Connect with us
Promo

Norveški radijatori već 20 godina su pravi izbor

NOVI NORVEŠKI RADIJATORI u skladu sa EU standardima

KLIMA POSTAJE SVE ČUDNIJA A JESEN I ZIMA SU NEPREDVIDIVI I MOGU IZNENADITI U SVAKOM TRENUTKU. PRIPREMITE SE NA VREME. ROVEX INŽENJERING, SA SVOJIM NORVEŠKIM PARTNEROM U PROTEKLIH 20 GODINA RADI NA USAVRŠAVANJU I RAZVOJU NORVEŠKIH RADIJATORA.

EKOLOGIJA, EKONOMIJA i ESTETIKA uz dokazani kvalitet najbolja su preporuka za Rovex Norveške radijatore.

Sve naše modele prilagodili smo ECO standardu i na taj način smanjili potrošnju električne energije i smanjili emisiju gasova CO2. Dvadeset godina iskustva, ECO dizajn standard, izuzetan dizajn i kvalitet proizvoda najbolja su preporuka za Norveške radijatore ROVEX. U ponudi je više modela radijatora za sve prostore. Svi modeli u skladu sa ECO Design standardom imaju termostat mogućnošću programiranja, adaptibilnog starta, detekcije otvorenog prozora i zaključavanje za decu. Norveški radijatori Rovex ne pale vazduh i ne izazivaju alergije te su izuzetno podgodni za decu i starije osobe.

Rovex Inženjering doo / Norveški radijatori

foto: Rovex Inženjering doo / Norveški radijatori

GLAMOX 3001 u proteklih 20 godina postao je sinonim za Norveške radijatore. Efikasnost i dokazana pouzdanost u kombinaciji sa višegodišnjim iskustvom čini GLAMOX 3001 nezamenjivim kada je potrebno dobro i kvalitetno grejanje.

ADAX NEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Norveški ADAX NEO radijatori u beloj, sivoj, crnoj i crvenoj boji uklapaju u sve enterijere i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije.

ADAX NEO WiFi – model za savremenog čoveka koji živi u dobu interneta i modernih komunikacija. Savremena komunikacija omogućava da upravljate Vašim sistemog grejanja uvek i u svako doba ma gde se nalazili. Fleksibilnost savremene tehnologije obezbeđuje da najracionalnije trošite energiju samo onda kada Vam i koliko Vam stvarno treba. Pogodan je i u prostorijama u kojima može da dođe do prskanja vode.

ADAX ECO BASIC je kompaktni model ekonomičnih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. Prilagođen EU ECO DESIGN standardima, pogodan je za korišćenje u prostorima u kojima može da dođe do prskanja vodom kao što su kupatila, kuhinje, toaleti.

Samo originalni Norveški radijatori sa tradicijom od 20 godina na tržištu Srbije, garantuju ekonomično, sigurno i udobno grejanje. Garancija pouzdanosti i kvaliteta je garantni rok od 5 godina i prodatih preko 100.000 radijatora.

Rovex inženjering d.o.o.

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs