Connect with us
Enterijer

Hansgrohe grupa predstavlja inovacije za odr┼żivo i holisti─Źko iskustvo kupatila

ISH 2023: Sa konceptualnim i dizajnerskim kupatilima na putu za Frankfurt

Frankfurtu/Nema─Źka, me─Ĺunarodna industrija kupatila i zainteresovani potro┼ía─Źi c╠üe se ponovo sresti posle ─Źetiri godine. Od 13. do 17. marta 2023. Hansgrohe grupa sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe predstavic╠üe me─Ĺunarodnoj zajednici nove proizvode, kupatila iz snova i vizionarski koncept kupatila na 2.000 kvadratnih metara prostora za ┼ítandove.

Za hansgrohe, ISH je sve u znaku ‘Proslavljanja promena’, jer c╠üe po prvi put kompanija tako─Ĺe predstaviti sanitarnu keramiku i kupatilski name┼ítaj pod premium brendom hansgrohe.

Hansgrohe zelena vizija ÔÇô preispitvanje kulture kupatila

Kao deo vi┼íestrukih ciljeva odr┼żivosti Hansgrohe Grupe, kompanija implementira svoju ÔÇ×zelenu vizijuÔÇť u studiji dizajna: kupatilo sa 90% smanjenjem potro┼ínje vode i energije, a time i 90% manje emisije CO2 izazvane zagrevanjem vode.

Koncept kupatila u ISH-u ugra─Ĺen je u dizajn ┼ítanda koji se vi┼íe nego ikad fokusira na odr┼żivost. Za nastup na sajmu, Hansgrohe je razvio ekolo┼íki svestan koncept pod motom ÔÇ×smanji – ponovo koristi – reciklirajÔÇť: Bilo da je u upotrebi prirodnih i vi┼íekratnih materijala i elemenata, smanjenje gra─Ĺevinske mase ili iznajmljivanje name┼ítaja i osvetljenja, odr┼żivost igra osnovnu ulogu za Hansgrohe Grupu u dizajnu prostora za prezentaciju.

Make It Yours ÔÇô AXOR predstavlja nezamislivu slobodu dizajna

AXOR (www.axor-design.com) je pionir u razvoju, dizajnu i proizvodnji avangardnih dizajnerskih objekata za luksuzna kupatila i kuhinje. Slavine, tuševi i dodaci brenda nose zahtev za savršenstvom u dizajnu, proizvodnji i funkciji.

Na ovogodi┼ínjem ISH-u, AXOR c╠üe predstaviti nove umivaonike i kade ÔÇô AXOR Suite ÔÇô u skladu sa kampanjom brenda ÔÇ×Make It YoursÔÇť. Razvijeni sa ikonom francuskog dizajna Filipom Starkom, proizvodi, u kombinaciji sa raznovrsno┼íc╠üu detalja na AXOR povr┼íinama, pro┼íiruju ogroman spektar slobode dizajna za pojedina─Źna luksuzna kupatila.

AXOR Suite se mogu nac╠üi u ISH, izme─Ĺu ostalog, u individualnim konceptima kupatila. Nastali su u saradnji sa me─Ĺunarodno poznatim dizajnerskim studijima Barber Osgerbi, Ushi Tamboriello i Hadi Teherani.

Ovo uklju─Źuje koncept ÔÇ×SkylineÔÇť dizajnerskog dvojca iz Londona Barber Osgerbi za tanko, elegantno kupatilo u penthaus stanu veli─Źine samo sedam kvadratnih metara. Opremljen AXOR One slavinama za kupatilo i AXOR Universal Circular priborom, sve u potpuno novoj mat beloj zavr┼ínoj obradi, ÔÇ×SkylineÔÇť nudi veoma li─Źnu viziju koja reinterpretira lepotu i blagostanje u manjim prostorima.

hansgrohe slavi promene

Premijum brend hansgrohe (www.hansgrohe.rs) slavi moto kompanije na ovogodi┼ínjem ISH ‘Slavi promenu’ sa pro┼íirenim portfoliom proizvoda u oblastima name┼ítaja i keramike. Sa bezbroj opcija kombinacija i varijacija proizvoda, savr┼íeno uskla─Ĺeni snovi o kupatilu sada se mogu ostvariti. Premijum brend predstavlja harmoni─Źne ambijente kupatila iz jednog izvora i nudi inspirativno iskustvo sajma sa kupatilima iz snova koje je dizajnirao Peter Ippolito ÔÇô studio za dizajn enterijera iz ┼átutgarta.

U isto vreme, hansgrohe nastavlja svoju sanitarnu inovaciju a┼żuriranjem iBox universal. Lansirana 2001. godine, skrivena instalacija je pobolj┼íana tehni─Źkim usavr┼íavanjima i ostaje jedan osnovni set za svako standardno i termostatsko re┼íenje.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs