Connect with us
Novosti

48. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE ÔÇô krajem aprila u Beogradu

Izme─Ĺu 22. i 25. aprila 2024. godine, Beogradski sajam ─çe biti doma─çin najve─çeg doga─Ĺaja u gra─Ĺevinskoj industriji jugoisto─Źne Evrope – 48. Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinarstva SEEBBE. Ovaj doga─Ĺaj nosi slogan „Od vizije do ostvarenja“ i predstavlja klju─Źni momenat za industriju, podsti─Źu─çi inovacije, uspe┼íne projekte i razvoj tr┼żi┼íta u regionu.

Struka na sajmu

SEEBBE privla─Źi stru─Źnjake iz svih sektora gra─Ĺevinske industrije, nude─çi platformu za razmenu ideja i informacija iz svih grana gra─Ĺevinske industrije i zanata, vode─çi se po┼ítovanjem me─Ĺunarodnih standarda i na visokom nivou. Ovo je nezaobilazno mesto za dono┼íenje investicionih odluka i pronala┼żenje novih poslovnih prilika. Pripreme za ovaj doga─Ĺaj traju ─Źitave godine, s ciljem da se obezbedi izvanredno iskustvo za sve u─Źesnike – od izlaga─Źa do posetilaca.

U─Źesnici na sajmu predstavljaju ┼íirok spektar proizvoda i inovacija, od materijala za gra─Ĺevinarstvo do najsavremenijih tehnologija i ma┼íina. SEEBBE pru┼ża izlaga─Źima priliku da pro┼íire svoje tr┼żi┼íte, dok posetiocima omogu─çava uvid u najnovije trendove i re┼íenja u gra─Ĺevinskoj industriji.

Specijalizovane izlo┼żbe

Osim osnovne ponude, sajam je oboga─çen specijalizovanim izlo┼żbama kao ┼íto su STONE-EXPO i WINDOSHOW BALKANS, pru┼żaju─çi inspiraciju i konkretna re┼íenja za sve vrste projekata.

Tokom ─Źetiri dana trajanja, posetioci ─çe imati priliku da se upoznaju sa budu─çim trendovima u gra─Ĺevinskoj industriji, bilo da je re─Ź o pametnim gradili┼ítima, digitalizaciji ili odr┼żivim praksama.

Sponzor

Glavni cilj SEEBBE je podr┼íka privredi, pove─çanje izvoza i osvajanje novih tr┼żi┼íta. Ovogodi┼ínji sajam podr┼żava kompanija „IGM Mladost“ d.o.o. iz Leskovca, kao glavni sponzor ovog presti┼żnog doga─Ĺaja.

SEEBBE 2024. će biti platforma koja spaja sadašnjost sa budućnošću, nastavljajući tradiciju uspeha i inovacija iz prethodnih godina.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs