Connect with us

Novosti

REČ UREDNICE: Sumiramo utiske

Objavljeno

:

Časopis GRENEF - Građevinarstvo & Energetska Efikasnost broj 7, oktobar 2019

Poštovani,

Poslednji broj časopisa GRENEF – Građevinarstvo & Energetska Efikasnost u ovoj godini je pred vama. Ovo je doba godine kada većina građevinskog sveta sumira utiske i prezentuje rezultate, pa ćemo i mi, kao kompetentni medij iz ove sfere, učiniti isto.

Naša delatnost je takva da mi uspeh ne predstavljamo ciframa, već komentarima saradnika. Ovo jeste teže od statistike gde se sabiraju brojevi i dobija jedan, isključiv i svima jasan rezultat. Mi smo, ipak, neko ko sakuplja utiske dobijene kako u formalnoj komunikaciji sa klijentima, tako i u onoj neformalnoj, u kojem menadžeri i direktori marketinga međusobno razgovaraju, preporučuju adekvatni medij za plasiranje svojih proizvoda i usluga, prenose svoje utiske o saradnji sa svakim iz naše redakcije. Mi smo ljudi, a ljudi greše, sugerišu, primaju kritike i pohvale i pokušavaju, da u tom moru informacija, uz odsustvo sujete, rade na sebi kako bi se prilagodili tržištu. Rekoh, nije egzaktna nauka i u najvećoj meri se ne rukovodi brojevima, ali na kraju, postoji sreća zbog svake lepe reči koje dobijemo i zahvalnost zbog svakog saveta koji nam pomaže da radimo na sebi.

Posle svih tih komentara i osluškivanja, saznali smo da smo birani od strane onih koji hoće celokupnu marketinšku priču – od vizuelne identifikacije, koja kod nas mora biti besprekorna, poruke PR teksta, jasne i efektne fotografije, do tekstova koji imaju jedan važan zadatak u Srbiji – da nauče ljude koji rade u građevinskom svetu nešto što nisu znali ili da dopune postojeće, često oskudno, znanje.

Vi kažete da je godina na izmaku bila uspešna za GRENEF. Vi kažete da smo jedini koji vas konsultuju pri pisanju tektova i povezuju vas sa onima kojima imate zadatak da se direktno obratite. I, najzad, vi kažete da smo potrebni u ovoj širokoj, neistraženoj i, često na mesečnom nivou, dopunjenoj građevinskoj sferi.

Časopis GRENEF, broj 7, oktobar 2019

Časopis GRENEF, broj 7, oktobar 2019

NOVO izdanje časopisa GRENEF možete čitati i online klikom na LINK ili jednostavno na sliku iznad

Zbog vas koji ste nas prepoznali, mi nastavljamo dalje. Spremni na vaš sud. Kakav god on bio. Jer mi zaista verujemo da imamo prostora da se gradimo i baš kao materijal na nekom objektu pokažemo svoj pun kapacitet i saniramo manjkavosti koje svaka delatnost, pa i ova naša, ima.

Zbog vas možemo reći da je 2019. bila uspešna! Hvala vam.

Čitamo se i dalje…
Mirjana Makarin Plavšić
urednica izdanja

Mirjana Makarin-Plavšić potpis

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno