Connect with us
Novosti

53. Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żba o KGH

Pedeset tre─çi Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żba o KGH odr┼ża─çe se od 30. novembra do 2. decembra 2022. godine u Belekspocentru u Beogradu.

Teme kongresa i izlo┼żbe su metodi, tehnologije, tehnike, standardi i softveri namenjeni integralnom projektovanju, gradnji, tehni─Źkom pregledu, ispitivanju, monitoringu i pametnom kori┼í─çenju energetski efikasnih odr┼żivih zdravih novih zgrada i temelĐśno obnovlĐśivim izvorima energije integrisanom energetskom rehabilitacijom obnovlĐśenog postoje─çeg urbanog gra─Ĺevinskog sektora u cilĐśu postizanja odr┼żivosti, bezbednosti, ozelenjavanja i prilagodlĐśivosti urbanih sistema klimatskim promenama i otpornosti ne samo u odnosu na vremenske ekstreme i geolo┼íke poreme─çaje, ve─ç i u odnosu na izlo┼żenost rizicima terorizma, politi─Źkih ekstrema nekontrolisanih migracija i imigracija.

Oblikujte budu─çnost KGH

Sistemi za KGH imaju zadatak da odr┼że ugodnost i bezbednost korisnika zgrade. Komponente za grejanje, ventilaciju, klimatizaciju odgovorne su za klimu u prostoru i pravilan protok zdravog vazduha.

Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żba o KGH je mesto susreta svih onih koji su na bilo koji na─Źin u vezi sa tim sistemima.

Budite jedan korak ispred

Tokom protekle 52 godine, Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żba o KGH uvek je donosio odli─Źna klĐśu─Źna predavanja o aktuelnim temama. Na izlo┼żbenim ┼ítandovima doma─çe i strane firme izla┼żu vrhunske proizvode i re┼íenja.

Pove┼żite se

Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żba o KGH jedinstvena su prilika da na jednom mestu sretnete univerzitetske profesore i nastavnike, in┼żenjere, projektante, donosioce odluka, proizvo─Ĺa─Źe, uvoznike, distributere, tehni─Źare, studenteÔÇŽ da posao tra┼żite ili ponudite.

Va┼íe je samo da se registrujete i pridru┼żite nam se.┬á

Više od 100 sati kvalitetnog programa

Tri dana hibridnog kongresnog programa sadr┼żi klĐśu─Źna predavanja, panel-diskusije, radionice, program za studente, odli─Źne sesije ─Źije su teme zdravlĐśe i ugodnost; obnovlĐśivi izvori; energetske potrebe za grejanje, hla─Ĺenje i ventilaciju; potro┼ínja energije; skladi┼ítenje energije; inovativni proizvodi za KGH; optimizacija karakteristika sistema; projektovanje, rad i odr┼żavanje; izazovi postoje─çih zgrada, ekonomski, kulturni, pravni i organizacioni aspekti; pametni podaci; IoT, BIM, BACS; digitalni blizanci; akvizicija podataka za rad pametnih zgrada; samo-u─Źenje; kontrola; klimatske promene; otporna sredina; cirkularnost; ┼íirenje tehni─Źkih inovacija i dokazanog znanja; kompanijsko, sektorsko i me─Ĺusektorsko u─ŹenjeÔÇŽ

Više informcija na www.kgh-kongres.rs

Društvo za KGH Srbija logo

SMEITS logo

Savez ma┼íinskih i elektrotehni─Źkih in┼żenjera i tehni─Źara Srbije (SMEITS)

Društvo za KGH Srbije pri SMEITS
Kneza Miloša 7a/II, 11000 Beograd
T. +381 11 3230 041
office@smeits.rs
www.smeits.rs