Connect with us
Enterijer

Staklo kao šik detalj u svakom prostoru

Čisto staklo kreativnog oblika i formi stvara izvanrednu priliku za stvaranje šik modernog ambijenta i stvaranje jasnih, ali pre svega interesantnih akcenata u enterijeru. Predstavljamo vam neke od najlepših predmeta koje možete koristiti kako biste uneli lepotu staklenog dekora i učiniti da se vaš dom ističe.

Staklene ploče stolova, noćnih komoda i kredenaca, mogu biti viđene u brojnim modernim prostorima

Staklo uvek izgleda luksuzno i oplemenjuje prostor

Staklene lampe

Staklene lampe su brilijantna ideja i mogu stvoriti akcentne detalje u bilo kom modernom enterijeru svojim mnogobrojnim oblicima. Možete pronaći široku selekciju providnog osvetljenja, stonog, visećeg i podnog, a ono može biti kreirano od čistog stakla u različitim formama. Na tržištu postoji rasveta od duvanog stakla, koje deluje pomalo nesavršeno, ali je upravo u tome i poenta njegovog dizajna. Takođe možete pronaći transparentno staklo u različitim bojama, od mlečnog do roze i plavog. Određeni komadi osvetljenja sa transparentnim staklom, poseduju veoma interesantne difuzore, koji pored pružanja neobičnog svetla, postaju centralna tačka bilo koje prostorije.

Stakleni nameštaj je bezvremen i nikada ne izlazi iz stila

Stakleni nameštaj je bezvremen i nikada ne izlazi iz stila

Stakleni nameštaj

Stakleni nameštaj je bezvremen i nikada ne izlazi iz stila. Staklene ploče stolova, noćnih komoda i kredenaca, mogu biti viđene u brojnim modernim prostorima. Stakleni stolovi za kafu, uvek dolaze kao šik dodatci bilo kojoj dnevnoj sobi, a u njihovom slučaju, nogare postaju aksesoari i deo dekora. Isto važi za trpezarijske ili radne stolove, koji se najbolje ističu u drvenoj i staklenoj kombinaciji ili onda kada poseduju metalne nogare i staklene ploče, što stolove čini daleko interesantnijim.

Stakleni aksesoari

Čisti stakleni aksesoari predstavljaju još jedan veoma lep način za unošenje ovog materijala u kućni dekor. Zidni satovi sa interesantnim brojčanikom unutra, velike blistave staklene vaze i činije sa svećama i LED svetlom, dolaze kao samo neke od mnogobrojnih mogućnosti. Ukoliko ste ljubitelj vina, možete se opredeliti za interesantne vinske bokale ili čaše od čistog stakla, jednostavne providnosti, ali veoma dopadljive forme. Interesantne staklene vaze mogu pretvoriti čak i jedan jedini cvet u pravo umetničko delo, a različiti stakleni aksesoari za kuhinju mogu učiniti vaš prostor prefinjenim.