Connect with us
Energetska efikasnost

U─Źini svoj ┼żivot jednostavnijim uz Magiestu i Alexu!

Brz na─Źin ┼żivota odnosno tempo koji nam dana┼ínjica name─çe da svakim danom imamo sve vi┼íe i vi┼íe obaveza koje treba da obavmo a sve manje vremena, dovodi do toga da ─Źesto zaboravljamo ne neke uobi─Źajne dnevne aktivnosti.

  • Koliko vam se puta desilo da iza─Ĺete iz ku─çe i na pola puta se setite da niste isklju─Źili rernu pa morate da se vratite,
  • Oti┼íli ste van ku─çe u trenutku kada po─Źinje da pada pljusak a vama su roletne ostale otvorene pa ste morali da tr─Źite ku─çi kako bi ih sputili,
  • Oti┼íli ste na zaslu┼żni odmor i svaki dan zvali kom┼íije da proverite da li je sve u redu sa ku─çom ili ste jednostavno ┼żeleli da smanjite potro┼ínju va┼íih ure─Ĺaja?

Na sva va┼ía pitanja mi imamo jedan odgovor ÔÇô Magiesta!

Ovaj mo─çan softver napravljen je od strane stru─Źnog tima programera kompanije „ION Solutions“ i slu┼żi za kontrolu sistema Pametne Ku─çe. Pomo─çu Magieste mo┼żete kontrolisati rasvetu, roletne, grejanje/hla─Ĺenje, muziku kao i samostalno praviti scenarije koji vama odgovaraju. Ukoliko ┼żelite da upravljate va┼íom ku─çom pomo─çu glasa, Alexa i Magiesta su pravo re┼íenje za vas.

ION Solutions doo

Heroja Pinkija 3
Novi Sad, Srbija
Telefon: +381214754424
E-mail: info@ionsolutions.net
W: www.ionsolutions.net
www.pametnakuca.rs
www.magiesta.com