Connect with us
Novosti

LG dobitnik Red Dot priznanja za izvanredan dizajn

LG ELECTRONICS DOBITNIK BROJNIH RED DOT PRIZNANJA ZA IZVANREDAN DIZAJN

LG-jeva kontinuirana perfekcija u dizajnu proizvoda je prepoznata i ovenčana sa 19 priznanja, uključujući i glavnu nagradu „Najbolji od najboljih“ za LG OLED TV iz GX Gallery serije

LG Electronics (LG) je još jednom dokazao nadmoć dizajna svojih proizvoda osvojivši čak 19 priznanja na ovogodišnjem Red Dot Design takmičenju, uključujući i prestižnu nagradu Najbolji od najboljih za 65-inčni OLED TV GX Gallery seriju (model 65GX).

Pobednika Red Dot-a Najbolji od najboljih, u kategoriji dizajna proizvoda, odlikuje LG-jev luksuzan dizajn sa umetnički tankim ekranom, lako uklopivim na svaki zid, koji pruža nove mogućnosti za ukrašavanje i dekoraciju prostora. Kao i većina drugih LG OLED televizora iz 2020. godine, pobednički model Red Dot-a pruža neverovatan ugođaj gledanja zahvaljujući novom α (Alpha) 9 Gen 3 AI Procesoru, neverovatnu izraženost boja i beskrajni kontrast OLED-a.

Red Dot Award winner - LG OLED TV

Najbolji od najboljih za 65-inčni OLED TV GX Gallery seriju (model 65GX)

Red Dot Design Awards spada među tri najprestižnija takmičenja za profesionalni dizajn na svetu. Ove godine, stručni žiri je razmatrao oko 6.500 proizvoda iz 60 zemalja. Pored LG 65GX, sudije su nagradile i druga dva LG OLED televizora – LG SIGNATURE OLED 8K (model 77ZX) i LG OLED WX Wallpaper 4K OLED TV (model 65WX). Sva tri modela su i prošlog meseca osvojila priznanja na iFdesignAwards, još jednom priznatom međunarodnom takmičenju za dizajn.

Otkako su debitovali 2013. godine, LG OLED televizori su dobijali nagrade na Red Dot takmičenju svake godine, od čega su čak šest puta osvojili najviše počasti. Dosadašnji dobitnici uključuju prvi rollable TV, elegantni „Wallpaper“ TV i minimalistički Picture-on-Glass televizor.

„Kao kompanija koja strastveno veruje u značaj dobrog dizajna, uvek je velika čast dobiti priznanje od Red Dot-a”, rekao je No Čang-ho (NohChang-ho), stariji potpredsednik i šef korporativnog dizajna kompanije LG Electronics. „LG je duboko posvećen želji svojih kupaca za predivnim proizvodima i nastaviće da sledi inovatni dizajn koji donosi novu vrednost i izvanredna korisnička iskustva”.

Za više informacija, posetite www.lg.com/rs