Connect with us
Promo

Kancelarijski nameštaj i ergonomske stolice

Stolovi&Stolice je firma specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih i stambenih enterijera. Kreirajte ultimativno mesto za rad u dana┼ínjim radnim prostorima. Na┼í tim Vam pru┼ża pomo─ç oko pravljenja idejnog i idealnog re┼íenja va┼íeg poslovnog i stambenog prostora. Brinemo o svakom detalju ÔÇô od prostornog savetovanja, dizajna enterijera i arhitekture, do implementacije i odr┼żavanja. U ovom tekstu predstavljamo Vam ergonomske stolice VENUS!

─îisti skandinavski stil

VENUS ergonomska stolica je dizajnirana u ─Źistom skandinavskom stilu koji kombinuje estetiku i funkcionalnost. Naslon se sastoji iz dva dela tako da se lumbalna podr┼íka mo┼że podesiti prema razli─Źitoj visini tela kako bi se obezbedila ┼żeljena udobnost. Inovativni sistem nudi stabilnu podr┼íku donjem delu le─Ĺa korisnika koja im poma┼że da sede u pravilnom polo┼żaju tokom radnog vremena kako bi se smanjio zamor usled dugotrajnog sedenja.

VENUS ergonomske stolice

VENUS ergonomske stolice

Ergonomija za koju ne znate

Torakalni pr┼íljenovi u gornjem delu ki─Źme su konveksni prema napred, dok su lumbalni pr┼íljenovi konveksni prema nazad. Kada gledamo ki─Źmu sa strane, mo┼żemo primetiti dve prirodne zakrivljenosti koje podse─çaju na slovo ÔÇ×SÔÇť. Da biste o─Źuvali zdravlje ki─Źme i smanjili napor na mi┼íi─çima donjeg dela le─Ĺa, va┼żno je da lumbalni deo ki─Źme bude pravilno podr┼żan. VENUS stolice imaju ugra─Ĺenu podr┼íku za lumbalni deo ki─Źme kako bi se postigla ta podr┼íka i smanjila napetost.

Udobne i ergonomske stolice za rad

Telo se oslanja i na donji i na gornji naslon jer se oba dela naslona kre─çu nezavisno jedan od drugog. Ovo stvara veliku udobnost i dovodi Va┼íe telo u opu┼ítaju─çi polo┼żaj. Naslon VENUS ergonomske stolice se usko uklapaju sa prirodnom zakrivljeno┼í─çu ki─Źme korisnika ┼íto pru┼ża potpunu podr┼íku dok se prilago─Ĺava razli─Źitim veli─Źinama tela kako biste postigli zdrav i pravilan sede─çi polo┼żaj.

VENUS ergonomske stolice

VENUS ergonomske stolice

U┼żivajte u meko─çi i udobnosti

VENUS koristi vrhunsku oblikovanu ispunu od pene i nudi Vam savr┼íenu podr┼íku od 360 stepeni. Dizajneri su pa┼żljivo dizajnirali ugao jastuka sedi┼ínog elementa sa vi┼íim prednjim delom kako bi se minimizirala raspodela pritiska. Kada sednete na ovu stolicu, odmah ─çete osetiti razliku. Nakon niza pore─Ĺenja i testova, odabrana je tekstura koja je prijatna za ko┼żu i prozra─Źna. Ova tekstura je najnoviji proizvod VINTEKS-a koji je svetski poznati dobavlja─Ź tekstila. Sa DuPont-ovim termoplasti─Źnim polietilenskim elasti─Źnim materijalom koji obezbe─Ĺuje odli─Źnu distribuciju pritiska posti┼że se vrhunski ugo─Ĺaj.

Stolovi i Stolice logo

Stolovi & Stolice

Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865
info@stoloviistolice.com
web sajt Stolovi i Stolice