Connect with us
Enterijer

3D modeli svetiljki za dizajn enterijera

IZA 28-GODIŠNJEG BRENDA RABALUX STOJI KORPORATIVNA GRUPA SA STABILNIM FINANSIJSKIM POLOŽAJEM I MEĐUNARODNIM POSLOVNIM ISKUSTVOM. CENTRALA KOMPANIJE NALAZI SE U ĐERU, MAĐARSKA.

Regionalni logistički centar kompanije, koji je od 2002. godine aktivno prisutan u nekoliko evropskih zemalja, takođe se nalazi u Đeru: kompanija snabdeva svoju rastuću partnersku mrežu iz skladišta kapaciteta 20.000 paleta. Korporacija je u stalnom i dinamičnom razvoju: pored rada svojih predstavništva u 11 zemalja, kompanija izvozi svoje proizvode u još 13 zemalja.

Rabalux

Foto: Rabalux / Centrala kompanije nalazi se u Đeru, Mađarska

Osnovni poduhvat našeg tima je inovacija sa tehnološkog i estetskog aspekta, kao i stvaranje jedinstvenih, uzbudljivih proizvoda. Jedan od glavnih pravaca razvoja naših proizvoda – pored zadržavanja tradicionalnog asortimana proizvoda i prilagođavanja promenljivim potrebama potrošača, takođe je i diktiranje trendova.

Svetiljke su predstavljene kao sastavni delovi enterijera sa različitim stilovima (moderni, minimalni, industrijski, skandinavski, klasični i tako dalje). Naš cilj nije samo prodaja robe, već i želja da inspirišemo naše klijente.

Zahvaljujući našim kreativnim inženjerima dizajna, konstantno povećavamo udeo naših samoprojektovanih svetiljki sa oznakom „dizajnirao Rabalux”, pri čemu se vodimo inspiracijom da pratimo trendove i zahteve tržišta, ali i kreiramo nove trendove i uspevamo da se izdvojimo od konkurencije i uvećamo naš postojeći asortiman.

Foto: Rabalux

Saznajte više o nama!
Ako ste zainteresovani, posetite našu veb stranicu na kojoj ćete pronaći najvažnije informacije, vesti vezane za naš brend i pogledajte naš katalog koji se može prelistati online gde možete pronaći sve naše svetiljke.
www.rabalux.rs

Preuzmite 3D modele svetiljki
Dizajneri i arhitekte enterijera na ovoj stranici mogu preuzeti naše 3D modele svetiljki
www. rabalux.rs/3d-modeli-za-preuzimanje

Na ovaj način želimo da podržimo i olakšamo rad arhitekata prilikom projektovanja i dizajniranja enterijera.

Softver za dizajn:
www.archilinexp.com
Ukoliko koristite „Archline.xp”, softver za dizajn, možete direktno iz programa skinuti naše proizvode. Trenutno se u njemu nalazi 137 naših artikala, a do kraja godine ubacićemo još 31 artikal.

Naše 3D modele možete pronaći u sledećim kategorijama: podne lampe, stone lampe, zidne lampe, visilice, plafonske lampe i spotovi.

Pored 3D modela, na ovoj platformi možete preuzeti kompletne informacije o proizvodima, kako bi lakše napravili specifikaciju
www.archiline.hu/bemutatoterem

Rabalux SRB d.o.o.
Autoput za Zagreb br.20 (Belmax centar)
11080 Beograd-Zemun
T +381 11 2013 986
infosrb@rabalux.com
www.rabalux.rs