Connect with us
Arhitektura

Pogledajte GRENEF vebinar u okviru KGH kongresa: Zelena infrastruktura ÔÇô uticaj na energiju objekta

Globalna pandemija korona virusa u svetu potpuno je poremetila tok svih okupljanja, pa tako i redovnu direktnu razmenu znanja i novih tehnolo┼íkih otkri─ça. Imaju─çi u vidu potrebu za prilago─Ĺavanjem rada i ┼żivota zbog korona virusa, Dru┼ítvo za KGH Srbije je organizovalo 51. Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żbu o KGH kao virtuelni skup od 2. do 4. decembra 2020. godine.

U okviru ovogodi┼ínje online KGH konferencije, redakcija ─Źasopisa GRENEF imala je svoj virtuelni ┼ítand. Ispred redakcije ─Źasopisa GRENEF ÔÇô Gra─Ĺevinarstvo & Energetska Efikasnost, arh. Danica La─çarac vodila je prezentaciju i diskusiju na temu: Zelena infrastruktura ÔÇô uticaj na energiju objekta.

Na vebinaru, Danica La─çarac, projektni menad┼żer Nacionalne Asocijacije Zelenih Krovova Srbije, osvrnula se na globalni obuhvat ove va┼żne teme i uputila na mogu─çnosti u┼ítede prilikom implementacije zelenih re┼íenja.

Snimak vebinara mo┼żete pogledati na linku:

U okviru ovogodi┼ínjeg virtuelnog skupa, preduze─ça koja su u─Źestvovala na 51. Me─Ĺunarodnom kongresu i izlo┼żbi o KGH, kao i medijski partneri, organizovali su dvadeset vebinara i panela. Sva izlaganja mo┼żete pogledati na YouTube kanalu.