Connect with us
Gra─Ĺevina

─îasopis GRENEF na Sajmu gra─Ĺevinarstva u Beogradu od 18. – 21. aprila!

44. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE od 18. do 21. aprila 2018. godine u sedam hala Beogradskog sajma i na otvorenom prostoru predstavi─çe kompletnu ponudu iz svih oblasti gra─Ĺevinske delatnosti.

Veliko interesovanje, pre svega poslovnih posetilaca, za ovu manifestaciju zasniva se na prednosti da se na jednom mestu mogu sagledati proizvodi i usluge svih eminentnih gra─Ĺevinskih proizvo─Ĺa─Źa i trgovaca gra─Ĺevinskim materijalima i opremom.

SEEBBE 2018

─îasopis GRENEF-GRA─ÉEVINARSTVO I ENERGETSKA EFIKASNOST kao medijski partner ima─çe prezentaciju svog prvog broja ba┼í na ovom mestu, i to izme─Ĺu hale 4 i 1. U prvom izdanju, mo┼żete ─Źitati kako arhitekta Leonid Ne┼íi─ç, kao reprezent arhitekata iz Novog Sada, vidi svoj lokalitet, kako je doprineo njegovom identitetu i kako posmatra mesto za ┼żivot koje je izabrao. Kako Melanija Pavlovi─ç, ┼żena arhitekta, posmatra svoje zaniimanje i hrabro kr─Źi svoj put u gra─Ĺevinskom svetu. ─îita─çete i kako je Jelena Andri─ç-Grafakos, direktorica kompanije ACO, re┼íila nedoumice koje imate i odgovarila na va┼ía lai─Źka, ali potrebna, pitanja. Kompanija „Square Affair Keramika Kanji┼ża“ ulazi u ovu sezonu sa brojnim novitetima, a iste nam je predstavio Jovan Milivojevi─ç, direktor prodaje i marketinga ove kompanije. Zatim, pisali smo o nekim projektima u Srbiji koje ─çe ┼żivot u pojedinim gradovima olak┼íati, modernizovati ih i dati im konotaciju modernog svetskog objekta. Navedeno je samo deo bogatog sadr┼żaja iz ┼íiroke sfere gra─Ĺevinarstva koje je na┼ía redakcija pripremila za vas. Jako smo ponosni na ─Źinjenicu da je ─Źitavo izdanje ura─Ĺeno na eko-papiru, ─Źime kao ljudi koji se bave izdava┼ítvom, dajemo svoj doprinos o─Źuvanju planete, tik pred ME─ÉUNARODNI DAN PLANETE ZEMLJE, 22. april.

Bogat izlaga─Źki program ─Źine: u Hali 1 profili za stolariju, vrata i prozori, okovi i bravarija za stolariju kao i prate─ça galanterija. U Hali 1A predstavi─çe se proizvo─Ĺa─Źi opreme za ure─Ĺenje enterijera, eksterijera i osvetljenja.

U Hali 2A izlaga─çe, u reprezentativnom obimu, proizvodja─Źi opeke i crepa. U tom domenu priprema se izuzetna ponuda krovnih pokriva─Źa. Hala 2B nudi izbor svih vrsta materijala za gradnju, betonske proizvode, ure─Ĺaje za klimatizaciju i grejanje kao i veliki izbor alata za industriju gra─Ĺevinskog materijala. U Hali 2C predvi─Ĺen je kupatilski program i sanitarije, kao i nove tehnologije u┼ítede elektri─Źne energije i tople vode u ovom segmentu.
Hidro, zvu─Źna i termo izolacija, materijali za zavr┼íne radove, boje, lakovi, me┼íavine, ma┼íine i molerski alati sme┼íteni su u Hali 3A.

Izlaga─Źki program u Hali 4 sadr┼żi konstrukcije panela i profila, podne i zidne obloge, ma┼íine za industriju gra─Ĺevinskih materijala i veliki izbor kapija i ograda.

U Hali 3 bi─çe izlo┼żena gra─Ĺevinska mehanizacija, u reprezentativnom obimu, a zbog velikog interesovanja izlaga─Źa ovaj program pro┼íiren je i na Halu 5.

Na otvorenom prostoru, na svim raspolo┼żivim kapacitetima i u velikom broju, bi─çe prisutna gradjevinska mehanizacija, ─Źiji ─çe se proizvo─Ĺa─Źi ove godine ponovo predstaviti u najve─çem obimu i sa kompletnom produkcijom.

10. Me─Ĺunarodni sajam kamena┬áSTONEEXPO SERBIA, koji ─çe se odr┼żati u Hali 2A, najve─ça je me─Ĺunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prate─çe industrije, i kao zasebna celina participira─çe na ovogodi┼ínjoj manifestaciji, a u─Źestvova─çe zemlje iz regiona i sveta.

Novi segment programa, u Hali 1, od ove godine bi─çe robne grupe ÔÇťNekretnine i investicijeÔÇŁ i ÔÇťArhitektura i urbanizamÔÇŁ. O─Źekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti izgradnje, kao i agencija za promet i prodaju nepokretnosti i arhitektonskih biroa. Posetioci ─çe imati prilike da vide projekte arhitekata, dizajnera, predstavnika sektora gra─Ĺevine i urbanizma.

Sajam Gra─Ĺevinarstva Beograd

Izlaga─Źi na Sajmu gra─Ĺevinarstva, uz sveobuhvatnu ponudu, nude precizne podatke o kvalitetu i cenama izlo┼żenih eksponata, ali i mogu─çnosti da se iskoriste ekskluzivne sajamske pogodnosti za kupovinu i sklope poslovi uz 5 do 30% popusta.

Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE zbog svoje sveobuhvatne ponude, brojnih prezentacija i mogu─çnosti komparacije kvaliteta i cena rekordnog broja eksponata, privla─Źi pa┼żnju pre svega stru─Źne, ali i ┼íire javnosti i pojedinaca koji planiraju sopstvene gra─Ĺevinske projekte.

www.sajamgradjevine.rs

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs