Connect with us
Materijali

JAF ÔÇô Fasadni paneli i deking od termotretiranog drveta

Kompanija JAF predstavlja pro┼íirenu ponudu fasadnih profila od termotretiranog drveta iz Lunawood-a. Finski proizvo─Ĺa─Ź, Lunawood, odabrao je bor i smr─Źu kao optimalne vrste drveta za dalju termi─Źku obradu toplotom i parom.

Termo drvo je idealan materijal za ekolo┼íko i zdravo projektovanje, izgradnju i ┼żivljenje. Termi─Źkom obradom povec╠üava se stabilnost oblika drveta, smanjuje se pucanje, ┼íirenje i skupljanje drveta, a povec╠üava se otpornost na truljenje. Proizvodi su iz obnovljivih, PEFC sertifikovanih nordijskih ┼íuma. Netretirana povr┼íina vremenom dobija prelepu srebrno-sivu boju kada je izlo┼żena UV svetlu. Lunawood fasade imaju prelepu ujedna─Źenu sme─Ĺu nijansu, koja se mo┼że sa─Źuvati za┼ítitom drveta pigmentiranim i UV za┼ítitnim povr┼íinskim premazom. Iz na┼íe lager ponude posebno izdvajamo panel sistem N+F fasadnih profila, karakteristi─Źan po razli─Źitih dimenzija, pru┼żaju─çi 3D efekat.

Naziv projekta: Casa em São Pedro Fins ; Arhitekta: Arq.º António Eurico Moreira e Silva; Fotograf: Lunawood; Lokacija: Portugal, Evropa; Godina izgradnje: 2009.

Naziv projekta: Casa em São Pedro Fins ; Arhitekta: Arq.º António Eurico Moreira e Silva; Fotograf: Lunawood; Lokacija: Portugal, Evropa; Godina izgradnje: 2009.

Termotretirano drvo je pogodno za razna spolja┼ína ure─Ĺenja, pergole, pregradne zidove, ograde i terase. Deking oznake Luna Deck 2 Profix 2 je deo na┼íeg lager programa i mo┼żemo sa zadovoljstvom da preporu─Źimo ono ┼íto na┼íi kupci navode kao kvalitetan i dugotrajan proizvod kada su u pitanju odabiri za ure─Ĺenje terasnih povr┼íina.

Termotretirano drvo

Termotretirano drvo

Kompanija JAF posluje vi┼íe od 15 godina u Srbiji, kao deo JAF grupe koja predstavlja jednog od vode─çih veletrgovaca u Evropi, sa tradicijom dugom preko 75 godina. Prodajni asortiman obuhvata sve proizvode od drveta i na bazi drveta, poput sirove/oplemenjene iverice, MDF/HDF plo─Źa, OSB plo─Źa, ┼íperplo─Źa, BSH/KVH greda, rezane gra─Ĺe, furnira, kompakt plo─Źa za enterijer i eksterijer i deking. U svojoj centrali u Novoj Pazovi pru┼ża usluge obrade plo─Źastih materijala: se─Źenje po meri, kantovanje, CNC obrada, krojenje i spajanje furnira i presovanje furnira.

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Voja─Źki put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovi─ça 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs