Connect with us
Građevina

T-FENCE je novi proizvod Tehnomarketa

T-FENCE je novi sistem aluminijumskih ograda, nastao usled zahteva za bržom montažom, jednostavnim kačenjem lamela bez zavarivanja i potrebom za kvalitetnijim materijalima, koji se neće ljuštiti i ne moraju se farbati posle dužeg niza godina.

Ograđivanje prostora može doprineti izgledu projekta i biti veoma uspešan završni korak. Tehnomarket tim razume da svaki projekat zahteva posebnu pažnju, spreman je da sasluša svoje klijente i razvije proizvode koji će odgovarati njihovim zahtevima. Bilo da se radi o zaštiti privatnosti, dekorativnom ili funkcionalnom razlogu ograđivanja T-FENCE će ispuniti očekivanja.

Brza montaža

Stubovi visine do 2 m fiksiraju se kotvama, dok se kačenje lamela vrši vijcima, ali i po potrebi zavarivanjem. Montaža vijcima je lakši i čistiji proces, pa su ograde veoma brzo funkcionalne i mogu se koristiti odmah po ugradnji. Montaža ograda moguća je na tlu, zidu i parapetnom zidu. Pored jednokrilnih i dvokrilnih kapija, mogućnost klizne kapije takođe je sastavni deo T-FENCE sistema.

Aluminijumska ograda za vašu kuću

Aluminijumska ograda T-Fence / foto: Tehnomarket d.o.o.

Trajnost

Aluminijumska legura jaka je kao čelik i testirana da izdrži uraganske udare vetra do 417 km/h. Pored toga kvalitetno plastificiran aluminijum se neće ljuštiti kao farba na metalu, već može decenijama izdržati spoljne uticaje bez renovacije. U tom smislu T-FENCE ograde su veoma robustne i ne zahtevaju poseban tretman održavanja osim jednostavnog čišćenja tkaninom. Površinska zaštita profila može se vršiti eloksažom ili plastifikacijom profila u svim bojama RAL karte.

Dizajn

Bilo da se radi o rezidencijalnim, poslovnim, javnim, industrijskim ili ugostiteljskim objektima T-FENCE se proizvodi po zahtevu klijenta u dogovoru sa našim arhitektama. Moderan dizajn ograda zaokružuje proces planiranja prostora i daje Vašem projektu svež i savremen izgled. Lamele koje podržava T-FENCE mogu biti klasične pravougaone, ali i brisoleji ili žaluzine sa mogućnošću preklapajuće montaže.

Materijal

Stubovi, lamele i ramovi izrađeni su od aluminijuma proizvedenog u Tehnomarketu procesom ekstruzije (EN AW 6063, EN AW 6060). Sitni delovi napravljeni su od nerđajućeg čelika A2-70, dok su poklopci i rozetne od plastificiranog čelika. Kotve su izrađene takođe od aluminijuma. Pored stolarije i fasada, kao već prepoznatljivih proizvoda brenda za potpuno ujednačeni izgled Vašeg projekta Tehnomarket nudi brisoleje i žaluzine koje se mogu kombinovati sa T-FENCE ogradama u eksterijeru objekta.

Aluminijumska ograda za vašu kuću

Varijante T-Fence aluminijumske ograde / foto: Tehnomarket d.o.o.

Tehnomarket logo

TEHNOMARKET d.o.o.
Skadarska 73, 26101 Pančevo
T. +381 13 307 700
panel@tehnomarket.com
www.tehnomarket.com