Connect with us
Promo

Hortulanos – Moć zelenila u vaÅ”em prostoru

Svima nam je poznato koliko je moćan uticaj prirode i zelenila u okruženju u kome živimo. JoÅ” poznatije nam je da često nemamo ni vremena ni znanja da kvalitetno i prirodi okrenuto uredimo privatno ili poslovno okruženje. U tim situacijama presudnu ulogu imaju firme koje se bave baÅ” takvim poslom. Takva firma je Hortulanos Kovilj.

Ozelenjavanje i ulepŔavanje okruženja

Hortulanos je firma koja se bavi ozelenjavanjem i ulepÅ”avanjem okoline tako da će krajnji korisnik biti u prilici da uživa u jedinstvenom prirodnom ambijentu i da, za kratko vreme, oseti sve čari i benefite svakodnevnog kontakta sa prirodom. Podjednako profesionalno pristupaju izradi reÅ”enja od jednostavnih do najzahtevnijih projekata koji nikoga ne ostavljaju ravnoduÅ”nim. Sa timom vrhunskih, profesionalnih, odgovornih i najkreativnijih stručnjaka u oblasti arhitekture i hortikulure trude se da izađu u susret svakom klijentu i stvore takva odgovorna i održiva reÅ”enja koja će ispuniti njihove ideje, želje i zamisli.

foto: Hortulanos Kovilj

Od pojedinačnih radnji do ključa u ruke

Hortulanos u svojoj ponudi nudi usluge kompletne realizacije zelene povrÅ”ine, od gole parcele do zelene oaze, ali i mogućnost izbora pojedinačnih usluga.

Pa tako, Hortulanos usluge obuhvataju sledeće radnje:

  • Sadnja svih vrsta biljaka;
  • Ugradnja tepih trave;
  • Ugradnja automatskog zalivnog sistema;
  • Nabavka i transport humusne zemlje;
  • ZELENI KROVOVI;
  • Ozelenjavanje sa principom ključ u ruke;
  • KoÅ”enje i krčenje;
  • Frezovanje baÅ”ta i voćnjaka.

Održavanje i uređenje zelenih povrÅ”ina

Na stručan i profesionalan način sprovode se sve adekvatne radnje kako bi krajnji rezultat bio vrt, baÅ”ta, dvoriÅ”te kao ā€žzeleni rajā€œ. Održavanje i uređenje zelenih povrÅ”ina može obuhvatiti neke od pojedinačnih stavki ili kompletno uređenje zelene povrÅ”ine, u zavisnosti od potreba klijenta.

Uređeno dvoriÅ”te

foto: Hortulanos Kovilj

Zeleno uređenje i održavanje u privatnim objektima

Složićete se da je imati dvoriÅ”te u svom okruženju neprocenjiva vrednost, ali imati zeleno, uređeno dvoriÅ”te je blagodet na duge staze. Postavka i ugradnja tepih trave, izbor i sadnja ukrasnog bilja, odabir adekvatnog dekorativnog materijala i sve to uklapanje u funkcionalnu i estetsku celinu, je izazovan posao koji će Hortulanos sprovesti na najbolji mogući način.

Održavanje zelenila u poslovnim zgradama

Polazeći od činjenice blagotvornog delovanja prirode i zelenila na život i rad čoveka, ljudi se sve viÅ”e okreću zelenom uređenju kako privatnog, tako i poslovnog prostora. Ukoliko želite da podignete kvalitet svog radnog okruženja na viÅ”i nivo, okrenite se zelenom uređenju. Biljke u radnom prostoru, pored toga Å”to oplemenjuju vazduh, utiču na raspoloženje, produktivnost i kao takve viÅ”e su nego neophodne u radnom okruženju. Za lepÅ”e, ugodnije, produktivnije okruženje, za zdraviju, sigurniju, održivu budućnost, birajte moć zelenila, birajte Hortulanos usluge.

Hortulanost Kovilj logo

Hortulanos Kovilj
29 Novembar 29a, 21243 Kovilj
miroslavglusica90@gmail.com