Connect with us
Građevina

Obnovite fasadu – zaštitite se od požara, buke, toplote i hladnoće

ROCKWOOL
Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

UREDITE ENERGETSKI EFIKASAN DOM U KOJEM ĆE SVI UŽIVATI. OBNOVA ZGRADE ILI PORODIČNE KUĆE IDEALNO JE VREME KADA OSIM O IZGLEDU TREBA RAZMIŠLJATI I O KVALITETU ŽIVOTA UNUTAR STAMBENOG PROSTORA.

Grejanje i hlađenje su ključni energetski potrošači, a većina ove energije uzaludno se troši zbog neadekvatne izolacije. ROCKWOOL izolacija osigurava prijatnu atmosferu u unutrašnjosti održavajući stabilnu unutrašnju temperaturu između 20 i 26 °C, nezavisno od hladnih zima i vrućih leta. Energetski obnovljen dom trošiće manje energije za grejanje i hlađenje, što će se videti već na prvom sledećem računu za grejanje ili električnu energiju.

U cilju postizanja visokih standarda novogradnje ili obnove postojećih zgrada, sve je veća potreba za kontaktnim fasadama odnosno ETICS sistemima koji se odlikuju kvalitetom, čine ih pouzdani održivi materijali i koji pružaju zaštitu od požara. Stoga investitori i projektanti sve češće biraju fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune.

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

ROCKWOOL je razvio široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju potrebe tržišta i kao deo kontinualnih nastojanja kompanije ROCKWOOL odnedavno je na tržištu proizvod FRONTROCK PRO. On predstavlja kombinaciju niske vrednosti toplotne provodljivosti i poboljšanih mehaničkih performansi.

Uz njega tu su još i FRONTROCK MAX PLUS i FRONTROCK EXTRA koji je prethodno bio poznat pod imenom FRONTROCK RENO.

FRONTROCK PRO predstavlja izolaciju s najboljom toplotnom provodljivošću i samim tim najbolji je izbor za toplotnu efikasnost i pogodan je za sve vrste zgrada. Dizajniran je posebno za izolaciju porodičnih kuća. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji ploča sa dve gustine u jednoj ploči objedinjuju optimalnu gustinu i mehaničke karakteristike.

FRONTROCK MAX PLUS karakteriše najbolji spoj toplotnih i mehaničkih svojstava tako da predstavlja najbolji i najprodavaniji proizvod za kontaktne fasade. Prikladan je za svaki tip izgradnje i takođe se odlikuje jedinstvenom tehnologijom sa dve gustine u jednoj ploči.

FRONTROCK EXTRA je izolacija s najboljim mehaničkim karakteristikama tako da predstavlja idealan izbor u situacijama gde su potrebne posebne mehaničke karakteristike. Zahvaljujući izvanrednoj gustini površine, ovaj izolacioni proizvod omogućava mehanička svojstva kao ni jedan drugi proizvod na tržištu i prikladan je za svaki tip izgradnje, naročito prilikom energetskih obnova zgrada.

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

Patentirana tehnologija sa dve gustine u jednoj ploči

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji sa dve gustine u jednoj ploči, ROCKWOOL kamena vuna je najodrživije rešenje jer pruža odgovarajući odnos gustine materijala i tehničkih performansi.
Naša jedinstvena patentirana tehnologija predstavlja najveću inovaciju u proizvodnji kamene vune.

Bilo da je reč o novogradnji ili obnovi, sa visokokvalitetnim fasadnim sistemom toplotne izolacije, ostvarite svoj san o udobnosti i sigurnosti vašeg doma. ROCKWOOL izolacija izrađena je od negorive kamene vune koja u kombinaciji sa odgovarajućim građevinskim materijalima osigurava maksimalnu sigurnost, energetsku efikasnost, trajnost i ekonomičnost. Udobnost i blagostanje počinju već sa odgovarajućom oblogom zgrade.

6 razloga da izaberete ROCKWOOL Frontrock ploče za izolaciju vašeg doma:

  1. Manji troškovi za grejanje i hlađenje
  2. Brz povrat investicije
  3. Štiti ljude i imovinu u slučaju požara
  4. Štiti od buke
  5. Fasada otpornija na mehanička oštećenja
  6. Paropropustnost za zdrave uslove u domu.

www.rockwool.com/rs