Connect with us
Novosti

ACO sistemi u kompleksu Square 43

Kompleks Square 43 nalazi se u Bulevaru Milutina Milankovi─ça, jednoj od najatraktivnijih lokacija koja pogoduje i poslovnoj i stambenoj funkciji objekta.

Povezan je sa svim ostalim delovima grada odli─Źnom saobra─çajnom infrastrukturom, a okru┼żenje je bogato sadr┼żajima raznih namena. Kada su arhitekte ovog kompleksa, ujedno i investitori, onda znamo da je u potpunosti i vi┼íe nego uspe┼íno izveden projekat, funkcionalno i estetski. Tome su sigurno doprineli i proizvodi ACO kompanije.

Kompleks Square 43

Foto: ACO / Odvodnjavanje u Kompleksu Square 43

ACO Multiline

ACO DRAIN┬« Multiline┬« generacija kanala za odvodnjavanje postavlja nove standarde u oblasti projektovanja, izvo─Ĺenja i efikasnosti linijskih sistema odvodnjavanja. Sa dugogodi┼ínjim iskustvom i prisutno┼í─çu na najrazli─Źitijim projektima, uvo─Ĺenjem kanala za odvodnjavanje nove generacije, postigli smo napredak u svim podru─Źjima primene.

ACO Deckline

ACO nudi posebno razvijen sistem linijskog odvodnjavanja namenjen podzemnim i nadzemnim parkirali┼ínim gara┼żama, ACO Deckline. Dok odvodnjavanje podzemnih gara┼ża mora biti u skladu sa zahtevima za plitku ugradnju, odvodnjavanje nadzemnih gara┼ża mora obuhvatati efikasno prikupljanje povr┼íinskih voda zajedno sa optimalnom za┼ítitom podstrukture. U skladu sa zadatim zahtevima, ACO nudi kompletno re┼íenje za upravljanje povr┼íinskim vodama na ovim specifi─Źnim prometnim povr┼íinama.

odvodnjavanje

Foto: ACO / Kanal za odvodnjavanje i ivi─Źnjak u jednom proizvodu

ACO KerbDrain

ACO KerbDrain┬« je sistem koji u jednom telu sublimira ivi─Źnjak i kanal za odvodnjavanje, kako bi se ┼íto optimalnije moglo planirati odvodnjavanje sa ivi─Źnih povr┼íina, parkinga, kru┼żnih tokova, itd. Zahvaljuju─çi materijalu polimer betonu, ACO KerbDrain┬« poseduje odli─Źna svojstva otpornosti na koroziju, smrzavanje i hemikalije , ┼íto ga ─Źini primenljivim i na najzahtevnijim mestima.

Kompleks Square 43

Foto: ACO / ACO TopTek revizioni poklopci mogu se lagano prilagoditi svakoj spoljnoj površini

ACO TopTek Paving

ACO TopTek revizioni poklopci mogu se lagano prilagoditi svakoj spoljnoj povr┼íini. Njihova ugradnja, kao i odr┼żavanje i ─Źi┼í─çenje vrlo su jednostavni. ┼áirok raspon standardnih modela sa mno┼ítvom opcija i dimenzija, kao i izrada po meri i ispuna razli─Źitim zavr┼ínim oblogama ACO TopTek revizionim poklopcima daju izgled neprimetnog kameleona koji se pametno stapa sa okolinom, a istovremeno zadr┼żava punu funkcionalnost i sigurnost.

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs