Connect with us
Novosti

Vebsajt Belgrade Waterfront-a osvojio presti┼żnu nagradu The European Property Award

Belgrade Waterfront je osvojio nagradu The European Property Award u kategoriji ÔÇťVebsajt gra─Ĺevinskog projektaÔÇŁ, koja se dodeljuje za najbolje evropske projekte u oblasti nekretnina i maloprodaje. Belgrade Waterfront ve─ç tre─çu godinu za redom osvaja ovu va┼żnu me─Ĺunarodnu nagradu, koja je ovog puta dodeljena na onlajn ceremoniji u Londonu.

ÔÇťTokom prethodnih nekoliko godina Belgrade Waterfront je potpuno promenio fizionomiju desne obale Save, na─Źiniv┼íi je najatraktivnijim delom prestonice. Ove godine smo, prate─çi ove promene, redizajnirali na┼í vebsajt i ponosni smo ┼íto su i me─Ĺunarodni eksperti za nekretnine prepoznali njegovu funkcionalnost, informativnost i savremeni dizajnÔÇŁ

Nikola Nedeljkovi─ç, generalni direktor Belgrade Waterfront-a

Jednostavna navigacija, pre─Źi┼í─çen dizajn, dobro osmi┼íljen tok informacija, koncizni tekstovi i podjednako dobro funkcionisanje na svim platformama, neke su od glavnih karakteristika sajta www.belgradewaterfront.com. Interaktivna mapa omogu─çava kupcima da lako izaberu tip stana koji najvi┼íe odgovara njihovim potrebama. Stru─Źni ┼żiri od 80 najeminentnijih me─Ĺunarodnih stru─Źnjaka iz oblasti nekretnina se prilikom ocenjivanja pristiglih projekata vodio ovim kriterijumima i vebsajtu Belgrade Waterfront-a dodelio presti┼żnu nagradu sa pet zvezdica, a time i ┼íansu da se takmi─Źi sa najboljim sajtovima drugih projekata ┼íirom sveta.