Connect with us
Intervju

RE─î UREDNICE: Sumiramo utiske

Poštovani,

Poslednji broj ─Źasopisa GRENEF – Gra─Ĺevinarstvo & Energetska Efikasnost u ovoj godini je pred vama. Ovo je doba godine kada ve─çina gra─Ĺevinskog sveta sumira utiske i prezentuje rezultate, pa ─çemo i mi, kao kompetentni medij iz ove sfere, u─Źiniti isto.

Na┼ía delatnost je takva da mi uspeh ne predstavljamo ciframa, ve─ç komentarima saradnika. Ovo jeste te┼że od statistike gde se sabiraju brojevi i dobija jedan, isklju─Źiv i svima jasan rezultat. Mi smo, ipak, neko ko sakuplja utiske dobijene kako u formalnoj komunikaciji sa klijentima, tako i u onoj neformalnoj, u kojem menad┼żeri i direktori marketinga me─Ĺusobno razgovaraju, preporu─Źuju adekvatni medij za plasiranje svojih proizvoda i usluga, prenose svoje utiske o saradnji sa svakim iz na┼íe redakcije. Mi smo ljudi, a ljudi gre┼íe, sugeri┼íu, primaju kritike i pohvale i poku┼íavaju, da u tom moru informacija, uz odsustvo sujete, rade na sebi kako bi se prilagodili tr┼żi┼ítu. Rekoh, nije egzaktna nauka i u najve─çoj meri se ne rukovodi brojevima, ali na kraju, postoji sre─ça zbog svake lepe re─Źi koje dobijemo i zahvalnost zbog svakog saveta koji nam poma┼że da radimo na sebi.

Posle svih tih komentara i oslu┼íkivanja, saznali smo da smo birani od strane onih koji ho─çe celokupnu marketin┼íku pri─Źu ÔÇô od vizuelne identifikacije, koja kod nas mora biti besprekorna, poruke PR teksta, jasne i efektne fotografije, do tekstova koji imaju jedan va┼żan zadatak u Srbiji ÔÇô da nau─Źe ljude koji rade u gra─Ĺevinskom svetu ne┼íto ┼íto nisu znali ili da dopune postoje─çe, ─Źesto oskudno, znanje.

Vi ka┼żete da je godina na izmaku bila uspe┼ína za GRENEF. Vi ka┼żete da smo jedini koji vas konsultuju pri pisanju tektova i povezuju vas sa onima kojima imate zadatak da se direktno obratite. I, najzad, vi ka┼żete da smo potrebni u ovoj ┼íirokoj, neistra┼żenoj i, ─Źesto na mese─Źnom nivou, dopunjenoj gra─Ĺevinskoj sferi.

─îasopis GRENEF, broj 7, oktobar 2019

─îasopis GRENEF, broj 7, oktobar 2019

NOVO izdanje ─Źasopisa GRENEF mo┼żete ─Źitati i online klikom na LINK ili jednostavno na sliku iznad

Zbog vas koji ste nas prepoznali, mi nastavljamo dalje. Spremni na va┼í sud. Kakav god on bio. Jer mi zaista verujemo da imamo prostora da se gradimo i ba┼í kao materijal na nekom objektu poka┼żemo svoj pun kapacitet i saniramo manjkavosti koje svaka delatnost, pa i ova na┼ía, ima.

Zbog vas mo┼żemo re─çi da je 2019. bila uspe┼ína! Hvala vam.

─îitamo se i dalje…
Mirjana Makarin Plavšić
urednica izdanja

Mirjana Makarin-Plavšić potpis