Connect with us
Enterijer

Staklo kao šik detalj u svakom prostoru

─îisto staklo kreativnog oblika i formi stvara izvanrednu priliku za stvaranje ┼íik modernog ambijenta i stvaranje jasnih, ali pre svega interesantnih akcenata u enterijeru. Predstavljamo vam neke od najlep┼íih predmeta koje mo┼żete koristiti kako biste uneli lepotu staklenog dekora i u─Źiniti da se va┼í dom isti─Źe.

Staklene plo─Źe stolova, no─çnih komoda i kredenaca, mogu biti vi─Ĺene u brojnim modernim prostorima

Staklo uvek izgleda luksuzno i oplemenjuje prostor

Staklene lampe

Staklene lampe su brilijantna ideja i mogu stvoriti akcentne detalje u bilo kom modernom enterijeru svojim mnogobrojnim oblicima. Mo┼żete prona─çi ┼íiroku selekciju providnog osvetljenja, stonog, vise─çeg i podnog, a ono mo┼że biti kreirano od ─Źistog stakla u razli─Źitim formama. Na tr┼żi┼ítu postoji rasveta od duvanog stakla, koje deluje pomalo nesavr┼íeno, ali je upravo u tome i poenta njegovog dizajna. Tako─Ĺe mo┼żete prona─çi transparentno staklo u razli─Źitim bojama, od mle─Źnog do roze i plavog. Odre─Ĺeni komadi osvetljenja sa transparentnim staklom, poseduju veoma interesantne difuzore, koji pored pru┼żanja neobi─Źnog svetla, postaju centralna ta─Źka bilo koje prostorije.

Stakleni nameštaj je bezvremen i nikada ne izlazi iz stila

Stakleni nameštaj je bezvremen i nikada ne izlazi iz stila

Stakleni nameštaj

Stakleni name┼ítaj je bezvremen i nikada ne izlazi iz stila. Staklene plo─Źe stolova, no─çnih komoda i kredenaca, mogu biti vi─Ĺene u brojnim modernim prostorima. Stakleni stolovi za kafu, uvek dolaze kao ┼íik dodatci bilo kojoj dnevnoj sobi, a u njihovom slu─Źaju, nogare postaju aksesoari i deo dekora. Isto va┼żi za trpezarijske ili radne stolove, koji se najbolje isti─Źu u drvenoj i staklenoj kombinaciji ili onda kada poseduju metalne nogare i staklene plo─Źe, ┼íto stolove ─Źini daleko interesantnijim.

Stakleni aksesoari

─îisti stakleni aksesoari predstavljaju jo┼í jedan veoma lep na─Źin za uno┼íenje ovog materijala u ku─çni dekor. Zidni satovi sa interesantnim broj─Źanikom unutra, velike blistave staklene vaze i ─Źinije sa sve─çama i LED svetlom, dolaze kao samo neke od mnogobrojnih mogu─çnosti. Ukoliko ste ljubitelj vina, mo┼żete se opredeliti za interesantne vinske bokale ili ─Źa┼íe od ─Źistog stakla, jednostavne providnosti, ali veoma dopadljive forme. Interesantne staklene vaze mogu pretvoriti ─Źak i jedan jedini cvet u pravo umetni─Źko delo, a razli─Źiti stakleni aksesoari za kuhinju mogu u─Źiniti va┼í prostor prefinjenim.