Connect with us

Materijali

Kreč: konvencionalan, zdrav i ekološki bezbedan

Avatar

Objavljeno

:

malter

Krečno cementni malteri su uvek dobar izbor. S njima nema greške, bez obzira na okruženje i osnovu. Krečno cementni malteri pogodni su za sva okruženja. Potrebno je samo da napravite tačan sastav malter sistema.

  • Za ručno ili mašinsko nanošenje
  • Otporan na vlagu
  • Univerzalno rešenje, dokazano dugogodišnjom upotrebom
malter

Baumit krečno cementni malteri

Pogodni za sva okruženja

Krečno cementni malteri poznati su po velikoj snazi i odgovaraju svakom okruženju. To znači, svim životnim prostorima od kuhinja do kupatila, soba u kojima je prisutna povećana vlaga, kafeima i garažama. Takođe su pogodni za postavljanje ispod keramičkih pločica.

Krečno cementni malteri za mašinsko nanošenje

Krečno cementni malteri za upotrebu u unutrašnjim prostorima predstavljaju prvi izbor. Jednostavno i brzo mašinsko nanošenje je zagarantovana prednost. Još jedna prednost je njihova otpornost na vlagu. Malterisana površina se lepo glača i lako ju je farbati bojom za unutrašnje prostore. Malter u grubom sloju može se pokrivati keramičkim pločicama.

U novogradnji i za maltere debljine do 25 mm ili maximum 30 mm odgovarajući su Baumit MPI 25 ili MPI 25 L. Baumit MPI 25 L je lak malter idealan za malterisanje unutrašnjih zidova. Poseduje odlična termoizolaciona svojstva. Za porozni beton moguće je koristiti i tankoslojni malter BaumitLime. Za rekonstrukciju starih objekata i veće debljine, idealan je BaumitCore koji se nanosi mašinski. Na ovaj malter potrebno je naneti glet malter.

Krečno cementni malteri za ručno nanošenje

Malteri koji se ručno nanose još uvek imaju puno pristalica među onima koji cene preciznost. Idealni su za rekonstrukciju i manje prostore. To su kvalitetni malteri sa finom, konvencionalnom površinskom teksturom, te doprinose prijatnosti svakog enterijera.

Baumit MVR Uni je malter koji se nanosi u jednom sloju. Finozrnaste je teksture – veličina zrna 1 mm. Malter Baumit Core je uglavnom pogodan za rekonstrukciju starih objekata. Na ovaj malter potrebno je naneti glet malter. Baumit Lime-cementni malter pogodan je za precizno izlivene blokove od poroznog betona.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement
Jooble - posao u građevini

Izdvajamo

Popularno