Connect with us
Enterijer

WC i bide u jednom proizvodu za Vaše moderno kupatilo (VIDEO)

WC tuš svestran je i učinkovit element savremenog kupatila, nudi poboljšanu higijenu, efikasno korišćenje vode, uštedu prostora i estetski nadopunjuje kupatilski prostor.

Kupatilo za savremen i brz način života zahteva kvalitetnu i visoko funkcionalnu opremu. Fokus je na proizvodima i sistemima koji podupiru održivost, nude komfor u svakodnevnoj higijeni te se ujedno odlikuju lepim dizajnom.

WC tuš TECEone

WC tuš TECEone / foto: TECE

WC tuševi prepoznati su i na našem tržištu kao proizvodi koji podižu kvalitet života i svakodnevne higijene. TECE je ponudio brojne inovacije i rešenja kada je u pitanju dovođenje i odvođenje vode iz domova. Za još bolju higijenu tu je njihov dobro poznati WC tuš TECEone. Radi se o sofisticiranoj WC školjci koja ima funkcije bidea. Nudi jednostavno i efikasno održavanje higijene intimnih delova. Posebno će ga ceniti žene tokom određenih dana u mesecu, kao i osobe koje imaju problema sa hemoroidima. TECEone je idealna podrška u svakodnevnoj higijeni osobama sa poteškoćama u kretanju, kojima je teško ulaziti i izlaziti iz kade ili tuš kabine kako bi obavili higijenu nakon nužde. TECEone jednostavno nudi bolju higijenu intimnog područja i ugodan osećaj čistoće i svežine.

Kako funkcioniše WC tuš TECEone?

Na TECEone WC školjci sa funkcijom bidea, sa leve i desne strane nalazi se po jedna tipka. Nakon obavljanja nužde, pomoću leve okretne tipke namešta se ugodna temperaturu vode za pranje do 38 ˚C, brzo i precizno. Desna okretna tipka precizno kontroliše količinu vode do 5 L u minuti. Pritisak vode izbacuje ručicu tuša koja je integrisana u WC školjci i pranje počinje. Ručica tuša se čak sama čisti: potpuno automatskim ispiranjem pre i nakon svake upotrebe. Nakon pranja ručica se sama vraća u svoj utor u WC školjci. Još jedna prednost: za rad TECEone WC tuša nije potreban priključak za električnu energiju zbog hidrauličke ručice tuša (koja se pokreće vodom).

Više mesta u kupatilu

Sa TECEone dobićete više mesta u kupatilu, jer nema potrebe za bideom. Ovo je dobro imati na umu kod opremanja manjih ili kompaktnih kupatilskih prostora. TECEone zauzima isti prostor kao klasična WC školjka, a obuhvata dva proizvoda. Svojim dizajnom TECEone može Vašem kupatilu dodati moderan i elegantan izgled, te nadopuniti druge kupatilske elemente bez obzira na stil uređenja.

TECEone, WC tuš, jedinstveno je i inovativno rešenje za one koji žele uštedeti prostor i stvoriti efikasno i elegantno kupatilo, a pritom uživati u svoj udobnosti i funkcionalnosti WC-a i bidea koju obuhvata TECEone.

TECE logo

TECE d.o.o. Showroom
Požeška 31a, 11000 Beograd
M. +381 60 5 8323 00
www.tece.com