Connect with us
Novosti

Evropska Konferencija ÔÇ×Annual Convention 2024ÔÇť

Evropska asocijacija za ru┼íenje, dekontaminaciju i recikla┼żu (EDA) u partnerstvu sa Evropskim institutom za dekontaminaciju (EDI) i Srpskom asocijacijom za ru┼íenje, dekontaminaciju i recikla┼żu, organizuje Evropsku Konferenciju ÔÇ×Annual Convention 2024ÔÇť u Beogradu u terminu od 13 – 15. juna 2024. godine. To je godi┼ínja Konferencija koja se po prvi put u 50 godina dugoj istoriji EDA odr┼żava na teritoriji Isto─Źne Evrope. Na predlog svih nacionalnih asocijacija Evrope, Republika Srbija i grad Beograd izabrani su kao doma─çin ove manifestacije koja ima izuzetan zna─Źaj kako u Evropi tako i u svetu.

Ovaj skup je prekretnica u radu EDA i svih nacionalnih asocijacija, a predstavlja novo poglavlje u eri daljih aktivnosti u ovoj industruji. U─Źesnici konferencije su ─Źlanovi Evropske Komisije, koji ─çe izlagati nove evropske propise u ovoj oblasti, kao i najuspe┼ínije referate iz svih Evropskih dr┼żava.

Ovom prilikom Vas obave┼ítavamo da ─çe na Konferenciji biti prezentovana dva najbolja rada u oblasti cirkularne ekonomije i gra─Ĺevinarstva iz na┼íe dr┼żave, kao i da u hol slavnih ulazi prvi predstavnik iz Republike Srbije, prof. dr Branko Kova─Źevi─ç. Ovo su neki od pokazatelja koliko su u Evropskoj asocijacija za ru┼íenje, dekontaminaciju i recikla┼żu (EDA) cenjeni rad, anga┼żovanje i profesionalnost Srpske asocijacijom za ru┼íenje, dekontaminaciju i recikla┼żu, a samim tim i nadle┼żnih ministarstava Republike Srbije.

Konvencija po─Źinje 13.06. a zavr┼íava se 15.06.

SDA logo

www.serbiandemolition.org

Dejan Bojovi─ç
Srpska Asocijacija za ru┼íenje, dekontaminaciju i recikla┼żu
Serbian Demolition Association
dejan.bojovic@serbiandemolition.org