Connect with us

Arhitektura

Pogledajte GRENEF vebinar u okviru KGH kongresa: Zelena infrastruktura – uticaj na energiju objekta

Objavljeno

:

Globalna pandemija korona virusa u svetu potpuno je poremetila tok svih okupljanja, pa tako i redovnu direktnu razmenu znanja i novih tehnoloških otkrića. Imajući u vidu potrebu za prilagođavanjem rada i života zbog korona virusa, Društvo za KGH Srbije je organizovalo 51. Međunarodni kongres i izložbu o KGH kao virtuelni skup od 2. do 4. decembra 2020. godine.

U okviru ovogodišnje online KGH konferencije, redakcija časopisa GRENEF imala je svoj virtuelni štand. Ispred redakcije časopisa GRENEF – Građevinarstvo & Energetska Efikasnost, arh. Danica Laćarac vodila je prezentaciju i diskusiju na temu: Zelena infrastruktura – uticaj na energiju objekta.

Na vebinaru, Danica Laćarac, projektni menadžer Nacionalne Asocijacije Zelenih Krovova Srbije, osvrnula se na globalni obuhvat ove važne teme i uputila na mogućnosti uštede prilikom implementacije zelenih rešenja.

Snimak vebinara možete pogledati na linku:

U okviru ovogodišnjeg virtuelnog skupa, preduzeća koja su učestvovala na 51. Međunarodnom kongresu i izložbi o KGH, kao i medijski partneri, organizovali su dvadeset vebinara i panela. Sva izlaganja možete pogledati na YouTube kanalu.

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno