Connect with us
Enterijer

Minimalisti─Źki dizajn za individualiste

Svojim sofisticiranim i vanvremenskim izgledom, kreiranim od strane dizajnerskog studija NOA, SolvaPro oboga─çuje svako kupatilo. Tu┼í kabina je pa┼żljivo i ru─Źno izra─Ĺen. Njene komponente se mogu pohvaliti vrhunskom zavr┼ínom obradom i vrhunskim kvalitetom.

Kao moderna tu┼í kabina, HUPPE SolvaPro istovremeno zadovoljava potrebu za prakti─Źnim i udobnim iskustvom tu┼íiranja zahvaljuju─çi svojoj inovativnoj tehnologiji. Tehnologija mekog zaptivanja pove─çava njenu vodonepropusnost u pore─Ĺenju sa standardnim tu┼í kabinama. H├ťPPE SolvaPro ┼íarke su pri─Źvr┼í─çene za staklo ru─Źno pomo─çu dvokomponentnog materijala.

Walk-In Select+ okvir se mo┼że prilagoditi ┼íirokim spektrom dodatne opreme

┼átavi┼íe, one tako─Ĺe stvaraju vrlo prijatan utisak u prostoru, ─Źine─çi bezvremensku harmoni─Źnu celinu sa staklom u svakoj od mnogih dostupnih zavr┼ínih obrada. Svi elementi – ┼íarke u boji, zidni profili i kvake na vratima pa┼żljivo su farbani u sopstvenoj farbari na┼íeg objekta. Svaka ┼íarka se ru─Źno montira na staklo i proverava od strane iskusnog tehni─Źara.

Zahvaljuju─çi ovoj vrhunskoj izradi, H├ťPPE SolvaPro je izuzetno robustan i izdr┼żljiv. Da bi se osigurala stabilnost i sigurnost, staklo se sastoji samo od segmenata od 8 mm kaljenog sigurnosnog stakla sa jednim staklom, bilo zatamnjenog ili sa peskarenim dizajnom.
H├ťPPE SolvaPro osvaja svako kupatilo, ─Źak i ono sa nepravilnostima na zidovima ili kosim plafonima. Asortiman proizvoda obuhvata krilna i dvosmerna vrata razli─Źitih ┼íirina; na zahtev, ova vrata se mogu kombinovati sa fiksnim segmentima po meri. Ansambl je zaokru┼żen samostojec╠üim bo─Źnim panelima za zaista minimalisti─Źki dizajn kupatila.

H├ťPPE SolvaPro osvaja svako kupatilo, ─Źak i ono sa nepravilnostima na zidovima ili kosim plafonima

H├ťPPE Select+ Frame

Upe─Źatljiv dizajn H├ťPPE Select+ okvira daje tu┼í kabini mo─çan izgled i dodaje urbani karakter potkrovlja svakom kupatilu.
Walk-In Select+ okvir se mo┼że prilagoditi ┼íirokim spektrom dodatne opreme. Zidni profil i krajnji profil imaju Select+ kanal ÔÇô obezbe─Ĺuju─çi dovoljno prostora za skladi┼ítenje, ─Źak i u malim kupatilima. Diskretni popre─Źni nosa─Źi se neprimetno spajaju u krajnji profil za elegantno re┼íenje za stabilizaciju. Select+ okvir je dostupan u staklu od 6 mm i u bojama Black Edition i mat srebrna.

Kompletno rešenje prostora za tuširanje bez bušenja

H├ťPPE EasyStyle

Kompletno rešenje prostora za tuširanje bez bušenja

Kombinovanje EasyStyle zidne obloge i Walk-In Select+ 10 mm omogu─çava kompletnu ugradnju tu┼í kabine bez ikakvog bu┼íenja. Zidni profil Walk-In Select+ 10 mm se mogu povezati sa EasyStyle Select+ profilom za podr┼íku pomo─çu H├ťPPE patentiranog sistema. Zidni profil tako─Ĺe slu┼żi kao podr┼íka za svestrani Select+ organizator. Ovo smanjuje rizik od o┼íte─çenja zida i ─Źini prostor za tu┼íiranje vodonepropusnijim.

H├╝ppe logo

H├╝ppe GmbH
Mileti─çeva 43a l.12, 21000 Novi Sad
T +381 21 557 022
M + 381 64 3 888 356
bojan.lelic@hueppe.com
www.hueppe.com