Connect with us
Novosti

ACO sistemi u kompleksu Square 43

Kompleks Square 43

Kompleks Square 43 nalazi se u Bulevaru Milutina Milankovića, jednoj od najatraktivnijih lokacija koja pogoduje i poslovnoj i stambenoj funkciji objekta.

Povezan je sa svim ostalim delovima grada odličnom saobraćajnom infrastrukturom, a okruženje je bogato sadržajima raznih namena. Kada su arhitekte ovog kompleksa, ujedno i investitori, onda znamo da je u potpunosti i više nego uspešno izveden projekat, funkcionalno i estetski. Tome su sigurno doprineli i proizvodi ACO kompanije.

Kompleks Square 43

Foto: ACO / Odvodnjavanje u Kompleksu Square 43

ACO Multiline

ACO DRAIN® Multiline® generacija kanala za odvodnjavanje postavlja nove standarde u oblasti projektovanja, izvođenja i efikasnosti linijskih sistema odvodnjavanja. Sa dugogodišnjim iskustvom i prisutnošću na najrazličitijim projektima, uvođenjem kanala za odvodnjavanje nove generacije, postigli smo napredak u svim područjima primene.

ACO Deckline

ACO nudi posebno razvijen sistem linijskog odvodnjavanja namenjen podzemnim i nadzemnim parkirališnim garažama, ACO Deckline. Dok odvodnjavanje podzemnih garaža mora biti u skladu sa zahtevima za plitku ugradnju, odvodnjavanje nadzemnih garaža mora obuhvatati efikasno prikupljanje površinskih voda zajedno sa optimalnom zaštitom podstrukture. U skladu sa zadatim zahtevima, ACO nudi kompletno rešenje za upravljanje površinskim vodama na ovim specifičnim prometnim površinama.

odvodnjavanje

Foto: ACO / Kanal za odvodnjavanje i ivičnjak u jednom proizvodu

ACO KerbDrain

ACO KerbDrain® je sistem koji u jednom telu sublimira ivičnjak i kanal za odvodnjavanje, kako bi se što optimalnije moglo planirati odvodnjavanje sa ivičnih površina, parkinga, kružnih tokova, itd. Zahvaljujući materijalu polimer betonu, ACO KerbDrain® poseduje odlična svojstva otpornosti na koroziju, smrzavanje i hemikalije , što ga čini primenljivim i na najzahtevnijim mestima.

Kompleks Square 43

Foto: ACO / ACO TopTek revizioni poklopci mogu se lagano prilagoditi svakoj spoljnoj površini

ACO TopTek Paving

ACO TopTek revizioni poklopci mogu se lagano prilagoditi svakoj spoljnoj površini. Njihova ugradnja, kao i održavanje i čišćenje vrlo su jednostavni. Širok raspon standardnih modela sa mnoštvom opcija i dimenzija, kao i izrada po meri i ispuna različitim završnim oblogama ACO TopTek revizionim poklopcima daju izgled neprimetnog kameleona koji se pametno stapa sa okolinom, a istovremeno zadržava punu funkcionalnost i sigurnost.

ACO građevinski elementi d.o.o.

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs