Connect with us
Enterijer

Fenix Cacao Orinoco, braon HPL i kompakt u kuhinji

Moderne kuhinje prepoznajemo po njihovom jedinstvenom obliku, jasnim ivicama i ─Źistom izgledu. Ove kuhinje su istovremeno funkcionalne, prijatne za boravak i dizajnirane tako da je svaki deo pa┼żljivo osmi┼íjen.

Dizajn koji se isti─Źe kod modernih kuhinja je onaj koji istovremeno kombinuje eleganciju, svedenost i materijale najnovije generacije. Odabirom pravih materijala, doprinosimo realizaciji kuhinje koja ispunjava na┼íe potrebe, lako se odr┼żava i upotpunjuje dizajn celog prostora.

Fenix Cacao Orinoco 0749 predstavlja spoj mat povr┼íine sa neo─Źekivanim efektom dubine i pru┼ża ose─çaj topline u svakoj prostoriji. Ova samouverena nijansa, mo┼że se kombinovati uz gotovo sve, a primenu u kuhinji vidimo kroz kompakt radnu plo─Źu ili front kuhinjskih elemenata.

Za povezan i skladan izgled, Fenix Cacao Orinoco 0749 mo┼żemo kombinovati uz sudoperu u istoj boji i slavinu sli─Źne boje.

Upe─Źatljiv ton braon nijanse Fenix-a, svojim izgledom ─Źini fokusnu ta─Źku u enterijeru, a njegova sofisticiranost ─Źini svaki prostor minimalisti─Źkim i modernim.

Braon moderna kuhinja

Fenix Cacao Orinoco kuhinjski elementi / Foto: pinoles.com

Fenix material pogodan je za vertikalne i horizontalne primene. Proizveden je upotrebom nanotehnologije i kori┼í─çenjem akrilnih smola nove generacije. Sa slabom refleksijom svetlosti, Fenix povr┼íina je izuzetno neprozirna, ne ostavlja otiske prstiju i nudi mogu─çnost termi─Źke reparacije povr┼íinskih mikro ogrebotina.

Kada razmatramo radne plo─Źe za na┼íu kuhinju, koje su po mnogim kriterijumima izuzetno va┼żne, kompakt plo─Źe se po svojim karakteristikama izdvajaju i sa sobom nose dobre performanse. Izuzeno su izdr┼żljive, jednostavne za odr┼żavanje i prakti─Źne.

Moderni braon kuhinjski radni sto

Fenix Cacao moderni dizajn / Foto: pinoles.com

Ukoliko kompakt plo─Źe kombinujemo sa fiokama bez ru─Źica i dobrom led rasvetom, mo┼żemo dobiti jednostavan, ali i izuzetno elegantan izgled na┼íeg prostora. Karakteristika ovakvih kuhinja su ─Źesto jednobojni zemljani tonovi, ne┼żne linije i drvo dekori.

Zemljane boje i njene nijanse dobijaju sve vi┼íe na popularnosti, a naro─Źito braon boja.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com