Connect with us
Enterijer

Minimalistički dizajn za individualiste

Objavljeno

:

Svojim sofisticiranim i vanvremenskim izgledom, kreiranim od strane dizajnerskog studija NOA, SolvaPro obogaćuje svako kupatilo. Tuš kabina je pažljivo i ručno izrađen. Njene komponente se mogu pohvaliti vrhunskom završnom obradom i vrhunskim kvalitetom.

Kao moderna tuš kabina, HUPPE SolvaPro istovremeno zadovoljava potrebu za praktičnim i udobnim iskustvom tuširanja zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji. Tehnologija mekog zaptivanja povećava njenu vodonepropusnost u poređenju sa standardnim tuš kabinama. HÜPPE SolvaPro šarke su pričvršćene za staklo ručno pomoću dvokomponentnog materijala.

Walk-In Select+ okvir se može prilagoditi širokim spektrom dodatne opreme

Štaviše, one takođe stvaraju vrlo prijatan utisak u prostoru, čineći bezvremensku harmoničnu celinu sa staklom u svakoj od mnogih dostupnih završnih obrada. Svi elementi – šarke u boji, zidni profili i kvake na vratima pažljivo su farbani u sopstvenoj farbari našeg objekta. Svaka šarka se ručno montira na staklo i proverava od strane iskusnog tehničara.

Zahvaljujući ovoj vrhunskoj izradi, HÜPPE SolvaPro je izuzetno robustan i izdržljiv. Da bi se osigurala stabilnost i sigurnost, staklo se sastoji samo od segmenata od 8 mm kaljenog sigurnosnog stakla sa jednim staklom, bilo zatamnjenog ili sa peskarenim dizajnom.
HÜPPE SolvaPro osvaja svako kupatilo, čak i ono sa nepravilnostima na zidovima ili kosim plafonima. Asortiman proizvoda obuhvata krilna i dvosmerna vrata različitih širina; na zahtev, ova vrata se mogu kombinovati sa fiksnim segmentima po meri. Ansambl je zaokružen samostojećim bočnim panelima za zaista minimalistički dizajn kupatila.

HÜPPE SolvaPro osvaja svako kupatilo, čak i ono sa nepravilnostima na zidovima ili kosim plafonima

HÜPPE Select+ Frame

Upečatljiv dizajn HÜPPE Select+ okvira daje tuš kabini moćan izgled i dodaje urbani karakter potkrovlja svakom kupatilu.
Walk-In Select+ okvir se može prilagoditi širokim spektrom dodatne opreme. Zidni profil i krajnji profil imaju Select+ kanal – obezbeđujući dovoljno prostora za skladištenje, čak i u malim kupatilima. Diskretni poprečni nosači se neprimetno spajaju u krajnji profil za elegantno rešenje za stabilizaciju. Select+ okvir je dostupan u staklu od 6 mm i u bojama Black Edition i mat srebrna.

Kompletno rešenje prostora za tuširanje bez bušenja

HÜPPE EasyStyle

Kompletno rešenje prostora za tuširanje bez bušenja

Kombinovanje EasyStyle zidne obloge i Walk-In Select+ 10 mm omogućava kompletnu ugradnju tuš kabine bez ikakvog bušenja. Zidni profil Walk-In Select+ 10 mm se mogu povezati sa EasyStyle Select+ profilom za podršku pomoću HÜPPE patentiranog sistema. Zidni profil takođe služi kao podrška za svestrani Select+ organizator. Ovo smanjuje rizik od oštećenja zida i čini prostor za tuširanje vodonepropusnijim.

Hüppe logo

Hüppe GmbH
Miletićeva 43a l.12, 21000 Novi Sad
T +381 21 557 022
M + 381 64 3 888 356
bojan.lelic@hueppe.com
www.hueppe.com

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno