Connect with us
Enterijer

ROMA COMPANY – Radionica na temu psihologije boja u enterijeru

Inspirativna radionici na temu psihologije boja u enterijeru, koju će održati Ina Borenović, psiholog i glavni urednik Psihoverzuma, najposećenijeg sajta o psihologiji u Srbiji, biće održana u sredu, 11. aprila sa početkom u 12 časova , u Dizajn studiju, ul. Žorža Klemansoa 18a, u Beogradu.

Jarke boje su definitivno primarne u enterijeru 2018.

• Da li se u žutoj prostoriji osećate napeto? Da li vas plava boja smiruje i opušta? Kako odabir boja u enterijeru utiču na naše raspoloženje? Da li je istina da muškarci vide manje boja nego žene?
• Umetnici i dizajneri enterijera, kao i psiholozi znaju koliko boje mogu imati uticaja na raspoloženje i osećanja. Boje su zapravo moćno oruđe, jer mogu da utiču na psihološke reakcije, neke mogu podići krvni pritisak, poboljšati metabolizam ili izazvati naprezanje očiju.

Učesnici:
• Ina Borenović, psiholog i glavni urednik sajta Psihoverzum
• Milena Jovanović, dizajner enterijera Roma Company
• Nataša Pavlović, voditelj emisije „Praktična žena“

„Dizajn studio“ je mesto na kojem Roma Company nastoji da, potrošačima na jednom mestu, omogući da na profesionalan, kvalitetan i kreativan način reše sve svoje potrebe vezane za uređenje enterijera, ali i da ih upozna i edukuje o tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene širokog asortimana boja, tapeta, dekoracija za sobe i ostalih proizvoda.

www.roma.rs

ROMA COMPANY

Milena Jovanović
Dizajner enterijera
A. Milana Rešetara 11, 11080 Zemun
E. milena.jovanovic@roma.rs
W. www.roma.rs