Connect with us
Budu─çnost

Implementirajte Zeleni koncept u svoje objekte

Nacionalna asocijacija zelenih krovova Srbije je zapo─Źela aktivnu komunikaciju o neophodnosti zelene infrastrukture za odr┼żivi razvoj na┼íih gradova. NAZ ima za cilj da gra─Ĺane, investitore, organizacije i sve relevantne aktere koji u─Źestvuju u procesu dono┼íenja odluka u ime gradova Srbije, inspiri┼íe na preispitivanje dosada┼ínjeg pristupa u svom profesionalnom domenu, ali i u svakodnevnom ┼żivotu. Ideja je da zajedni─Źkim snagama doprinesemo da priroda bude deo na┼íih gradova, a samim tim i kreiranju humanijih uslova ┼żivota.

Poziv za INVESTITORE

Gradovi se razvijaju izuzetnom brzinom tako da danas vi┼íe od polovine ukupne svetske populacije ┼żivi u urbanim zonama, a tendencija rasta ne prestaje. Rast i razvoj gradova imaju presudan uticaj na stanje na┼íe planete, stoga je i uloga investitora i relevantnih struka izuzetno va┼żna.

NAZ ─Źini dostupnim najsve┼żija znanja, iskustva, tehnologije i tendencije za sve one koji uti─Źu na razvoj urbanog tkiva, kako bi gradovi Srbije postali kvalitetnije mesto za ┼żivot.

PODR┼ŻITE NA┼áE AKTIVNOSTI I PREDLO┼ŻITE NOVE. BUDU─ćNOST GRADOVA JE U NA┼áIM RUKAMA, U─îINIMO JE DOSTOJNOM NA┼áOJ DECI!

Udru┼żite snage sa investitorima i postanite ─Źlan NAZ-a

Nacionalna asocijacija Zelenih krovova Srbije logo

Bulevar Oslobo─Ĺenja 66b, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)21 654 63 39
Tel: +381 (0)63 521 818
info@nazk.org
www.nazk.org