Connect with us
Intervju

REČ UREDNICE: Šta je naš zadatak?

Poštovani prijatelji i saradnici,

Ispred nas je bolje vreme, nemojte to da zaboravite. I pored toga što je Korona virus promenio našu stvarnost na dva meseca, mi ćemo se vratiti u normalu. Ni to nemojte da zaboravite.

Gra─Ĺevinarstvo kao takvo ima ozbiljan u─Źinak u BDP-u svake zemlje, pa i na┼íe (oko 7 odsto) i od njega se i posle ove krize puno o─Źekuje. Zato je na┼í zadatak da vi┼íe nego ikada budemo prisutni u ovom sektoru. Naime, gradnja se nije zaustavila. Zapo─Źeti projekti, iako manjim intenzitetom, nastavljeni su, pa se ne o─Źekuje ─Źak ni velik pad cena nekretnina. Prema poslednjim predvi─Ĺanjima agencija za nekretnine o─Źekuje se blagi pad cena kvadrata koji ne bi trebalo da nanesu veliku ┼ítetu ovom sektoru. Ipak, za neke ozbiljne tvrdnje i prognoze je rano, pa ─çemo sa istim morati sa─Źekati.

Sajam gra─Ĺevinarstva u Beogradu bi─çe odr┼żan, prema poslednjim informacijama dostavljenim na┼íoj redakciji, krajem juna meseca i mi ─çemo biti prisustni na istom kao medijski sponzori kako bismo promivisali svoje izdanje, ali i popri─Źali sa na┼íim prijateljima i saradnicima iz polja gra─Ĺevinarstva.

─îasopis GRENEF - Gra─Ĺevinarstvo & Energetska Efikasnost broj 9, april/maj/jun 2020

─îasopis GRENEF – Gra─Ĺevinarstvo & Energetska Efikasnost broj 9, april/maj/jun 2020

NOVO izdanje ─Źasopisa GRENEF mo┼żete ─Źitati i online klikom na LINK

Ono ┼íto nam dozvoljava dozu optimizma je ─Źinjenica da je na┼ía redakcija za protekla dva meseca bila u kontaktu sa svojim klijentima koji, iako su radili u manjem obimu, ─Źvrsto veruju da ┼żivot i rad ne─çe stati i o─Źekuju od nas da nastavimo da edukujemo i pru┼żamo blagovremene informacije koje imaju za cilj da pobolj┼íalju njihovo poslovanje.

Optimisti─Źno je i to da smo mi pove─çali broj klijenata koji nam ukazuju poverenje ─Źak i sada. Optimisti─Źno je da je na┼íim klijentima jo┼í uvek va┼żno da promovi┼íu svoj brend, proizvod i usluge i ┼íto smatraju da je marketing va┼żna stavka koja ─çe im doneti nove poslove i nadoknaditi izgubljeno.

Optimisti─Źno je to ┼íto svi zajedno verujemo da je najgore iza nas i da samo na bolje ide. Optimisti─Źno je ┼íto nismo pali. Ve─ç smo spremni da nastavimo tamo gde smo stali.

Za na┼íu budu─çnost i za budu─çnost na┼íe dece. Za svet koji ponovo treba da postavimo na ─Źvrste temelje. Svi zajedno.

─îitamo se i dalje…
Mirjana Makarin Plavšić
urednica izdanja

Mirjana Makarin-Plavšić potpis