Connect with us
Novosti

SHARE Serbia 2023, skup za arhitekte i gra─Ĺevinske in┼żenjere koji se mora posetiti

Doga─Ĺaj c╠üe se odr┼żati 16. novembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Ulaznice mo┼żete kupiti uz popust od 50% tokom ranog perioda, koji se zavr┼íava prvog oktobra.

UNStudio, ZAHA Hadid Architects, Stefano Boeri Architetti, 3LHD i drugi c╠üe u─Źestvovati na 5. SHARE forumu u Beogradu. SHARE Serbia Forum je platforma za arhitekte i profesionalce u gra─Ĺevinarstvu koji ┼żele da budu ispred trendova u industriji. Sa fokusom na obrazovanje, inspiraciju i umre┼żavanje, forum privla─Źi preko 300 u─Źesnika iz svih krajeva Srbije, kao i uva┼żene goste iz vodec╠üih arhitektonskih kuc╠üa ┼íirom Evrope i dalje.

Manifestacija najavljuje najslo┼żeniji program do sada, sa dve konferencije i jedinstvenu izlo┼żbu. Prva konferencija c╠üe se fokusirati na ÔÇ×Projektovanje fasadaÔÇť. U─Źesnici c╠üe imati priliku istra┼żiti inovativne tehnike, materijale i pristupe koji oblikuju fasade dana┼ínjice i steknu neprocenjiv uvid u velike razvojne projekte.

Druga konferencija, ÔÇ×Arhitektura za komforniji ┼żivotÔÇť, istra┼żivac╠üe kako dizajn uti─Źe na na┼í ┼żivotni i radni prostor, promovi┼íuc╠üi dobrobit i pobolj┼íanje kvaliteta ┼żivota. Forum c╠üe biti zavr┼íen plenarnom sesijom posvec╠üenom velikim projektima.

SHARE Srbija 2023 Forum bic╠üe domac╠üin izlo┼żbe ÔÇ×Materijalni paso┼í: Inovativne zavr┼íne obrade povr┼íine i materijaliÔÇť. Sadr┼żi raznoliku lepezu materijala, istra┼żujuc╠üi koliko inovativne povr┼íine mogu pobolj┼íati estetiku i promovisati odr┼żivost ┼żivotne sredine. Ova izlo┼żba nagla┼íava ulogu arhitekture u unapre─Ĺenju odr┼żivosti kroz izbor materijala.

Registracija na forumu

Ulaznica ko┼íta 25 eura do 1. oktobra. Nakon 2. oktobra cena c╠üe porasti za 50%. Ulaznice se mogu kupiti na zvani─Źnom sajtu foruma. One su samo za profesionalce, kao ┼íto su arhitekte i in┼żenjeri iz arhitektonskih i in┼żenjerskih firmi, predstavnike vlade i akademike.

Prisustvo predstavnika kompanija koje snabdevaju materijalima, tehnologijama i uslugama sektor gra─Ĺevinarstva, arhitekture i razvoja imovine je ograni─Źen i rezervisan isklju─Źivo za partnere i pristalice doga─Ĺaja. Ukoliko ste zainteresovani za u─Źe┼íc╠üe, molimo Vas da izrazite svoje interesovanje slanjem email na share@share-architects.com.

SHARE Serbia 2023, skup za arhitekte i gra─Ĺevinske in┼żenjere

SHARE Serbia 2023, skup za arhitekte i gra─Ĺevinske in┼żenjere

SHARE Architects Network ÔÇô Povezivanje arhitekata i izvo─Ĺa─Źa Centralne i Jugoisto─Źne Evrope

Tokom proteklih 25 godina, SHARE Architects Forumi su postali su┼ítinska platforma za umre┼żavanje za arhitekte i izvo─Ĺa─Źe u Centralnoj i Jugoisto─Źnoj Evropi. SHARE je efektivna platforma za poznavanje i razumevanje raznovrsnosti arhitektonskih fenomena savremene arhitekture. Trenutno se doga─Ĺaji SHARE Architects odr┼żavaju u 16 zemalja Centralne i Isto─Źne Evrope i SHARE Architects zajednica broji vi┼íe preko 50.000 ─Źlanova iz celog sveta.

Kontaktirajte organizatore
share@share-architects.com

Share arhitects logo