Connect with us
Novosti

Adria Security Summit 2024 otvara registraciju s besplatnim ulaznicama za rane prijave

S velikim zadovoljstvom vas obave┼ítavamo da je Adria Security Summit Powered by Intersec 2024 slu┼żbeno otvorio proces registracije za doga─Ĺaj na https://adriasecuritysummit.vfairs.com/en/registration. Ulaznice su besplatne za sve u─Źesnike prvih 15 dana, zbog ─Źega pozivamo izlaga─Źe, posetioce i ─Źlanove delegacija kupaca da se ┼íto pre registruju i postanu deo ovog prvorazrednog poslovnog doga─Ĺaja.

Adria Security Summit 2024 ─çe se, zajedno sa premijernom ceremonijom dodele nagrada za industrijska dostignu─ça, odr┼żati 9. i 10. oktobra u Konvencijskom centru hotela Hills, najve─çem i najbolje opremljenom prostoru za skupove ovog tipa u regiji. Summit ─çe okupiti preko 160 izlaga─Źa i 3,500 posetilaca te podr┼żati vi┼íe od 5,000 B2B sastanaka, zbog ─Źega organizatori i u─Źesnici s nestrpljenjem i┼í─Źekuju ovaj industrijski doga─Ĺaj na najvi┼íem nivou.

U─Źesnici ─çe imati pristup mobilnoj aplikaciji Summita koju pokre─çe vFairs preko koje ─çe mo─çi zakazivati sastanke i pratiti izlaga─Źe i druge posetioce. Adria Security Summit ─çe i ovog puta privu─çi izlaga─Źe i posetioce iz razli─Źitih sektora i zemalja. Uz preko 85% izlaga─Źkog prostora koji je ve─ç popunjen, o─Źekujemo rekordan broj posetilaca i u─Źesnika iz preko 50 zemalja ┼íirom sveta.

Za vi┼íe informacija o 9. Adria Security Summitu 2024, uklju─Źuju─çi detalje o registraciji i programu doga─Ĺaja, posetite www.adriasecuritysummit.com, kontaktirajte nas na summit@asadria.com ili pozovite +387 33 788 985.

Registrujte se na vreme, uz prate─çe pogodnosti za rane prijave, i iskoristite jedinstvenu priliku za umre┼żavanje, edukaciju i ┼íirenje poslovanja.

adria security summit logo