Connect with us
Promo

Norveški radijatori već 20 godina su pravi izbor

Klima postaje sve ─Źudnija, a jesen i zima su nepredvidivi i mogu iznenaditi u svakom trenutku. Pripremite se na vrema. Rovex In┼żenjering, sa svojim norve┼íkim partnerom u proteklih 20 godina radi na usavr┼íavanju i razvoju norve┼íkih radijatora.

EKOLOGIJA, EKONOMIJA i ESTETIKA uz dokazani kvalitet najbolja su preporuka za Rovex Norveške radijatore.

Sve na┼íe modele prilagodili smo ECO standardu i na taj na─Źin smanjili potro┼ínju elektri─Źne energije i smanjili emisiju gasova CO2. Dvadeset godina iskustva, ECO dizajn standard, izuzetan dizajn i kvalitet proizvoda najbolja su preporuka za Norve┼íke radijatore ROVEX. U ponudi je vi┼íe modela radijatora za sve prostore. Svi modeli u skladu sa ECO Design standardom imaju termostat mogu─çno┼í─çu programiranja, adaptibilnog starta, detekcije otvorenog prozora i zaklju─Źavanje za decu. Norve┼íki radijatori Rovex ne pale vazduh i ne izazivaju alergije te su izuzetno podgodni za decu i starije osobe.

Rovex In┼żenjering doo / Norve┼íki radijatori

foto: Rovex In┼żenjering doo / Norve┼íki radijatori

GLAMOX 3001 u proteklih 20 godina postao je sinonim za Norve┼íke radijatore. Efikasnost i dokazana pouzdanost u kombinaciji sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom ─Źini GLAMOX 3001 nezamenjivim kada je potrebno dobro i kvalitetno grejanje.

ADAX NEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Norveški ADAX NEO radijatori u beloj, sivoj, crnoj i crvenoj boji uklapaju u sve enterijere i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije.

ADAX NEO WiFi – model za savremenog ─Źoveka koji ┼żivi u dobu interneta i modernih komunikacija. Savremena komunikacija omogu─çava da upravljate Va┼íim sistemog grejanja uvek i u svako doba ma gde se nalazili. Fleksibilnost savremene tehnologije obezbe─Ĺuje da najracionalnije tro┼íite energiju samo onda kada Vam i koliko Vam stvarno treba. Pogodan je i u prostorijama u kojima mo┼że da do─Ĺe do prskanja vode.

ADAX ECO BASIC je kompaktni model ekonomi─Źnih dimenzija i veoma jednostavan za kori┼í─çenje. Prilago─Ĺen EU ECO DESIGN standardima, pogodan je za kori┼í─çenje u prostorima u kojima mo┼że da do─Ĺe do prskanja vodom kao ┼íto su kupatila, kuhinje, toaleti.

Samo originalni Norve┼íki radijatori sa tradicijom od 20 godina na tr┼żi┼ítu Srbije, garantuju ekonomi─Źno, sigurno i udobno grejanje. Garancija pouzdanosti i kvaliteta je garantni rok od 5 godina i prodatih preko 100.000 radijatora.

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs