Connect with us
Enterijer

Umetnost dekorativnog betonskog poda

Primenjujemo najnoviju tehnologiju izrade koju smo izu─Źavali od najboljih italijanskih majstora. Ukoliko ┼żelite pod vrhunskog, svetskog dizajna, modernih i svedenih linija druga─Źiji od tipskih podova koji su u svakodnevnoj ponudi, onda ste na pravom mestu.

Pivnica ÔÇ×Pivo i kobajaÔÇŁ ÔÇô Garage, Beograd

Foto: Relja Ivani─ç, Podopolaga─Źki radovi: Aditiv Balkan d.o.o.

Inovativni materijal koji mo┼że da renovira bilo koju povr┼íinu sa svega 3mm. To je dekorativni, monolitan pod koji ─çe svakom prostoru dati estetski pe─Źat modernog i minimalisti─Źkog, bez fugni i dilatacija.

Pivnica ÔÇ×Pivo i kobajaÔÇŁ ÔÇô Garage, Beograd

Foto: Relja Ivani─ç, Podopolaga─Źki radovi: Aditiv Balkan d.o.o.

Dekorativni betonski pod ultratop

Ultratop je tehni─Źki usavr┼íena formula za izradu cementnih i mikrocementnih podnih sistema. Zahvaljuju─çi optimalnim mehani─Źkim karakteristikama i finom, prirodnom izgledu predstavlja odli─Źan izbor za savremene enterijere. Zbog svoje ─Źvrsto─çe i otpornosti na habanje, Ultratop se koristi na razli─Źitim povr┼íinama: na podovima koji su izlo┼żeni stalnom pe┼ía─Źkom optere─çenju kao ┼íto su podovi u kancelarijama, prodavnicama, supermarketima, izlo┼żbenim prostorima, zatim za povr┼íine koje su izlo┼żene velikom mehani─Źkom optere─çenju: industrijski podovi, gara┼że, skladi┼íta, parkirali┼ítaÔÇŽ

Pivnica ÔÇ×Pivo i kobajaÔÇŁ ÔÇô Garage, Beograd // Projektant: A4 studio // Foto: Relja Ivani─ç // Podopolaga─Źki radovi: Aditiv Balkan d.o.o., Beograd // Mapei koordinator: Uro┼í Jovanovi─ç, d.i.g.

www.aditivbalkan.com

ADITIV BALKAN d.o.o.
Carice Milice 13, 11351 Vin─Źa-Beograd
T. +381 65 29 00 995 (industrijski i dekorativni podovi)
office@aditivbalkan.com
www.aditivbalkan.com