Connect with us
Novosti

Profilink & ArchyEnergy za savršen pogled kroz prozor

Konferencija pod nazivom „Zelena arhitektura za održivu energetsku budućnost“, ima za cilj da priču o energetskoj efikasnosti i održivoj budućnosti, kroz dva konferencijska dana, sedam stručnih panela i velikom broj stručnih lica koja će dati svoj doprinos kroz znanja, iskustva, savete i preporuke, približi široj javnosti i istakne dugoročni značaj i neophodnost održive gradnje.

Priča o zelenoj gradnji i održivoj budućnosti, kao i potrebi upotrebe energetski efikasnih materijala, rešenja, usluga svoj vrhunac doživeće već u prvoj dekadi aprila u Novom Sadu. Naime, 8. i 9. aprila u Master centru Novosadskog sajma, održaće se ArchyEnergy konferencija koja će okupiti stručnu javnost iz domena građevinarstva i arhitekture, ali i javnosti koja smatra ovu priču ključnom za zdraviju i sigurniju budućnost.

Nakon sadržajno i gostujuće kvalitetnog prvog konferencijskog dana kada će učesnici kroz četiri panela, dobro uvesti u priču sve učesnike i posetioce, drugi konferencijski dan nastaviće, ništa manje, jakim i kvalitetnim tempom stručnih rasprava, informacija, saveta i predloga.

Prvi panel drugog dana, ili peti panel cele konferencije biće veoma zanimljiv, budući da i njegov sam naziv „Da li postoje savršeni prozori i vrata?“, daje dobru uvertiru. Kako je tema vrlo inspirativna, a ako dodamo da će u istoj učestvovati panelisti koji imaju znanje, bogato iskustvo, rešenja i usluge i koji će svojom kompetentnošću sigurno doprineti da se da najverodostojniji odgovor, sasvim je opravdano zašto se očekuje kvalitetan panel.

Axioma plus

Axioma plus

Da znamo o čemu pričamo, ukazuje i činjenica da je jedan od učesnika i gospodin Branislav Lj. Jovanović, generalni menadžer, Axioma Plus, a koji će na ovom panelu biti zastupnik Profilink-a, brenda PVC i aluminijumskih profila za prozore i vrata.

Jedan od partnera ovogodišnje konferencije je kompanija Profilink koja ima višedecenijski razvoj kada su navedeni profili u pitanju sa tim da sada dobija novi korporativni identitet, postaje deo industrijske grupacije Linkin kao arhitektonski proizvodni brend i nastavlja svoj intenzivni razvoj, koji će pored PVC, biti obogaćen aluminijumskim sistemima za prozore, vrata, terase, pergole.

Kada jedan takav brend predstavlja gospodin Branislav Lj. Jovanović, koji je u svojoj branši, a i šire, poznat kao lider sa izuzetnim vizijama i sposobnostima, kojima je doprineo i razvoju i same kompanije Axioma plus, kao jedne od najpoznatijih i najinovativnijih distributivnih centara poznatih svetskih brendova repromaterijala prozora i vrata, jasno vam je zašto smatramo da će ovo biti jedan veoma dinamičan, zanimljiv i koristan panel.

Uz gospodina Jovanovića, jačinu ovom panelu daće i drugi učesnici, vrsni poznavaoci stanja na tržištu prozora i vrata i „majstori“ svoga zvanja. A, ako dodamo da je moderator panela i domaćin Predrag Rađen, urednik časopisa „Grenef“, „Prozori+vrata“, „Podovi“ i organizator i inicijator ArchyEnergy konferencije, vrlo je evidentno da će to biti jedan energičan, koristan i zanimljiv panel, nakon koga ćemo doći do odgovora na pitanje „Da li postoje savršeni prozori i vrata?“.

Kako je daleko lakše kada se sa teorije pređe na praksu, potvrdiće nam i ArchyEnergy izložba, gde će nam se predstaviti više od 30 brendova. Na jednom od štandova svoja inovativna, energetski efikasna i savremena rešenja predstaviće i Profilink kompanija, koja će istaći i pokazati značaj profila u funkcionalnom, energetskom i estetskom smislu prozora i vrata.

Ukoliko još uvek niste sigurni koje sve inovacije i rešenja, kada su prozori i vrata u pitanju, mogu poboljšati vaš život, učiniti ga sigurnijim i ugodnijim, registrujete se na sajtu konferencije, dođite na ArchyEnergy izložbu i posetite štand Profilink kompanije.

Vidimo se u Novom Sadu, biće to savršen početak radne nedelje i svetlije i sigurnije budućnosti. Ne propustite to.