Connect with us
Materijali

JAF – Fasadni paneli i deking od termotretiranog drveta

Kompanija JAF predstavlja proširenu ponudu fasadnih profila od termotretiranog drveta iz Lunawood-a. Finski proizvođač, Lunawood, odabrao je bor i smrču kao optimalne vrste drveta za dalju termičku obradu toplotom i parom.

Termo drvo je idealan materijal za ekološko i zdravo projektovanje, izgradnju i življenje. Termičkom obradom povećava se stabilnost oblika drveta, smanjuje se pucanje, širenje i skupljanje drveta, a povećava se otpornost na truljenje. Proizvodi su iz obnovljivih, PEFC sertifikovanih nordijskih šuma. Netretirana površina vremenom dobija prelepu srebrno-sivu boju kada je izložena UV svetlu. Lunawood fasade imaju prelepu ujednačenu smeđu nijansu, koja se može sačuvati zaštitom drveta pigmentiranim i UV zaštitnim površinskim premazom. Iz naše lager ponude posebno izdvajamo panel sistem N+F fasadnih profila, karakterističan po različitih dimenzija, pružajući 3D efekat.

Naziv projekta: Casa em São Pedro Fins ; Arhitekta: Arq.º António Eurico Moreira e Silva; Fotograf: Lunawood; Lokacija: Portugal, Evropa; Godina izgradnje: 2009.

Naziv projekta: Casa em São Pedro Fins ; Arhitekta: Arq.º António Eurico Moreira e Silva; Fotograf: Lunawood; Lokacija: Portugal, Evropa; Godina izgradnje: 2009.

Termotretirano drvo je pogodno za razna spoljašna uređenja, pergole, pregradne zidove, ograde i terase. Deking oznake Luna Deck 2 Profix 2 je deo našeg lager programa i možemo sa zadovoljstvom da preporučimo ono što naši kupci navode kao kvalitetan i dugotrajan proizvod kada su u pitanju odabiri za uređenje terasnih površina.

Termotretirano drvo

Termotretirano drvo

Kompanija JAF posluje više od 15 godina u Srbiji, kao deo JAF grupe koja predstavlja jednog od vodećih veletrgovaca u Evropi, sa tradicijom dugom preko 75 godina. Prodajni asortiman obuhvata sve proizvode od drveta i na bazi drveta, poput sirove/oplemenjene iverice, MDF/HDF ploča, OSB ploča, šperploča, BSH/KVH greda, rezane građe, furnira, kompakt ploča za enterijer i eksterijer i deking. U svojoj centrali u Novoj Pazovi pruža usluge obrade pločastih materijala: sečenje po meri, kantovanje, CNC obrada, krojenje i spajanje furnira i presovanje furnira.

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs