Connect with us
Budućnost

Onda kada noćna lampa ima više funkcija!

Noćna lampa kada to želite i alarm kada vam zatreba, Oittm Intelligent Vake Up budilnik je jedini uređaj koji će vam trebati na noćnom stolu.

Foto: www.digsdigs.com

Ovaj uređaj se može koristiti kao dva proizvoda kada se stavljaju u dve različite orijentacije. Kada ga držite na ravnoj podlozi on radi kao noćna lampa, a prozirno telo svetli zahvaljujući sijalici iznutra. Međutim, čak i kada je u svojoj konusnoj poziciji, ravna baza matrice LED-a svetli kako bi pokazala vreme i čak radila kao alarm. Ono što je zanimljivo jeste sposobnost sat vremena prikazivanja vremena u desnoj orijentaciji bez obzira na to kako se zadržava (jer će se konus oboriti).

Noćna lampa i budilnik u jednom

Foto: www.digsdigs.com

Alarmni sat Oittm Intelligent Vake Up čak dolazi sa senzorom za vlažnosti i temperaturu, omogućavajući vam da izmerite temperaturu u svojoj spavaćoj sobi. Pored toga, sa prilično pogodnom vezom, možete čak i nositi Oittm kao noćni lampu. Moja prva pomisao je bila da za sve to mogu mobilnim telefonom, ali brzo sam se predomislila jer estetski momenat ovog sata/lampe, ipak, nešto što se ne može zanemariti. Lampa nam svakako treba, barem jedna, a ova bi možda bila idealna za dečiju sobu kako bi deca imala potrebne informacije o vremenu, temperaturi, a opet bismo na taj način izbegli njihovo korišćenje mobilnog telefona čiju upotrebu mi kao roditelji uporno pokušavamo da svedemo na neophodni minimum.

Prevedeno sa stranice: www.digsdigs.com