Connect with us
Novosti

Sedamdeset godina iskustva i 20 godina na tr┼żi┼ítu Srbije

U─Źiniti ┼żivot lak┼íim i udobnijim za korisnika osnovni je moto kompanije ADAX AS i Rovex In┼żenjeringa doo. Izuzetan kvalitet proizvoda i tradicija duga preko 70 godina garancija su sigurnog pouzdanog i ekonomi─Źnog grejanja.

U na┼íe proizvode utkano je 70-godi┼ínje iskustvo proizvodnje elektri─Źnih ure├░aja i 57-godi┼ínje iskustvo u proizvodnji panelnih zidnih radijatora. Davne 1958. ADAX AS proizvodi prvi mobilni greja─Ź, a 1962. kre─çe sa proizvodnjom zidnih radijatora. U potrazi za inovativnim re┼íenjima i racionalnom potro┼ínjom energije ADAX AS je jedan od prvih koji je opremio zidne radijatore termostatima.

GLAMOX 3001 radijator predstavljao je 1984. godine inovativni panelni greja─Ź sa elektronskim i digitalnim termostatom. Model je 1988 dobio norve┼íku nagradu za izuzetni dizajn ÔÇťAward for Design ExcellenceÔÇŁ i ÔÇ×Design-Ausvahl 88ÔÇť. GLAMOX 3001 prodan je u svim zemljama sveta u vi┼íe stotina hiljada primeraka. Rovex In┼żenjering doo postao je ekskluzivni zastupnik za podru─Źje Srbije 2000 godine. Model GLAMOX 3001 postao je poznat pod nazivom Norve┼íki radijator. Naziv Norve┼íki radijator postao je kasnije sinonim za sve ostale sisteme panelnih konvektorskih greja─Źa. Model GAMOX 3001 bio je pionir u razvoju tehnologije inteligentnog upravljanja grejnim telima i prete─Źa poznate tehnologije koja se i danas koristi u sistemima za smanjenje temperature u dnevnom i no├Žnom periodu kada nismo prisutni u prostoru.

Stalni razvoj proizvoda i ┼żelja da zadovoljimo zahteve probirljivih kupaca 2006. godine rezultirali su ADAX NEO serijom radijatora sa digitalnim programabilnim termostatom, digitalnim lako vidljivim ekranom i lako dostupnim upravlja─Źkim panelom. ADAX NEO veoma brzo je postao najprodavaniji dizajnerski radijator na podru─Źju Skandinavije sa preko pola miliona prodatih primeraka.

ROVEX NEO PROGRAM radijatori za grejanje

ROVEX NEO PROGRAM radijatori za grejanje

Razvoj tehnologije zahtevao je i razvoj novih jo┼í ┼ítedljivijih proizvoda sa WiFi tehnologijom. ECO design direktiva za smanjenje potro┼ínje energije i smanjenje emisije CO2 bili su zahtev koje je EU postavila na sve proizvo─Ĺa─Źe elektri─Źnih sistema za grejanje.

Modeli ADAX NEO I GLAMOX DT sa ugraðenim nedeljnim tajmerom, adaptivnim startom, detekcijom otvorenog prozora, su energetski efikasniji u odnosu na starije modele radijatora. Bez obzira na novi tehnološki nivo nadogradnje proizvoda cena proizvoda je ostala nepromenjena.

Norve┼íki radijatori ADAX i GLAMOX su bez sumnje jedan od najboljih proizvoda sa dugogodi┼ínjom tradicijom na na┼íem i na svetskom tr┼żi┼ítu. Elegantan i tanak dizajn, 5 godina garancije i ekonomi─Źnost ─Źine ovaj proizvod liderom elektri─Źnog grejanja. Mnogi su kopirali dizajn prave─çi sli─Źne grejne ure─Ĺaje, ali nisu postigli isti kvalitet i nemaju petogodi┼ínju garanciju.

Stru─Źnjaci Rovex in┼żenjeringa stoje Vam na raspolaganju.

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs