Connect with us
Arhitektura

Ariston & ArchyEnergy stvaraju uslove za u┼żivanje u domu i planeti

Pri─Źa o energetskoj efikasnosti, zelenoj gradnji i odr┼żivom razvoju, poslednjih godina je izuzetno aktuelna tema bez koje gotovo nijedan dan ne mo┼że po─Źeti. Gde god da se okrenete pri─Źa se o energiji, potro┼ínji, tro┼íkovima, uticaju na ┼żivotnu sredinu. Prepoznaju─çi zna─Źaj ove pri─Źe koju je nu┼żno podi─çi na vi┼íi i ┼íiri nivo, u smislu uklju─Źivanja stru─Źnih ljudi i plasiranja stru─Źnih informacija ┼íiroj javnosti kako smanjiti eksploataciju energije, do┼íli smo na ideju organizovanja ArchyEnergy konferencije.

Ova regionalna konferencija pod nazivom ÔÇ×Zelena arhitektura za odr┼żivu energetsku budu─çnostÔÇť, odr┼ża─çe se 8. i 9. aprila u Master centru Novosadskog sajma.

ArchyEnergy logo

Pored konferencije na kome ─çe eminentni stru─Źnjaci u dva konferencijska dana i sedam panela, razgovarati o energetski efikasnim zelenim materijalima, re┼íenjima, sistemima, na─Źinima projektovanja, finansiranja, izgradnje stambenih objekata, inovacijama u dizajnu stambenih i poslovnih kompleksa, o pametnim sistemima grejanja i hla─Ĺenja, sastavni deo ovog stru─Źnog doga─Ĺaja bi─çe i ArchyEnergy izlo┼żba. Na ovom svojevrsnom sajmu, izlaga─Źi ─çe predstaviti svoje proizvode koji doprinose stvaranju energetski efikasne, odr┼żive budu─çnosti.

Koliko ─çe ova izlo┼żba biti sadr┼żajna i za sve u─Źesnike i posetioce konferencije korisna, govori i ─Źinjenica da ─çe na ArchyEnergy izlo┼żbi svoje proizvode predstaviti i kompanija Ariston.

Bojler za toplu vodu Ambient VELIS wifi

Bojler za toplu vodu Ambient VELIS wifi / foto: Ariston

Ariston je jedan od prvih svetskih proizvo─Ĺa─Źa opreme za grejanje i pripremu tople vode. U pitanju je kompanija koja ljudima ┼íirom sveta pru┼ża inovativna, energetski efikasna re┼íenja, koja imaju za cilj pobolj┼íanje svakodnevnog ┼żivota korisnika uz manju potro┼ínju energije i manje tro┼íkove njene eksploatacije.

Osnovan kao porodi─Źna kompanija Aristidea Merlonija, u Fabrianu, Italiji, Ariston je istorijski brend koji je oduvek bio sinonim za inovaciju i odr┼żivost, zadr┼żavaju─çi vezu sa italijanskim nasle─Ĺem. Briga o domu deo je njihovog italijanskog DNK, ┼íto se ogleda u efikasnim proizvodima koji su poznati po svom elegantnom izgledu i pametnom in┼żenjerskom procesu.

POCKET Lifestyle toplotna pumpa

POCKET Lifestyle toplotna pumpa / foto: Ariston

Danas je Ariston poznat po proizvodnji bojlera, gasnih kotlova, toplotnih pumpi, klima ure─Ĺaja, rezervoara, sistema termoregulacije i pametnih sistema. Kako funkcioni┼íu, kako izgledaju, koji su funkcionalnosti, a koje benefiti samih proizvoda, predstavnici kompanije Ariston predstavi─çe na ArchyEnergy izlo┼żbi.

Briga, po┼ítovanje, inovacije tri su klju─Źne stvari koji karakteri┼íu Aristonov proizvodni program i svojevrsni su sinonim njihovih proizvoda.

Ukoliko i sami negujete takve vrednosti, ne mislite li da je ArchyEnergy konferencija prava stvar za vas? Rezervi┼íite va┼íe mesto kao posetilac, panelista ili izlaga─Ź na konferenciji, bi─çe to ulaganje za nove, zdravije, odr┼żive dane budu─çnosti.

A, ako niste znali, ArchyEnergy konferencija je mesto gde ─çete uz Ariston imati priliku da u┼żivate i sa 25+ renomiranih kompanija, 40+ panelista, 600+ posetilaca, koji ─çe zajedni─Źkim nastupom stvoriti uslove za sigurniju, zeleniju i bolju budu─çnost.

I ┼íta ka┼żete, ho─çemo li se videti 8. i 9. aprila u Novom Sadu, kada ─çe se pisati scenario za budu─çe lep┼íe dane, na┼íe, ali i generacija koje dolaze? Odlu─Źite se. Ariston i mi vas ─Źekamo.

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council