Connect with us
Novosti

LG predstavio naprednu tehnologiju za prečišćavanje vazduha na CES-u 2022

Zahvaljujući licenciranim Air Valley tehnologijama, LG PuriCare AeroTower ostavlja čist vazduh u svim delovima Vašeg doma

LG je na svetskom sajmu CES 2022. predstavio all-in-one rešenje za očuvanje vazduha kod kuće dizajnirano da pruži pogodnosti prečišćivača, ventilatora i grejača, u novoj, elegantnoj formi. Dizajniran u skladu sa svojom osnovnom namenom – da odgovori na potrebe današnjeg načina života kod kuće, potpuno novi PuriCare™ AeroTower ventilator za prečišćavanje vazduha nudi kućni komfor, a obavljanje aktivnosti u zatvorenom prostoru čini prijatnijim i udobnijim.

LG PuriCare AeroTower idealan je za upotrebu tokom cele godine, jer obezbeđuje čist vazduh u opsegu od 360 stepeni, kroz jedan od tri režima protoka vazduha: grejanje, ventilaciju i difuziju. Iskoristite režim grejanja tokom hladnih dana naletima toplog vazduha, koji za manje od 10 minuta mogu povećati temperaturu za 5 stepeni ili pak zagrejte sobu do čak 30 stepeni celzijusa. Režim venilatora proizvodi efekat osvežavajućeg povetarca i omogućava lični komfor, sa opcijom jačine protoka vazduha na 10 nivoa. Režim difuzije obezbeđuje optimalan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru, tokom bilo kog godišnjeg doba, dopremajući čist i filtriran vazduh nagore i nadole, pomoću Air Guard difuzora za obimniju i intenzivniju cirkulaciju vazduha.

LG PuriCare AeroTower ostavlja čist vazduh u svim delovima Vašeg doma

Pomoću svoje Air Valley tehnologije koja je u vlasništvu LG kompanije, prečišćivač vazduha kreira vazdušne stubove, koji se prilagođavaju površinama. Efekat, poznatiji pod imenom Coandă, pružiće osećaj intenzivnog i prijatnog povetarca, duž cele prostorije. Suženi, vertikalni propeleri PuriCare AeroTower-a rade u tihom režimu te svojim duvanjem emitujući svega 23 decibela buke, a svojim elegantnim, modernim estetskim dizajnom u obliku cilindra, lako će se uklopiti u bilo koji ambijent. Najnovijii LG PuriCare model biće dostupan u dve suptilne i sofisticirane nijanse: bež i srebrnoj boji.

LG Puricare Aerotower dobio je sertifikat od strane međunarodnih agencija za testiranje, kao što je IBR – Laboratorija za poboljšanje kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru. Višefazni True Hepa filteri vezuju 99,97 odsto različitih vrsta čestica, uključujući i one male, veličine 0,3 mikrona. Dodatnu pogodnost donosi LG Uvnano ™ tehnologija, koja koristi ultraljubičasto-c svetlo, u cilju smanjenja prisustva bakterija, koje se često sakupljaju na ventilatoru.

Zahvaljujući svojim karaktiristikama i stilu, LG-jevo najnovije rešenje za očuvanje čistog vazduha pruža izuzetnu praktičnost u okviru korisničkog iskustva. Korisnici brzo mogu proveriti različite podatke o kvalitetu vazduha na svetlom LCD ekranu prečišćivača, ili putem besplatne aplikacije LG ThinQ ™. Aplikacija Android i IOS, takođe omogućava nadgledanje i podešavanja uređaja van kuće, u realnom vremenu.

PuriCare AeroTower prečišćivač vazduh

„Naš novi PuriCare AeroTower prečišćivač vazduha, dizajniran je shodno današnjem trendu, a to je stil života kod kuće .Bilo da je u pitanju hlađenje, grejanje ili prečišćavanje, ovaj uređaj može sve to i pritom sjajno izgleda.„, rekao je Liu Jae-Cheol, predsednik kompanije LG za kućne aparate i vazdušne uređaje“

# # #

O kompaniji LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha. Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za domove. LG inovativni proizvodi uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani za potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.