Connect with us

Novosti

Sedamdeset godina iskustva i 20 godina na tržištu Srbije

Objavljeno

:

Rovex Inženjering doo - grejanje pomoću "pametnih" radijatora

Učiniti život lakšim i udobnijim za korisnika osnovni je moto kompanije ADAX AS i Rovex Inženjeringa doo. Izuzetan kvalitet proizvoda i tradicija duga preko 70 godina garancija su sigurnog pouzdanog i ekonomičnog grejanja.

U naše proizvode utkano je 70-godišnje iskustvo proizvodnje električnih ureðaja i 57-godišnje iskustvo u proizvodnji panelnih zidnih radijatora. Davne 1958. ADAX AS proizvodi prvi mobilni grejač, a 1962. kreće sa proizvodnjom zidnih radijatora. U potrazi za inovativnim rešenjima i racionalnom potrošnjom energije ADAX AS je jedan od prvih koji je opremio zidne radijatore termostatima.

GLAMOX 3001 radijator predstavljao je 1984. godine inovativni panelni grejač sa elektronskim i digitalnim termostatom. Model je 1988 dobio norvešku nagradu za izuzetni dizajn “Award for Design Excellence” i „Design-Ausvahl 88“. GLAMOX 3001 prodan je u svim zemljama sveta u više stotina hiljada primeraka. Rovex Inženjering doo postao je ekskluzivni zastupnik za područje Srbije 2000 godine. Model GLAMOX 3001 postao je poznat pod nazivom Norveški radijator. Naziv Norveški radijator postao je kasnije sinonim za sve ostale sisteme panelnih konvektorskih grejača. Model GAMOX 3001 bio je pionir u razvoju tehnologije inteligentnog upravljanja grejnim telima i preteča poznate tehnologije koja se i danas koristi u sistemima za smanjenje temperature u dnevnom i noænom periodu kada nismo prisutni u prostoru.

Stalni razvoj proizvoda i želja da zadovoljimo zahteve probirljivih kupaca 2006. godine rezultirali su ADAX NEO serijom radijatora sa digitalnim programabilnim termostatom, digitalnim lako vidljivim ekranom i lako dostupnim upravljačkim panelom. ADAX NEO veoma brzo je postao najprodavaniji dizajnerski radijator na području Skandinavije sa preko pola miliona prodatih primeraka.

ROVEX NEO PROGRAM radijatori za grejanje

ROVEX NEO PROGRAM radijatori za grejanje

Razvoj tehnologije zahtevao je i razvoj novih još štedljivijih proizvoda sa WiFi tehnologijom. ECO design direktiva za smanjenje potrošnje energije i smanjenje emisije CO2 bili su zahtev koje je EU postavila na sve proizvođače električnih sistema za grejanje.

Modeli ADAX NEO I GLAMOX DT sa ugraðenim nedeljnim tajmerom, adaptivnim startom, detekcijom otvorenog prozora, su energetski efikasniji u odnosu na starije modele radijatora. Bez obzira na novi tehnološki nivo nadogradnje proizvoda cena proizvoda je ostala nepromenjena.

Norveški radijatori ADAX i GLAMOX su bez sumnje jedan od najboljih proizvoda sa dugogodišnjom tradicijom na našem i na svetskom tržištu. Elegantan i tanak dizajn, 5 godina garancije i ekonomičnost čine ovaj proizvod liderom električnog grejanja. Mnogi su kopirali dizajn praveći slične grejne uređaje, ali nisu postigli isti kvalitet i nemaju petogodišnju garanciju.

Stručnjaci Rovex inženjeringa stoje Vam na raspolaganju.

Rovex inženjering d.o.o.

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno