Connect with us
Gra─Ĺevina

Obnovite fasadu – za┼ítitite se od po┼żara, buke, toplote i hladno─çe

ROCKWOOL
Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

UREDITE ENERGETSKI EFIKASAN DOM U KOJEM ─ćE SVI U┼ŻIVATI. OBNOVA ZGRADE ILI PORODI─îNE KU─ćE IDEALNO JE VREME KADA OSIM O IZGLEDU TREBA RAZMI┼áLJATI I O KVALITETU ┼ŻIVOTA UNUTAR STAMBENOG PROSTORA.

Grejanje i hla─Ĺenje su klju─Źni energetski potro┼ía─Źi, a ve─çina ove energije uzaludno se tro┼íi zbog neadekvatne izolacije. ROCKWOOL izolacija osigurava prijatnu atmosferu u unutra┼ínjosti odr┼żavaju─çi stabilnu unutra┼ínju temperaturu izme─Ĺu 20 i 26 ┬░C, nezavisno od hladnih zima i vru─çih leta. Energetski obnovljen dom tro┼íi─çe manje energije za grejanje i hla─Ĺenje, ┼íto ─çe se videti ve─ç na prvom slede─çem ra─Źunu za grejanje ili elektri─Źnu energiju.

U cilju postizanja visokih standarda novogradnje ili obnove postoje─çih zgrada, sve je ve─ça potreba za kontaktnim fasadama odnosno ETICS sistemima koji se odlikuju kvalitetom, ─Źine ih pouzdani odr┼żivi materijali i koji pru┼żaju za┼ítitu od po┼żara. Stoga investitori i projektanti sve ─Źe┼í─çe biraju fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune.

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

ROCKWOOL je razvio ┼íiroku paletu proizvoda koji zadovoljavaju potrebe tr┼żi┼íta i kao deo kontinualnih nastojanja kompanije ROCKWOOL odnedavno je na tr┼żi┼ítu proizvod FRONTROCK PRO. On predstavlja kombinaciju niske vrednosti toplotne provodljivosti i pobolj┼íanih mehani─Źkih performansi.

Uz njega tu su još i FRONTROCK MAX PLUS i FRONTROCK EXTRA koji je prethodno bio poznat pod imenom FRONTROCK RENO.

FRONTROCK PRO predstavlja izolaciju s najboljom toplotnom provodljivo┼í─çu i samim tim najbolji je izbor za toplotnu efikasnost i pogodan je za sve vrste zgrada. Dizajniran je posebno za izolaciju porodi─Źnih ku─ça. Zahvaljuju─çi jedinstvenoj tehnologiji plo─Źa sa dve gustine u jednoj plo─Źi objedinjuju optimalnu gustinu i mehani─Źke karakteristike.

FRONTROCK MAX PLUS karakteri┼íe najbolji spoj toplotnih i mehani─Źkih svojstava tako da predstavlja najbolji i najprodavaniji proizvod za kontaktne fasade. Prikladan je za svaki tip izgradnje i tako─Ĺe se odlikuje jedinstvenom tehnologijom sa dve gustine u jednoj plo─Źi.

FRONTROCK EXTRA je izolacija s najboljim mehani─Źkim karakteristikama tako da predstavlja idealan izbor u situacijama gde su potrebne posebne mehani─Źke karakteristike. Zahvaljuju─çi izvanrednoj gustini povr┼íine, ovaj izolacioni proizvod omogu─çava mehani─Źka svojstva kao ni jedan drugi proizvod na tr┼żi┼ítu i prikladan je za svaki tip izgradnje, naro─Źito prilikom energetskih obnova zgrada.

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

ROCKWOOL Fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune

Patentirana tehnologija sa dve gustine u jednoj plo─Źi

Zahvaljuju─çi patentiranoj tehnologiji sa dve gustine u jednoj plo─Źi, ROCKWOOL kamena vuna je najodr┼żivije re┼íenje jer pru┼ża odgovaraju─çi odnos gustine materijala i tehni─Źkih performansi.
Naša jedinstvena patentirana tehnologija predstavlja najveću inovaciju u proizvodnji kamene vune.

Bilo da je re─Ź o novogradnji ili obnovi, sa visokokvalitetnim fasadnim sistemom toplotne izolacije, ostvarite svoj san o udobnosti i sigurnosti va┼íeg doma. ROCKWOOL izolacija izra─Ĺena je od negorive kamene vune koja u kombinaciji sa odgovaraju─çim gra─Ĺevinskim materijalima osigurava maksimalnu sigurnost, energetsku efikasnost, trajnost i ekonomi─Źnost. Udobnost i blagostanje po─Źinju ve─ç sa odgovaraju─çom oblogom zgrade.

6 razloga da izaberete ROCKWOOL Frontrock plo─Źe za izolaciju va┼íeg doma:

  1. Manji tro┼íkovi za grejanje i hla─Ĺenje
  2. Brz povrat investicije
  3. ┼átiti ljude i imovinu u slu─Źaju po┼żara
  4. Štiti od buke
  5. Fasada otpornija na mehani─Źka o┼íte─çenja
  6. Paropropustnost za zdrave uslove u domu.

www.rockwool.com/rs