nameće da svakim danom imamo sve više i više obaveza koje treba da obavmo a sve manje vremena, dovodi do toga da često zaboravljamo ne neke uobičajne dnevne aktivnosti.

  • Koliko vam se puta desilo da izađete iz kuće i na pola puta se setite da niste isključili rernu pa morate da se vratite,
  • Otišli ste van kuće u trenutku kada počinje da pada pljusak a vama su roletne ostale otvorene pa ste morali da trčite kući kako bi ih sputili,
  • Otišli ste na zaslužni odmor i svaki dan zvali komšije da proverite da li je sve u redu sa kućom ili ste jednostavno želeli da smanjite potrošnju vaših uređaja?

Na sva vaša pitanja mi imamo jedan odgovor – Magiesta!

Ovaj moćan softver napravljen je od strane stručnog tima programera kompanije „ION Solutions“ i služi za kontrolu sistema Pametne Kuće. Pomoću Magieste možete kontrolisati rasvetu, roletne, grejanje/hlađenje, muziku kao i samostalno praviti scenarije koji vama odgovaraju. Ukoliko želite da upravljate vašom kućom pomoću glasa, Alexa i Magiesta su pravo rešenje za vas.

ION Solutions doo

Heroja Pinkija 3
Novi Sad, Srbija
Telefon: +381214754424
E-mail: info@ionsolutions.net
W: www.ionsolutions.net
www.pametnakuca.rs
www.magiesta.com