Connect with us
Arhitektura

Gra─Ĺevinci u Pozori┼ítu na Terazijama pozdravili kraj uspe┼íne godine!

Kraj godine je period kada se sumiraju utisci i slave uspesi i jako je te┼íko biti originalan u na─Źinu na koji ─çe kompanije odati priznanje saradnicima i ponuditi im sadr┼żaj koji se umnogome razlikuje od konkurenata. Ipak, sino─ç smo prisustvovali veoma originalnom na─Źinu obele┼żavanja uspe┼íne godine za nama i to od strane kompanije ACO. ACO grupa je jedna od vode─çih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i pre─Źi┼í─çavanja povr┼íinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodi─Źna kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nema─Źkoj, kao nastavak tradicije livenja gvo┼ż─Ĺa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku.

Kompanija „Aco“ na zavr┼íetku godine omogu─çila gra─Ĺevincima izvo─Ĺenje predstave „Mama Mia“

Dakle, upravo u duhu kulture ova kompanija je svoje saradnike i prijatelje odvela u Pozori┼ítu na Terazijama na pozori┼ínu predstavu, odnosno jedan od najpopularnijih mjuzikala kod nas. U pitanju je Brodvejski hit MAMA MIA, u re┼żiji Juga Radivojevi─ça, dok koreografiju potpisuje Mojca Horvat.

Ova predstava je ustvari srpsko-slovena─Źka produkcija, a prava za izvo─Ĺenje kupio je poznati skija┼í Jure Franko. U predstavi u─Źestvuju ─Źetiri ansambla – gluma─Źki, muzi─Źki i dva hora, a dirigent je Vesna ┼áouc. Scenograf je Aleksandar Deni─ç, kostimograf Bojana Nikitovi─ç a uloge tuma─Źe: Milena ┼Żivanovi─ç, Jelena Jovi─Źi─ç, Slobodan Stefanovi─ç, Vladan Savi─ç, Dragan Vuji─ç, ┼Żarko Stepanov, Du┼íica Novakovi─ç, Ivana Kne┼żevi─ç i drugi.

Jelena Andri─ç Grafakos, direktorica kompanije ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

Jelena Andri─ç Grafakos, direktorica kompanije ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

Ispred kompanije ÔÇťAcoÔÇŁ prisutnima se obratila Jelena Grafakos Andri─ç, direktorica i jedan od aktera sjajne ideje da ba┼í ovaj mjuzikl bude okosnica dru┼żenja, iako, kako je i sama na po─Źetku rekla pozdravljaju─çi goste, to nije obi─Źaj u gra─Ĺevinskom svetu. Zahvalila se prisutnima i po┼żelela uspe┼ínu 2018. godinu, nagla┼íavaju─çi da je za kompaniju ACO 2017. bila uspe┼ína i da su oni zadovoljni onih ┼íto im je ona donela. Po┼żelela je prisutnima mnogo uspeha i lepih doga─Ĺaja, omugu─çiv┼íi nam odmah potom jo┼í jedan takav prozvav┼íi Slobodana Stefanovi─ça, jednog od aktera mjuzikla, da nam izrecituje divnu ─Źestitku koju je Du┼íko Radovi─ç svojevremeno smislio.

Po─Źinje ovako…ÔÇŁ“┼Żelim vam da vas ne boli ono ┼íto vas je bolelo, a da vas voli ono ┼íto vas nije volelo. ┼Żelim da vam deca budu bolja od vas, da se vi┼íe vi hvalite njima nego ona vama. ┼Żelim da vas dobro slu┼że noge, da na njima provedete ve─çi deo nove godine, da imate vi┼íe posla nego vremena.ÔÇŁ…A pored posla mi se nadamo da ─çe gra─Ĺevinski sektor omogu─çiti vi┼íe ovakvih proslava i da ─çemo se iz velikih sala premestiti u foajee pozori┼íta.