Connect with us
Promo

Vaše je samo da zavarujete. Mi radimo sve ostalo

Po─Źetkom septembra se u Nema─Źkoj odr┼żava tradicionalni sajam zavarivanja i se─Źenja SCHWEISSEN & SCHNEIDEN. Ove godine, globalni lider u proizvodnji aparata za zavarivanje, sa sedi┼ítem u Nema─Źkoj, EWM nastupa pod sloganom Va┼íe je samo da zavarujete. Mi radimo sve ostalo.

Vrhunska izlo┼żba se ove godine odr┼żava u periodu od 11 – 15.septembra i jo┼í jednom ─çe biti centar okupljanja vode─çih svetskih stru─Źnjaka iz oblasti spajanja, odvajanja i za┼ítite metalnih povr┼íina. Pored istaknutih tema sajma – zavarivanje primesa, Industrija 4.0 i zavarivanje upotrebom podvodnih tehnologija, posetioci i izlaga─Źi ─çe imati priliku da vide i prodiskutuje najnovija dostignu─ça koja se odnose na automatizaciju i robotiku zavarivanja, kao i na proizvodna unapre─Ĺenja. EWM ─çe fokus svoje sajamske prezentacije bazirati na ─Źetiri aspekta: Inicijativa odr┼żivosti ÔÇ×BlueEvolution┬«ÔÇť, ru─Źno zavarivanje, XQBOt automatizacija i Xnet.

Sajam zavarivanja i se─Źenja SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

foto: EMW

Kao vode─ça kompanija na globalnom nivou, EWM podr┼żava doprinos koji ula┼żu njihovi korisnici u smanjenju emisije CO2, primenjuju─çi integrisanu inicijativu odr┼żivosti ÔÇ×BlueEvolution┬«ÔÇť. Energija, resursi, vreme i tro┼íkovi ÔÇô jednom inicijativom se smanjuju 4 najve─ça ÔÇ×neprijateljaÔÇťefektivne proizvodnje, jednovremeno smanjuju─çi efekat koji zavariva─Źka industrija ima na ┼żivotnu sredinu, pod parolom ÔÇ×to je najbolja stvar koju mo┼że┼í da uradi┼í danas, za sutraÔÇť. Su┼ítina ovog principa se bazira na primeni inverterske tehnologije, kojom se ┼ítede resursi, i spojnih procesa sa redukovanom upotrebom energije, ─Źime se ujedinjuje ekonomska efikasnost i ekolo┼íki prihvatljive tehnologije.

Sajam zavarivanja i se─Źenja SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

foto: EMW

Ru─Źno zavarivanje, u kombinaciji sa sistemom upravljanja XNET koji je razvio EWM svakom korisniku obezbe─Ĺuje tri prednosti: unapredjena produktivnost, smanjenje tro┼íkova i osiguran visok kvalitet zavariva─Źkog ┼íava. Sistem upravljanja XNET je okrenut ka budu─çnosti, u smislu da se kroz jedno re┼íenje organizuje proizvodnja,upravljanje zavariv─Źakom opremom, planiranje, upravljanje kvalitetom, koordini┼íe zavariva─Źki kadar i menad┼żment.

EWM ─çe na ovogodi┼ínjem sajmu u Essenu predstaviti robotsko re┼íenje ÔÇ×XQBOTÔÇť, idealno za male proizvodne linije ili industrijske linije koje se odnose na pojedina─Źne proizvode. Kroz razgovore sa tehni─Źkim licima i demonstracijama ÔÇ×XQBOTÔÇť-a na sajmu ─çe se posetioci uveriti iz prvog reda u ponovljivi kvalitet zavariva─Źkog ┼íava, jednostavnost upravljanja ovim robotskim re┼íenjem i prezentacijom finansijskih u┼íteda koje nastaju primenom XQBOT-a re┼íenja u proizvodnji.

Sajam zavarivanja i se─Źenja SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

foto: EMW

Posebnu atrakciju posetiocima sigurno ─çe predstavljati svakodnevna takmi─Źenja mladih zavariva─Źa iz ─Źitavog sveta. ┼átand EWM je u hali 5,┼ítand 5C29.

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Bele njive 35, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159, +381 21 452 844
Servis: Rade Kon─Źara 1, 21131 Petrovaradin
office@gemtradedoo.com
www.gemtradedoo.com