Connect with us
Građevina

Časopis GRENEF na Sajmu građevinarstva u Beogradu od 18.-21. aprila!

Objavljeno

:

44. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE od 18. do 21. aprila 2018. godine u sedam hala Beogradskog sajma i na otvorenom prostoru predstaviće kompletnu ponudu iz svih oblasti građevinske delatnosti.

Veliko interesovanje, pre svega poslovnih posetilaca, za ovu manifestaciju zasniva se na prednosti da se na jednom mestu mogu sagledati proizvodi i usluge svih eminentnih građevinskih proizvođača i trgovaca građevinskim materijalima i opremom.

SEEBBE 2018

Časopis GRENEF-GRAĐEVINARSTVO I ENERGETSKA EFIKASNOST kao medijski partner imaće prezentaciju svog prvog broja baš na ovom mestu, i to između hale 4 i 1. U prvom izdanju, možete čitati kako arhitekta Leonid Nešić, kao reprezent arhitekata iz Novog Sada, vidi svoj lokalitet, kako je doprineo njegovom identitetu i kako posmatra mesto za život koje je izabrao. Kako Melanija Pavlović, žena arhitekta, posmatra svoje zaniimanje i hrabro krči svoj put u građevinskom svetu. Čitaćete i kako je Jelena Andrić-Grafakos, direktorica kompanije ACO, rešila nedoumice koje imate i odgovarila na vaša laička, ali potrebna, pitanja. Kompanija „Square Affair Keramika Kanjiža“ ulazi u ovu sezonu sa brojnim novitetima, a iste nam je predstavio Jovan Milivojević, direktor prodaje i marketinga ove kompanije. Zatim, pisali smo o nekim projektima u Srbiji koje će život u pojedinim gradovima olakšati, modernizovati ih i dati im konotaciju modernog svetskog objekta. Navedeno je samo deo bogatog sadržaja iz široke sfere građevinarstva koje je naša redakcija pripremila za vas. Jako smo ponosni na činjenicu da je čitavo izdanje urađeno na eko-papiru, čime kao ljudi koji se bave izdavaštvom, dajemo svoj doprinos očuvanju planete, tik pred MEĐUNARODNI DAN PLANETE ZEMLJE, 22. april.

Bogat izlagački program čine: u Hali 1 profili za stolariju, vrata i prozori, okovi i bravarija za stolariju kao i prateća galanterija. U Hali 1A predstaviće se proizvođači opreme za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenja.
U Hali 2A izlagaće, u reprezentativnom obimu, proizvodjači opeke i crepa. U tom domenu priprema se izuzetna ponuda krovnih pokrivača. Hala 2B nudi izbor svih vrsta materijala za gradnju, betonske proizvode, uređaje za klimatizaciju i grejanje kao i veliki izbor alata za industriju građevinskog materijala. U Hali 2C predviđen je kupatilski program i sanitarije, kao i nove tehnologije uštede električne energije i tople vode u ovom segmentu.
Hidro, zvučna i termo izolacija, materijali za završne radove, boje, lakovi, mešavine, mašine i molerski alati smešteni su u Hali 3A.

Izlagački program u Hali 4 sadrži konstrukcije panela i profila, podne i zidne obloge, mašine za industriju građevinskih materijala i veliki izbor kapija i ograda.

U Hali 3 biće izložena građevinska mehanizacija, u reprezentativnom obimu, a zbog velikog interesovanja izlagača ovaj program proširen je i na Halu 5.

Na otvorenom prostoru, na svim raspoloživim kapacitetima i u velikom broju, biće prisutna gradjevinska mehanizacija, čiji će se proizvođači ove godine ponovo predstaviti u najvećem obimu i sa kompletnom produkcijom.

10. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, koji će se održati u Hali 2A, najveća je međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije, i kao zasebna celina participiraće na ovogodišnjoj manifestaciji, a učestvovaće zemlje iz regiona i sveta.

Novi segment programa, u Hali 1, od ove godine biće robne grupe “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti izgradnje, kao i agencija za promet i prodaju nepokretnosti i arhitektonskih biroa. Posetioci će imati prilike da vide projekte arhitekata, dizajnera, predstavnika sektora građevine i urbanizma.

Sajam Građevinarstva Beograd

Izlagači na Sajmu građevinarstva, uz sveobuhvatnu ponudu, nude precizne podatke o kvalitetu i cenama izloženih eksponata, ali i mogućnosti da se iskoriste ekskluzivne sajamske pogodnosti za kupovinu i sklope poslovi uz 5 do 30% popusta.

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE zbog svoje sveobuhvatne ponude, brojnih prezentacija i mogućnosti komparacije kvaliteta i cena rekordnog broja eksponata, privlači pažnju pre svega stručne, ali i šire javnosti i pojedinaca koji planiraju sopstvene građevinske projekte.

www.sajamgradjevine.rs

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno