Connect with us
Enterijer

3D modeli svetiljki za dizajn enterijera

IZA 28-GODI┼áNJEG BRENDA RABALUX STOJI KORPORATIVNA GRUPA SA STABILNIM FINANSIJSKIM POLO┼ŻAJEM I ME─ÉUNARODNIM POSLOVNIM ISKUSTVOM. CENTRALA KOMPANIJE NALAZI SE U ─ÉERU, MA─ÉARSKA.

Regionalni logisti─Źki centar kompanije, koji je od 2002. godine aktivno prisutan u nekoliko evropskih zemalja, tako─Ĺe se nalazi u ─Éeru: kompanija snabdeva svoju rastu─çu partnersku mre┼żu iz skladi┼íta kapaciteta 20.000 paleta. Korporacija je u stalnom i dinami─Źnom razvoju: pored rada svojih predstavni┼ítva u 11 zemalja, kompanija izvozi svoje proizvode u jo┼í 13 zemalja.

Rabalux

Foto: Rabalux / Centrala kompanije nalazi se u ─Éeru, Ma─Ĺarska

Osnovni poduhvat na┼íeg tima je inovacija sa tehnolo┼íkog i estetskog aspekta, kao i stvaranje jedinstvenih, uzbudljivih proizvoda. Jedan od glavnih pravaca razvoja na┼íih proizvoda – pored zadr┼żavanja tradicionalnog asortimana proizvoda i prilago─Ĺavanja promenljivim potrebama potro┼ía─Źa, tako─Ĺe je i diktiranje trendova.

Svetiljke su predstavljene kao sastavni delovi enterijera sa razli─Źitim stilovima (moderni, minimalni, industrijski, skandinavski, klasi─Źni i tako dalje). Na┼í cilj nije samo prodaja robe, ve─ç i ┼żelja da inspiri┼íemo na┼íe klijente.

Zahvaljuju─çi na┼íim kreativnim in┼żenjerima dizajna, konstantno pove─çavamo udeo na┼íih samoprojektovanih svetiljki sa oznakom ÔÇ×dizajnirao RabaluxÔÇŁ, pri ─Źemu se vodimo inspiracijom da pratimo trendove i zahteve tr┼żi┼íta, ali i kreiramo nove trendove i uspevamo da se izdvojimo od konkurencije i uve─çamo na┼í postoje─çi asortiman.

Foto: Rabalux

Saznajte više o nama!
Ako ste zainteresovani, posetite na┼íu veb stranicu na kojoj ─çete prona─çi najva┼żnije informacije, vesti vezane za na┼í brend i pogledajte na┼í katalog koji se mo┼że prelistati online gde mo┼żete prona─çi sve na┼íe svetiljke.
www.rabalux.rs

Preuzmite 3D modele svetiljki
Dizajneri i arhitekte enterijera na ovoj stranici mogu preuzeti naše 3D modele svetiljki
www. rabalux.rs/3d-modeli-za-preuzimanje

Na ovaj na─Źin ┼żelimo da podr┼żimo i olak┼íamo rad arhitekata prilikom projektovanja i dizajniranja enterijera.

Softver za dizajn:
www.archilinexp.com
Ukoliko koristite ÔÇ×Archline.xpÔÇŁ, softver za dizajn, mo┼żete direktno iz programa skinuti na┼íe proizvode. Trenutno se u njemu nalazi 137 na┼íih artikala, a do kraja godine ubaci─çemo jo┼í 31 artikal.

Na┼íe 3D modele mo┼żete prona─çi u slede─çim kategorijama: podne lampe, stone lampe, zidne lampe, visilice, plafonske lampe i spotovi.

Pored 3D modela, na ovoj platformi mo┼żete preuzeti kompletne informacije o proizvodima, kako bi lak┼íe napravili specifikaciju
www.archiline.hu/bemutatoterem

Rabalux SRB d.o.o.
Autoput za Zagreb br.20 (Belmax centar)
11080 Beograd-Zemun
T +381 11 2013 986
infosrb@rabalux.com
www.rabalux.rs