Connect with us
Enterijer

Sutra počinje i sajam hotelsko-ugostiteljske opreme – HORECA

Objavljeno

:

Od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu se u halama 2C i 2B održava i 14. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme – HORECA.

Biće to prilika da se predstave najsavremeniji proizvodi i usluge, trendovi u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

Najznačajnije svetske kompanije, koje se bave proizvodnjom i distribucijom hotelsko-ugostiteljske opreme, predstaviće svoj asortiman – opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, stručnu literaturu i publikacije. Uvođenjem novih tehnologija i standarda u opremanje turističkih objekata unapređuje se i celokupna turistička privreda, zbog čega ovaj segment poslednjih godina postaje sve značajniji i zastupljeniji na Sajmu.

Noviteti u izlagačkom programu

SelfCookingCenter – prvi inteligentni uređaj koji donosi novine u profesionalnim kuhinjama: jednostavno rukovanje, lako uklapanje i u najmanje prostore, atraktivan dizajn, daljinsko upravljanje, prikaz potrošnje električne energije…

Paketi kompletne automatizacije u računovodstvu ugostitelja koji smanjuju cenu usluga – Cloud programska oprema SKY POS za ugostitelje i fiskalne kase sa fiskalizacijom uz prateću računarsku POS opremu i računovodstvene usluge sa pravnim savetovanjem.

Na Sajmu će prvi put u Srbiji biti predstavljene sprej boce za profesionalnu hemiju, a izlagači će predstaviti i novi sistem na tržištu za pozivanje konobara u kafeima i restoranima. Pripremljena je i promocija novih brendova tradicionalne „turske“ kafe i aparata za pripremu napitaka na tradicionalan način.

Novina na domaćem tržištu – potpuno ekološka hemijska sredstva za održavanje higijene prostora izrađena od potpuno prirodnih i biorazgradivih supstanci, koja nisu štetna za životnu okolinu.

Najsavremeniji materijali za opremanje enterijera, u skladu sa evropskim ekološkim standardima i na vodenoj bazi. Dekorativni podovi za uređenje enterijera na bazi mikrocementa i epoksidne smole koji se ručno izlivaju na pod, čine pod unikatnim i lakim za održavanje; ručno rađeni dekorativni kamen, koji se brzo i lako postavlja.
MY HORECA DOCTOR – projekat tima profesionalaca usko specijalizovanih za pružanje konsultantskih i menadžment usluga srpskim hotelijerima i restoraterima.

Prezentacije na štandovima, stručna predavanja

Ove godine stručni i prateći program je znatno unapređen i obogaćen atraktivnim događajima i aktuelnim temama za sve ugostitelje, hotelijere, ali i posetioce. Na štandovima izlagača profesionalci će demonstrirati ugostiteljske veštine u pravljenju sladoleda i koktela, na najmodernijoj opremi, a posetioci će moći da degustiraju napravljene proizvode.

Izvor: sajam.rs

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno