Connect with us
Enterijer

Hansgrohe grupa predstavlja inovacije za održivo i holističko iskustvo kupatila

Hansgrohe grupa sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe predstaviće međunarodnoj zajednici nove proizvode

ISH 2023: Sa konceptualnim i dizajnerskim kupatilima na putu za Frankfurt

Frankfurtu/Nemačka, međunarodna industrija kupatila i zainteresovani potrošači će se ponovo sresti posle četiri godine. Od 13. do 17. marta 2023. Hansgrohe grupa sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe predstaviće međunarodnoj zajednici nove proizvode, kupatila iz snova i vizionarski koncept kupatila na 2.000 kvadratnih metara prostora za štandove.

Za hansgrohe, ISH je sve u znaku ‘Proslavljanja promena’, jer će po prvi put kompanija takođe predstaviti sanitarnu keramiku i kupatilski nameštaj pod premium brendom hansgrohe.

Hansgrohe zelena vizija – preispitvanje kulture kupatila

Kao deo višestrukih ciljeva održivosti Hansgrohe Grupe, kompanija implementira svoju „zelenu viziju“ u studiji dizajna: kupatilo sa 90% smanjenjem potrošnje vode i energije, a time i 90% manje emisije CO2 izazvane zagrevanjem vode.

Koncept kupatila u ISH-u ugrađen je u dizajn štanda koji se više nego ikad fokusira na održivost. Za nastup na sajmu, Hansgrohe je razvio ekološki svestan koncept pod motom „smanji – ponovo koristi – recikliraj“: Bilo da je u upotrebi prirodnih i višekratnih materijala i elemenata, smanjenje građevinske mase ili iznajmljivanje nameštaja i osvetljenja, održivost igra osnovnu ulogu za Hansgrohe Grupu u dizajnu prostora za prezentaciju.

Make It Yours – AXOR predstavlja nezamislivu slobodu dizajna

AXOR (www.axor-design.com) je pionir u razvoju, dizajnu i proizvodnji avangardnih dizajnerskih objekata za luksuzna kupatila i kuhinje. Slavine, tuševi i dodaci brenda nose zahtev za savršenstvom u dizajnu, proizvodnji i funkciji.

Na ovogodišnjem ISH-u, AXOR će predstaviti nove umivaonike i kade – AXOR Suite – u skladu sa kampanjom brenda „Make It Yours“. Razvijeni sa ikonom francuskog dizajna Filipom Starkom, proizvodi, u kombinaciji sa raznovrsnošću detalja na AXOR površinama, proširuju ogroman spektar slobode dizajna za pojedinačna luksuzna kupatila.

AXOR Suite se mogu naći u ISH, između ostalog, u individualnim konceptima kupatila. Nastali su u saradnji sa međunarodno poznatim dizajnerskim studijima Barber Osgerbi, Ushi Tamboriello i Hadi Teherani.

Ovo uključuje koncept „Skyline“ dizajnerskog dvojca iz Londona Barber Osgerbi za tanko, elegantno kupatilo u penthaus stanu veličine samo sedam kvadratnih metara. Opremljen AXOR One slavinama za kupatilo i AXOR Universal Circular priborom, sve u potpuno novoj mat beloj završnoj obradi, „Skyline“ nudi veoma ličnu viziju koja reinterpretira lepotu i blagostanje u manjim prostorima.

hansgrohe slavi promene

Premijum brend hansgrohe (www.hansgrohe.rs) slavi moto kompanije na ovogodišnjem ISH ‘Slavi promenu’ sa proširenim portfoliom proizvoda u oblastima nameštaja i keramike. Sa bezbroj opcija kombinacija i varijacija proizvoda, savršeno usklađeni snovi o kupatilu sada se mogu ostvariti. Premijum brend predstavlja harmonične ambijente kupatila iz jednog izvora i nudi inspirativno iskustvo sajma sa kupatilima iz snova koje je dizajnirao Peter Ippolito – studio za dizajn enterijera iz Štutgarta.

U isto vreme, hansgrohe nastavlja svoju sanitarnu inovaciju ažuriranjem iBox universal. Lansirana 2001. godine, skrivena instalacija je poboljšana tehničkim usavršavanjima i ostaje jedan osnovni set za svako standardno i termostatsko rešenje.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs