Connect with us

Enterijer

Umetnost dekorativnog betonskog poda

Objavljeno

:

Pivnica „Pivo i kobaja” – Garage, Beograd

Primenjujemo najnoviju tehnologiju izrade koju smo izučavali od najboljih italijanskih majstora. Ukoliko želite pod vrhunskog, svetskog dizajna, modernih i svedenih linija drugačiji od tipskih podova koji su u svakodnevnoj ponudi, onda ste na pravom mestu.

Pivnica „Pivo i kobaja” – Garage, Beograd

Foto: Relja Ivanić, Podopolagački radovi: Aditiv Balkan d.o.o.

Inovativni materijal koji može da renovira bilo koju površinu sa svega 3mm. To je dekorativni, monolitan pod koji će svakom prostoru dati estetski pečat modernog i minimalističkog, bez fugni i dilatacija.

Pivnica „Pivo i kobaja” – Garage, Beograd

Foto: Relja Ivanić, Podopolagački radovi: Aditiv Balkan d.o.o.

Dekorativni betonski pod ultratop

Ultratop je tehnički usavršena formula za izradu cementnih i mikrocementnih podnih sistema. Zahvaljujući optimalnim mehaničkim karakteristikama i finom, prirodnom izgledu predstavlja odličan izbor za savremene enterijere. Zbog svoje čvrstoće i otpornosti na habanje, Ultratop se koristi na različitim površinama: na podovima koji su izloženi stalnom pešačkom opterećenju kao što su podovi u kancelarijama, prodavnicama, supermarketima, izložbenim prostorima, zatim za površine koje su izložene velikom mehaničkom opterećenju: industrijski podovi, garaže, skladišta, parkirališta…

Pivnica „Pivo i kobaja” – Garage, Beograd // Projektant: A4 studio // Foto: Relja Ivanić // Podopolagački radovi: Aditiv Balkan d.o.o., Beograd // Mapei koordinator: Uroš Jovanović, d.i.g.

www.aditivbalkan.com

ADITIV BALKAN d.o.o.
Carice Milice 13, 11351 Vinča-Beograd
T. +381 65 29 00 995 (industrijski i dekorativni podovi)
office@aditivbalkan.com
www.aditivbalkan.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno