Connect with us
Novosti

SHARE Serbia 2023, skup za arhitekte i građevinske inženjere koji se mora posetiti

Događaj će se održati 16. novembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Ulaznice možete kupiti uz popust od 50% tokom ranog perioda, koji se završava prvog oktobra.

UNStudio, ZAHA Hadid Architects, Stefano Boeri Architetti, 3LHD i drugi će učestvovati na 5. SHARE forumu u Beogradu. SHARE Serbia Forum je platforma za arhitekte i profesionalce u građevinarstvu koji žele da budu ispred trendova u industriji. Sa fokusom na obrazovanje, inspiraciju i umrežavanje, forum privlači preko 300 učesnika iz svih krajeva Srbije, kao i uvažene goste iz vodećih arhitektonskih kuća širom Evrope i dalje.

Manifestacija najavljuje najsloženiji program do sada, sa dve konferencije i jedinstvenu izložbu. Prva konferencija će se fokusirati na „Projektovanje fasada“. Učesnici će imati priliku istražiti inovativne tehnike, materijale i pristupe koji oblikuju fasade današnjice i steknu neprocenjiv uvid u velike razvojne projekte.

Druga konferencija, „Arhitektura za komforniji život“, istraživaće kako dizajn utiče na naš životni i radni prostor, promovišući dobrobit i poboljšanje kvaliteta života. Forum će biti završen plenarnom sesijom posvećenom velikim projektima.

SHARE Srbija 2023 Forum biće domaćin izložbe „Materijalni pasoš: Inovativne završne obrade površine i materijali“. Sadrži raznoliku lepezu materijala, istražujući koliko inovativne površine mogu poboljšati estetiku i promovisati održivost životne sredine. Ova izložba naglašava ulogu arhitekture u unapređenju održivosti kroz izbor materijala.

Registracija na forumu

Ulaznica košta 25 eura do 1. oktobra. Nakon 2. oktobra cena će porasti za 50%. Ulaznice se mogu kupiti na zvaničnom sajtu foruma. One su samo za profesionalce, kao što su arhitekte i inženjeri iz arhitektonskih i inženjerskih firmi, predstavnike vlade i akademike.

Prisustvo predstavnika kompanija koje snabdevaju materijalima, tehnologijama i uslugama sektor građevinarstva, arhitekture i razvoja imovine je ograničen i rezervisan isključivo za partnere i pristalice događaja. Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo Vas da izrazite svoje interesovanje slanjem email na share@share-architects.com.

SHARE Serbia 2023, skup za arhitekte i građevinske inženjere

SHARE Serbia 2023, skup za arhitekte i građevinske inženjere

SHARE Architects Network – Povezivanje arhitekata i izvođača Centralne i Jugoistočne Evrope

Tokom proteklih 25 godina, SHARE Architects Forumi su postali suštinska platforma za umrežavanje za arhitekte i izvođače u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi. SHARE je efektivna platforma za poznavanje i razumevanje raznovrsnosti arhitektonskih fenomena savremene arhitekture. Trenutno se događaji SHARE Architects održavaju u 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope i SHARE Architects zajednica broji više preko 50.000 članova iz celog sveta.

Kontaktirajte organizatore
share@share-architects.com

Share arhitects logo