Connect with us

Enterijer

Minimalistički dizajn za individualiste

Objavljeno

:

Svojim sofisticiranim i vanvremenskim izgledom, kreiranim od strane dizajnerskog studija NOA, SolvaPro obogaćuje svako kupatilo. Tuš kabina je pažljivo i ručno izrađen. Njene komponente se mogu pohvaliti vrhunskom završnom obradom i vrhunskim kvalitetom.

Kao moderna tuš kabina, HUPPE SolvaPro istovremeno zadovoljava potrebu za praktičnim i udobnim iskustvom tuširanja zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji. Tehnologija mekog zaptivanja povećava njenu vodonepropusnost u poređenju sa standardnim tuš kabinama. HÜPPE SolvaPro šarke su pričvršćene za staklo ručno pomoću dvokomponentnog materijala.

Walk-In Select+ okvir se može prilagoditi širokim spektrom dodatne opreme

Štaviše, one takođe stvaraju vrlo prijatan utisak u prostoru, čineći bezvremensku harmoničnu celinu sa staklom u svakoj od mnogih dostupnih završnih obrada. Svi elementi – šarke u boji, zidni profili i kvake na vratima pažljivo su farbani u sopstvenoj farbari našeg objekta. Svaka šarka se ručno montira na staklo i proverava od strane iskusnog tehničara.

Zahvaljujući ovoj vrhunskoj izradi, HÜPPE SolvaPro je izuzetno robustan i izdržljiv. Da bi se osigurala stabilnost i sigurnost, staklo se sastoji samo od segmenata od 8 mm kaljenog sigurnosnog stakla sa jednim staklom, bilo zatamnjenog ili sa peskarenim dizajnom.
HÜPPE SolvaPro osvaja svako kupatilo, čak i ono sa nepravilnostima na zidovima ili kosim plafonima. Asortiman proizvoda obuhvata krilna i dvosmerna vrata različitih širina; na zahtev, ova vrata se mogu kombinovati sa fiksnim segmentima po meri. Ansambl je zaokružen samostojećim bočnim panelima za zaista minimalistički dizajn kupatila.

HÜPPE SolvaPro osvaja svako kupatilo, čak i ono sa nepravilnostima na zidovima ili kosim plafonima

HÜPPE Select+ Frame

Upečatljiv dizajn HÜPPE Select+ okvira daje tuš kabini moćan izgled i dodaje urbani karakter potkrovlja svakom kupatilu.
Walk-In Select+ okvir se može prilagoditi širokim spektrom dodatne opreme. Zidni profil i krajnji profil imaju Select+ kanal – obezbeđujući dovoljno prostora za skladištenje, čak i u malim kupatilima. Diskretni poprečni nosači se neprimetno spajaju u krajnji profil za elegantno rešenje za stabilizaciju. Select+ okvir je dostupan u staklu od 6 mm i u bojama Black Edition i mat srebrna.

Kompletno rešenje prostora za tuširanje bez bušenja

HÜPPE EasyStyle

Kompletno rešenje prostora za tuširanje bez bušenja

Kombinovanje EasyStyle zidne obloge i Walk-In Select+ 10 mm omogućava kompletnu ugradnju tuš kabine bez ikakvog bušenja. Zidni profil Walk-In Select+ 10 mm se mogu povezati sa EasyStyle Select+ profilom za podršku pomoću HÜPPE patentiranog sistema. Zidni profil takođe služi kao podrška za svestrani Select+ organizator. Ovo smanjuje rizik od oštećenja zida i čini prostor za tuširanje vodonepropusnijim.

Hüppe logo

Hüppe GmbH
Miletićeva 43a l.12, 21000 Novi Sad
T +381 21 557 022
M + 381 64 3 888 356
bojan.lelic@hueppe.com
www.hueppe.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno