Connect with us
Intervju

REČ UREDNICE: Šta je naš zadatak?

Poštovani prijatelji i saradnici,

Ispred nas je bolje vreme, nemojte to da zaboravite. I pored toga što je Korona virus promenio našu stvarnost na dva meseca, mi ćemo se vratiti u normalu. Ni to nemojte da zaboravite.

Građevinarstvo kao takvo ima ozbiljan učinak u BDP-u svake zemlje, pa i naše (oko 7 odsto) i od njega se i posle ove krize puno očekuje. Zato je naš zadatak da više nego ikada budemo prisutni u ovom sektoru. Naime, gradnja se nije zaustavila. Započeti projekti, iako manjim intenzitetom, nastavljeni su, pa se ne očekuje čak ni velik pad cena nekretnina. Prema poslednjim predviđanjima agencija za nekretnine očekuje se blagi pad cena kvadrata koji ne bi trebalo da nanesu veliku štetu ovom sektoru. Ipak, za neke ozbiljne tvrdnje i prognoze je rano, pa ćemo sa istim morati sačekati.

Sajam građevinarstva u Beogradu biće održan, prema poslednjim informacijama dostavljenim našoj redakciji, krajem juna meseca i mi ćemo biti prisustni na istom kao medijski sponzori kako bismo promivisali svoje izdanje, ali i popričali sa našim prijateljima i saradnicima iz polja građevinarstva.

Časopis GRENEF - Građevinarstvo & Energetska Efikasnost broj 9, april/maj/jun 2020

Časopis GRENEF – Građevinarstvo & Energetska Efikasnost broj 9, april/maj/jun 2020

NOVO izdanje časopisa GRENEF možete čitati i online klikom na LINK

Ono što nam dozvoljava dozu optimizma je činjenica da je naša redakcija za protekla dva meseca bila u kontaktu sa svojim klijentima koji, iako su radili u manjem obimu, čvrsto veruju da život i rad neće stati i očekuju od nas da nastavimo da edukujemo i pružamo blagovremene informacije koje imaju za cilj da poboljšalju njihovo poslovanje.

Optimistično je i to da smo mi povećali broj klijenata koji nam ukazuju poverenje čak i sada. Optimistično je da je našim klijentima još uvek važno da promovišu svoj brend, proizvod i usluge i što smatraju da je marketing važna stavka koja će im doneti nove poslove i nadoknaditi izgubljeno.

Optimistično je to što svi zajedno verujemo da je najgore iza nas i da samo na bolje ide. Optimistično je što nismo pali. Već smo spremni da nastavimo tamo gde smo stali.

Za našu budućnost i za budućnost naše dece. Za svet koji ponovo treba da postavimo na čvrste temelje. Svi zajedno.

Čitamo se i dalje…
Mirjana Makarin Plavšić
urednica izdanja

Mirjana Makarin-Plavšić potpis