Connect with us
Novosti

Gara┼żni separatori sa ve─ç integrisanim pumpama. Sve u jednom!

Jo┼í jedna inovacija iz ACO kompanije – gara┼żni separatori sa ve─ç integrisanim pumpama. Sve u jednom!

ACO Oleolift P – Samostoje─çi gara┼żni separator sa integrisanim pumpama (trajne potopne pumpe sa metalnim rotorom za visoku operativnu pouzdanost i dug ┼żivotni vek proizvoda)

Bilo da se radi o gara┼żi, benzinskoj pumpi, autoperionici ili auto-servisu, gde god postoji opasnost izlivanja ulja ili nafte u odvodnu mre┼żu, otpadne vode moraju biti prethodno obra─Ĺene. Na ovaj na─Źin, separator lakih naftnih derivata spre─Źava zaga─Ĺenje pitke ili podzemne vode, tretira otpadnu vodu dovoljno daleko da za┼ítiti ljude i okolinu.

Gara┼żni separatori

Foto: ACO / Gara┼żni separatori sa ve─ç integrisanim pumpama

ACO samostoje─çi separatori lakih naftnih derivata, kao ┼íto je ACO Oleolift P, sa koalescentnim filterom dizajnirani su za uklanjanje naftnih supstanci (mineralnih ulja, benzina, lakih maziva itd.) sadr┼żanih u ki┼ínici i tehnolo┼íkim otpadnim vodama. Integrisani talo┼żnik tako─Ĺe uklanja ─Źvrste materije. Pumpe i dodatni pribor mogu se koristiti sa Oleoliftom u uslovima kori┼í─çenja gde nema gravitacionog izliva.

Proizvod ACO Oleofit P se isporu─Źuje sa jednom ili dve potopne pumpe i u verzijama za razli─Źite visine dizanja, te najbolju primenu ima u gara┼żama u podzemnim nivoima gde je potrebno odlaganje i podizanje otpadne vode na drugu geodetsku visinu.

Više o proizvodima saznajte na linkovima: ACO Oleolift P sa mono pumpom i ACO Oleolift P sa duo pumpama.

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs