Connect with us
Novosti

Nagrada Fondacije „Sestre Bulaji─ç“ za 2020. godinu

Raspisuje se oglas za dodelu┬ánov─Źane nagrade Fondacije ÔÇťSestre Bulaji─çÔÇŁ za po dva najbolja odabrana diplomska rada na osnovnim studijama iz arhitekture i fizi─Źke hemije┬áodbranjena na Univerzitetu u Beogradu ÔÇô Arhitektonskom fakultetu i Fakultetu za fizi─Źku hemiju.

Nagrada u neto iznosu od po┬á30.000,00┬ádinara, dodeli─çe se iz sredstava Fondacije ÔÇťSestre Bulaji─çÔÇŁ.

Na Oglas se mogu prijaviti kandidati koji su u periodu┬áod 16. juna 2019. godine do 15. juna 2020. godine┬ádiplomirali na Univerzitetu u Beogradu ÔÇô Arhitektonskom fakultetu i Fakultetu za fizi─Źku hemiju.

Potrebna dokumentacija:

  • Prijava (obrazac preuzeti u PDF formatu sa internet stranice Univerziteta u Beogradu┬áwww.bg.ac.rs┬áÔÇô Konkursi Univerziteta, ili portirnici zdrage Univerziteta u Beogradu na Studentskom trgu 1),
  • Diplomski rad kandidata
  • Uverenje o diplomiranju ili fotokopija diplome
  • ┼átampani podaci sa elektronske li─Źne karte ili fotokopija va┼że─çe li─Źne karte.

Rok za podnošenje prijava je od 15. maja do 30. juna 2020. godine.

Prijave se podnose Univerzitetu u Beogradu ÔÇô Arhitektonskom fakultetu i Fakultetu za fizi─Źku hemiju.

Dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u Sektoru za investicije i upravljanje imovinom Univerziteta, zadu┼żbina i fondova Univerziteta na telefon (011) 3207-426.

Obradu prijava sa prate─çom dokumentacijom vr┼íi Arhitektonski fakultet, odnosno Fakultet za fizi─Źku hemiju, koji predloge za dodelu nagrada dostavljaju na odlu─Źivanje Odboru Fondacije.

Odluka o dodeli nagrada bi─çe objavljena na oglasnoj tabli i internet stranici Univerziteta u Beogradu┬áwww.bg.ac.rs, u delu ÔÇťStipendije i konkursiÔÇŁ, kao i na oglasnim tablama i internet stranicama Arhitektonskog fakulteta i Fakulteta za fizi─Źku hemiju.

Na Odluku o dodeli nagrade kandidat ima pravo prigovora Odboru Fondacije u roku od 8 dana od dana objavljivanja Odluke.

Izvor: arh.bg.ac.rs