Connect with us
Novosti

Impact Acoustic & ArchyEnergy: Sjedinjuju─çi estetiku, akustiku i odr┼żivost

U dana┼ínjem svetu dizajna enterijera, savr┼íena simbioza izme─Ĺu estetike i akustike postaje sve bitnija. Dok pratimo brze promene u svetu dizajnerskih trendova, ne smemo zanemariti klju─Źnu ulogu akusti─Źkog oblikovanja u celokupnom do┼żivljaju prostora.

Poziv za odr┼żivo┼í─çu odjekuje kroz razli─Źite aspekte dizajna, uklju─Źuju─çi i akusti─Źko planiranje. Kako ekolo┼íka svest dobija na zamahu, akusti─Źka re┼íenja omogu─çavaju ekolo┼íki prihvatljive materijale i prakse. Od zvu─Źno apsorbuju─çi panela napravljenih od recikliranih materijala do energetski efikasnih sistema koji smanjuju refleksije zvuka, spoj akustike i odr┼żivosti stvara prostore koji nisu samo udobni, ve─ç i odgovorni prema ┼żivotnoj sredini.

Jedna od kompanija, koja je prepoznala va┼żnost odr┼żavanja ArchyEnergy manifestacije i ─Źiju podr┼íku izuzetno cenimo ÔÇô Impact Acoustic ─çe u─Źiniti da ova izlo┼żba bude mesto modernih, savremenih, inovativnih i presudnih re┼íenja za bolju i komforniju svakodnevnicu.

Zvu─Źni ambijent je jako va┼żan za celokupno iskustvo u bilo kojem poslovnom prostoru. Morate biti svesni buke koja mo┼że naru┼íiti udobnost i produktivnost. Upravo iz tog razloga predstavljamo jedan specifi─Źan prostor na ArchyEnergy sajamskoj izlo┼żbi, a sva pitanja ─çete mo─çi da uputite stru─Źnom timu ispred Impact Acoustic kompanije.

Impact Acoustic

foto: Impact Acoustic

ArchyEnergy konferencija, uz ovako va┼żne prijatelje potrudi─çe se da da svoj doprinos lep┼íoj, zdravijoj i odr┼żivoj budu─çnosti. Novi talas akusti─Źkog oblikovanja je na #ArchyEnergy 2024 i fokusiran je na kreiranju re┼íenja koja su vizuelno privla─Źna ali i efikasna. Odr┼żivost nije samo trend; to je osnovna komponenta na─Źina na koji danas razmi┼íljamo o zvu─Źnom okru┼żenju. Posetite sajamsku izlo┼żbu i uverite se u sve navedene pozitivne karakteristike inovativnih materijala koji ─çe doprineti va┼íem komforu u prostoru. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane, uz obaveznu registraciju na sajtu.

Koncept konferencije obuhvata sedam kvalitetnih panela tokom dva dana, gde stru─Źnjaci dele svoje iskustvo, savete i inovacije sa publikom. Osim toga, na ArchyEnergy izlo┼żbi, koja ─çe uklju─Źiti mnoge poznate brendove, teorija ─çe biti pretvorena u praksu kroz predstavljanje konkretnih re┼íenja za energetski efikasnu, komfornu i zelenu budu─çnost.