Connect with us
Materijali

Kre─Ź: konvencionalan, zdrav i ekolo┼íki bezbedan

Kre─Źno cementni malteri su uvek dobar izbor. S njima nema gre┼íke, bez obzira na okru┼żenje i osnovu. Kre─Źno cementni malteri pogodni su za sva okru┼żenja. Potrebno je samo da napravite ta─Źan sastav malter sistema.

  • Za ru─Źno ili ma┼íinsko nano┼íenje
  • Otporan na vlagu
  • Univerzalno re┼íenje, dokazano dugogodi┼ínjom upotrebom
malter

Baumit kre─Źno cementni malteri

Pogodni za sva okru┼żenja

Kre─Źno cementni malteri poznati su po velikoj snazi i odgovaraju svakom okru┼żenju. To zna─Źi, svim ┼żivotnim prostorima od kuhinja do kupatila, soba u kojima je prisutna pove─çana vlaga, kafeima i gara┼żama. Tako─Ĺe su pogodni za postavljanje ispod kerami─Źkih plo─Źica.

Kre─Źno cementni malteri za ma┼íinsko nano┼íenje

Kre─Źno cementni malteri za upotrebu u unutra┼ínjim prostorima predstavljaju prvi izbor. Jednostavno i brzo ma┼íinsko nano┼íenje je zagarantovana prednost. Jo┼í jedna prednost je njihova otpornost na vlagu. Malterisana povr┼íina se lepo gla─Źa i lako ju je farbati bojom za unutra┼ínje prostore. Malter u grubom sloju mo┼że se pokrivati kerami─Źkim plo─Źicama.

U novogradnji i za maltere debljine do 25 mm ili maximum 30 mm odgovaraju─çi su Baumit MPI 25 ili MPI 25 L. Baumit MPI 25 L je lak malter idealan za malterisanje unutra┼ínjih zidova. Poseduje odli─Źna termoizolaciona svojstva. Za porozni beton mogu─çe je koristiti i tankoslojni malter BaumitLime. Za rekonstrukciju starih objekata i ve─çe debljine, idealan je BaumitCore koji se nanosi ma┼íinski. Na ovaj malter potrebno je naneti glet malter.

Kre─Źno cementni malteri za ru─Źno nano┼íenje

Malteri koji se ru─Źno nanose jo┼í uvek imaju puno pristalica me─Ĺu onima koji cene preciznost. Idealni su za rekonstrukciju i manje prostore. To su kvalitetni malteri sa finom, konvencionalnom povr┼íinskom teksturom, te doprinose prijatnosti svakog enterijera.

Baumit MVR Uni je malter koji se nanosi u jednom sloju. Finozrnaste je teksture ÔÇô veli─Źina zrna 1 mm. Malter Baumit Core je uglavnom pogodan za rekonstrukciju starih objekata. Na ovaj malter potrebno je naneti glet malter. Baumit Lime-cementni malter pogodan je za precizno izlivene blokove od poroznog betona.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs